top banner

Pagina 180 - Credite imobiliare: Articole, știri și sfaturi financiare

Finantarea blocurilor particulare

Cresterea preturilor la locuintele vechi si lipsa unei oferte adecvate de spatii noi face atractiva asocierea mai multor persoane pentru a-si construi blocuri particulare. Nu toate bancile au insa in oferta produse de creditare care sa asigure finantarea unor asocieri intre persoane care nu au legaturi de rudenie intre ele.

04 Aug 2006 | Credite imobiliare

BCR scade dobanda la creditul imobiliar la 6,4%

BCR a redus rata dobanzii la euro pentru creditele imobiliare la 6,4%. Aceasta este fixa pentru primul an si este valabila pentru imprumuturile aprobate pana pe 15 septembrie 2006.

31 Iul 2006 | Credite imobiliare

Ansamblul Baneasa Rezidential incepe sa prinda forma

In scurt timp vor incepe lucrarile de constructie pentru o parte din casele care fac parte din zona rezidentiala a Proiectului Baneasa. Peste 100 de astfel de case vor fi gata anul viitor. In acest an vor fi insa finalizate primele 51 din cele 227 de apartamente ce vor face parte din cel mai mare proiect de dezvoltare urbana integrata din Romania.

26 Iul 2006 | Credite imobiliare

Piraeus Bank simplifica imprumuturile pentru locuinte

Piraeus Bank a modificat conditiile de acordare a creditul imobiliar si cel ipotecar. Procedurile au fost simplificate, creditul fiind acum accesibil mai multor categorii de persoane.

13 Iul 2006 | Credite imobiliare

UniCredit refinanteaza creditele pentru locuinte

UniCredit a lansat un credit de refinantare pentru imprumuturile imobiliare si ipotecare contractate la alte banci. Creditele sunt disponibile in lei, euro si dolari.

12 Iul 2006 | Credite imobiliare

Noi proiecte rezidentiale demarate in Bucuresti

Peste 2.200 de noi apartamente, amplasate in diferite ansambluri rezidentiale din Bucuresti, au fost sau vor fi scoase pe piata in perioada urmatoare. Doar o mica parte dintre ele vor fi gata pana la sfarsitul anului, majoritatea urmand sa fie finalizate in 2007 sau 2008. Chiar si asa multe locuinte si-au gasit deja proprietari.

10 Iul 2006 | Credite imobiliare

OTP Bank prelungeste promotia la creditul ipotecar in franci elvetieni

OTP Bank a decis sa prelungeasca promotia la creditul ipotecar in franci elvetieni. Astfel, rata dobanzii de 4,99% este acum valabila pana pe 31 august. Promotia a inceput in aprilie.

10 Iul 2006 | Credite imobiliare

Noi criterii pentru subventionarea constructiei de case

Statul va subventiona 20% din valoarea unei locuinte construite prin credit ipotecar. Potrivit Ordonantei de urgenta adoptate de Guvern, subventia este acordata pentru o suprafata construita de cel mult 81 mp. Proiectul de lege initiat de Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului propunea subventionarea unei suprafete de 100 mp.

03 Iul 2006 | Credite imobiliare

Ponturi pentru constructia casei prin credit

Creditele pentru constructia de case nu se obtin la fel de usor ca cele pentru cumparare, fiind impuse conditii si termene suplimentare de catre banca. Fie ca realizarea constructiei este realizata in regie proprie sau de catre o firma specializata, banca va acorda banii in transe. Insa, neutilizarea lor la timp atrage costuri suplimentare.

13 Iun 2006 | Credite imobiliare

BNR: Piata imobiliara este supraevaluata

Desi cererea pentru cumpararea de locuinte continua sa ramana la un nivel ridicat in comparatie cu oferta, iar analistii anticipeaza o crestere a creditului ipotecar, numarul tranzactiilor imobiliare e in scadere. Paradoxul acestei situatii este interpretat diferit de BNR, pe de-o parte si de ceilalti actori ai pietei, pe de alta parte.

08 Iun 2006 | Credite imobiliare
Comparații

Credite imobiliare

Credite imobiliare
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară