top banner

Pagina 181 - Credite imobiliare: Articole, știri și sfaturi financiare

Pasi de urmat la cumpararea unei case prin credit

Cumparea unei case prin credit imobiliar sau ipotecar este o tranzactie care implica destul de multa birocratie. De la decizia de a apela la o banca si pana la primirea banilor trebuie parcurse cateva etape obligatorii. Cunoastera si respectarea lor usureaza cu mult drumul catre locuinta dorita, obtinandu-se o economie de timp si bani.

30 Mai 2006 | Credite imobiliare

Finantari imobiliare in lei All Inclusive

In cursul lunii iunie, Finansbank va lansa creditul imobiliar in lei All Inclusive. Acesta permite persoanelor fizice romane si straine sa imprumute sume de pana la 95% din valoarea locuintei.

30 Mai 2006 | Credite imobiliare

Comisionul lunar salta rata la credit pana la 60% din venit

Potrivit unui studiu Conso.ro, comisioanele lunare practicate de banci la creditele pentru populatie permit ca rata lunara sa depasesca cu pana la 25% din venit pragul impus de BNR. Cele mai mari depasiri se pot inregistra la creditele imobiliare, unde perioada extinsa de rambursare face posibila contractarea unor imprumuturi mai mari.

29 Mai 2006 | Credite imobiliare

Noi proiecte rezidentiale la Targul de case

Peste 25 de expozanti, intre care developeri de proiecte, constructori, agentii imobiliare si societati de finantare, sunt prezenti la prima editie a Targului de case de la Sphera Building Center.

24 Mai 2006 | Credite imobiliare

Targ de case la Sphera Building Center

Sphera Building Center organizeaza prima editie a Targului de case. Evenimentul vrea sa ofere vizitatorilor solutii integrate pentru construirea sau cumpararea de case, de la consultanta specializata, oferte de finantare, solutii de construire, pana la amenajari interioare. Deschiderea targului are loc pe 24 mai.

23 Mai 2006 | Credite imobiliare

Salon bancar de finantare imobiliara

Salonul bancar ExpoInvest este o buna ocazie pentru cei care vor sa caute o finantare pentru o locuinta. Pana pe 21 mai, bancile ofera solutii avantajoase de creditare pentru sectorul imobiliar.

19 Mai 2006 | Credite imobiliare

Solutii pentru finantari imobiliare la ExpoInvest

Intre 17 si 21 mai, la Romexpo, are loc salonul bancar ExpoInvest. Vor fi prezente 14 institutii financiare si 4 agentii imobiliare, care isi vor prezenta cele mai noi oferte.

16 Mai 2006 | Credite imobiliare

Se reintroduce subventia pentru locuinte

Subventia pentru constructia sau cumpararea locuintelor se va acorda din nou. De ea vor beneficia nu numai tinerii, dar si persoanele ale caror case au fost distruse de calamitati naturale si cele ale caror imobile au fost retrocedate.

15 Mai 2006 | Credite imobiliare

Blocurile occidentale isi fac loc in cartierele muncitoresti

Ansambluri rezidentiale cu aer occidental vor aparea in tot mai multe cartiere bucurestene. Blocuri de 10-16 etaje vor adaposti cateva mii de apartamente moderne, dar si cu preturi pe masura.

10 Mai 2006 | Credite imobiliare

Finantare pentru un nou mall in Brasov

In Brasov se construieste un nou mall. O mare parte din finantarea proiectului este asigurata de HVB Bank Romania si Bank Austria Creditanstalt, care au acordat un credit de 6 milioane de euro.

09 Mai 2006 | Credite imobiliare
Comparații

Credite imobiliare

Credite imobiliare
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară