top banner

Pagina 178 - Credite imobiliare: Articole, știri și sfaturi financiare

Garanti Bank scade dobanzile la credite

Din 15 octombrie si pana la sfarsitul anului, Garanti Bank ofera credite cu dobanzi reduse cu pana la 3 puncte procentuale.

15 Oct 2006 | Credite imobiliare

Banca Transilvania ofera credite cu ipoteca si pentru stranieri

Incepand din octombrie, Banca Transilvania acorda credite imobiliare si credite de nevoi personale cu ipoteca si persoanelor care lucreaza in strainatate.

11 Oct 2006 | Credite imobiliare

HVB BpL vine cu cea mai mica dobanda la creditele in lei

HVB Banca pentru Locuinte a lansat astazi noi produse de economisire - creditare pentru domeniul locativ. Acestea ofera randamente la economisire care pot ajunge pana la 15% pe an, si dobanzi incepand de la 4,5% la creditele acordate in lei. Produsele sunt distribuite prin 1300 agenti proprii, 130 sucursale bancare si 900 de unitati ale Creditcoop.

10 Oct 2006 | Credite imobiliare

Banca Romaneasca mizeaza pe creditele de casa

Banca Romaneasca vine cu o serie de noutati in materia creditelor pentru casa. Pret mai competitiv pentru imprumuturile in euro, doua noi valute de acordare si majorarea valorii maxime a creditelor.

09 Oct 2006 | Credite imobiliare

Un nou targ de case in Bucuresti

In perioada 4-8 octombrie 2006, Sphera Building Center organizeraza in Bucuresti a doua editie a Targului de Case. Evenimentul are loc in showroom-ul amplasat in zona Razoare.

04 Oct 2006 | Credite imobiliare

Riscul creditelor in yeni japonezi

Yenul japonez a devenit o alternativa pentru contractarea unui credit in valuta. Dobanzile la yeni sunt cele mai scazute din lume si probabil ca se vor mai mentine asa cativa ani. Cel mai mare risc nu este legat de dobanda. Riscul valutar este in schimb extrem de pronuntat, mai ales ca yenul este puternic subevaluat acum.

03 Oct 2006 | Credite imobiliare

Banca Romaneasca introduce credite ipotecare in yeni si franci elvetieni

Pentru prima oara in Romania, Banca Romaneasca introduce credite ipotecare in yeni japonezi. In plus, banca si-a completat oferta de finantari imobiliare si cu un credit in franci elvetieni.

03 Oct 2006 | Credite imobiliare

Centrele comerciale se vor extinde rapid

Spatiile comerciale sunt la mare cautare in Bucuresti si in marile orase din tara. De aceea, dezvoltarile comerciale complexe, gen mall, au un succes deosebit, in viitorul apropiat fiecare oras de 170.000-200.000 de locuitori urmand sa beneficieze de unul. Un mall este insa o afacere complexa, atat de real estate, cat si de retail.

26 Sep 2006 | Credite imobiliare

Raiffeisen-Locuinte scurteaza durata de asteptare la credite

Modernizarea sau achizitionarea unei locuinte prin sistemul de economisire-creditare in domeniul locativ forteaza clientii sa astepte cel putin 18 luni pentru a beneficia de finantare. Raiffeisen Banca pentru Locuinte a introdus un produs care scurteaza perioada de asteptare la numai 3 luni, daca pragul pentru suma minima economisita este atins.

26 Sep 2006 | Credite imobiliare

Bancpost ofera credite imobiliare in franci elvetieni

Bancpost a introdus in oferta sa credite imobiliare si ipotecare in franci elvetieni. Rata dobanzii este de 4,85% in primul an, pentru imprumuturi mai mari de 80.000 franci elvetieni.

22 Sep 2006 | Credite imobiliare
Comparații

Credite imobiliare

Credite imobiliare
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară