top banner

Pagina 137 - Credite nevoi personale: Articole, știri și sfaturi financiare

Comisioanele lunare ? cost sau beneficiu?

Aparent, comisioanele lunare practicate de banci nu se diferentiaza decat prin valoarea lor. In realitate, motivul introducerii acestora difera de la o banca la alta. Daca in unele cazuri, ele ofera clientilor servicii suplimentare, in alte situatii, existenta lor se justifica doar pentru acoperirea cheltuielilor bancii.

14 Iun 2006 | Credite nevoi personale

HVB si Banca Tiriac aliniaza comisioanele la credite

HVB Bank si Banca Tiriac si-au uniformizat produsele comune de creditare si la nivelul comisioanelor. Drept urmare, dobanda anuala efectiva la creditele oferite de cele doua banci a devenit egala.

14 Iun 2006 | Credite nevoi personale

Marea Neagra se vede mai bine de pe litoralul bulgaresc

Litoralul romanesc a fost pentru multi singura destinatie accesibila in concediul de vara. In ultimii ani, insa, preturile au crescut mult mai repede decat calitatea serviciilor. Acest lucru i-a facut pe cei care nu-si permit sa mearga in Grecia sau Turcia sa aleaga o noua destinatie ? litoralul bulgaresc.

26 Mai 2006 | Credite nevoi personale

Cosmetizarea dobanzilor elimina restrictiile BNR

Ratele dobanzilor la creditele de consum au scazut foarte mult in ultimul timp, creand impresia ieftinirii imprumuturilor. In paralel, discountul a fost compensat prin introducerea unor comisioane lunare. Exista si un avantaj : rata lunara poate ajunge la 50% din venit la creditele imobiliare si la 35% - la cele de consum, ocolind restrictiile BNR.

25 Mai 2006 | Credite nevoi personale

HVB si Banca Tiriac unifica dobanzile, DAE urmeaza in septembrie

HVB Bank si Banca Tiriac au unificat si dobanzile la creditele in euro si dolari. Dobanda anuala efectiva ramane inca diferita si urmeaza sa fie aliniata in septembrie, cand se va finaliza fuziunea. Modul de calcul al comisionului lunar de gestiune face in prezent mai scumpe creditele de la Banca Tiriac decat cele de la HVB.

24 Mai 2006 | Credite nevoi personale

Piraeus Bank tine pasul cu concurenta

Pe 18 mai, Piraeus Bank a anuntat imbunatatirea produselor sale de creditare pentru populatie. Banca a relaxat conditiile de eligibilitate solicitate clientilor si a majorat perioada de rambursare si suma maxima imprumutata la unele produse. In plus, gama de venituri luate in calcul in analiza cererilor de credite a fost extinsa.

19 Mai 2006 | Credite nevoi personale

Flexicredit devine mai flexibil

Raiffeisen Bank a imbunatatit conditiile de acordare ale creditului de nevoi personale, Flexicredit. Limita maxima s-a majorat la 10.000 EUR, iar aprobarea se face acum in maxim 24 de ore.

18 Mai 2006 | Credite nevoi personale

Multi romani se vor bronza pe plaje straine

In lipsa unei oferte interne atractive, multi romani vor alege si in aceasta vara plajele din strainatate. Agentiile s-au pregatit cu destinatii noi sau cu servicii suplimentare. Pentru romanii care vor ceva nou si exotic, Tenerife se anunta deja ca fiind atractia acestei veri.

08 Mai 2006 | Credite nevoi personale

Ce ascunde DAE la creditele de nevoi personale?

Dobanda anuala efectiva (DAE) reprezinta cel mai util criteriu pentru a compara ofertele de credite ale bancilor. Potrivit legii creditului de consum, DAE trebuie sa exprime costul total al creditului, cu anumite exceptii. Cat de mult conteaza, insa, aceste exceptii?

28 Apr 2006 | Credite nevoi personale

Banca Tiriac si-a restructurat oferta de credite

Din 25 aprilie, oferta de credite a Bancii Tiriac a suferit modificari importante. O serie de credite au fost inlocuite iar altele revizuite. Masurile fac parte din programul de fuziune dintre HVB Bank si Banca Tiriac. La finele acestui proces, cele doua banci vor oferi aceleasi produse.

27 Apr 2006 | Credite nevoi personale
Comparații

Credite nevoi personale

Credite nevoi personale
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară