top banner

Pagina 7 - Credite imobiliare: Articole, știri și sfaturi financiare

Cat costa construirea unei case la cheie?

Construirea unei case reprezinta o provocare pentru persoanele fizice putin experimentate in domeniu. Ce presupune un astfel de proces? Atentie la terenul cumparat, la avizele necesare, la constructia in sine si, mai ales, la buget. Cat mai costa constructia unei case in jurul Bucurestiului?

24 Aug 2018 | Credite imobiliare

Consiliul Fiscal: Riscul cresterii taxelor este unul major

Rectificarea bugetara incalca, si de data aceasta, majoritartea reglementarilor in domeniu, si sporeste riscul cresterii fiscalitatii, din cauza dezechilibrelor macroeconomice pe care le poate provoca. Consiliul Fiscal a emis o opinie-avertisment pe aceasta tema, in care atrage atentia asupra pericolelor la care ne expune Guvernul.

13 Aug 2018 | Credite imobiliare

Bancpost: Nu putem fi obligati sa restituim clientilor sumele platite catre cesionar

Bancpost reactioneaza la cerinta ANPC de a rambursa clientilor cesionati in Olanda dobanzile platite ilegal timp de 10 ani. In plus, noul proprietar al bancii, Banca Transilvania, spune ca nu este responsabil pentru un eveniment care a avut loc anterior momentului finalizarii tranzactiei de cumparare.

10 Aug 2018 | Credite imobiliare

Clienti ai Bancpost recupereaza dobanzi platite timp de 10 ani

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) anunta ca a amendat Bancpost cu amenda in valoare de 150.000 lei pentru incalcarea legislatiei privind cesionarea unor credite catre o entitate neautorizata in acest scop. In plus, institutia a dispus restituirea sumelor incasate ilegal de la clienti timp de 10 ani.

09 Aug 2018 | Credite imobiliare

Cum decurge oferta BT pentru clientii Bancpost cu credite in franci?

Banca Transilvania a lansat la inceputul lunii iulie o oferta dedicata clientilor Bancpost care au imprumuturi in franci elvetieni cu garantii imobiliare. Intr-o prima etapa, cei aproape 2.250 de clienti eligibili, 32% au acceptat oferta de conversie in lei sau euro.

19 Iul 2018 | Credite imobiliare

Romanii stiu ca sunt obligati sa isi asigure casa, dar nu o fac!

Discutia referitoare la asigurararea locuintelor revine in actualitate de fiecare data cand au loc fenomene naturale care le afecteaza. Cele mai frecvente, produse si in aceasta vara, sunt inundatiile si alunecarile de teren. Insa, desi 8 din 10 romani stiu ca asigurarea casei este obligatorie, doar 1 din 5 detine o astfel de polita.

18 Iul 2018 | Credite imobiliare

Romanii prind gustul solutionarii alternative a litigiilor cu institutiile financiare

Romanii devin tot mai constienti cu privire la faptul ca isi pot rezolva litigiile cu institutiile financiare prin metode alternative, fara a fi nevoiti sa apeleze la instantele de judecata. In prima jumatate a acestui an, numarul celor care au ajuns la o intelegere amiabila cu banca a crescut de 12 ori.

17 Iul 2018 | Credite imobiliare

Cum explica BNR cresterea indicelui Robor?

Indicele Robor, in functie de care se actualizeaza dobanzile la creditele in lei, continua sa creasca si este posibil ca acest trend sa mai dureze. Pe scadente mai scurte, cresterea este limitata in prezent la 3,5% pe an, insa de la 3 luni in sus indicele poate depasi aceasta limita. Cum explica reprezentantii BNR evolutia indicelui?

05 Iul 2018 | Credite imobiliare

Dobanzile la creditele in lei cresc accelerat in trimestrul care urmeaza!

Ratele pentru creditele in lei cu dobanda variabila cresc semnificativ de la inceputul lui iulie. Cei mai dezavantajati sunt cei pentru care dobanda se actualizeaza in prima zi a trimestrului, pentru ca indicele a ajuns la 3,24% pe an, de la 2,08% in trimestrul trecut. Cu cat creste dobanda la Prima Casa?

03 Iul 2018 | Credite imobiliare

BT incepe conversia creditelor in franci pentru clientii preluati de la Bancpost

Banca Transilvania demareaza luni, 2 iulie, programul de conversie a creditelor in franci elvetieni pentru clientii preluati de la Bancpost. Oferta este valabila pana la finalul lunii august, iar fiecare client interesat va avea la dispozitie minim 15 zile pentru a lua decizia de acceptare a conversiei.

27 Iun 2018 | Credite imobiliare
Comparații

Credite imobiliare

Credite imobiliare
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară