top banner

Pagina 179 - Credite imobiliare: Articole, știri și sfaturi financiare

Credit imobiliar in euro la 5,9%

Alpha Bank a introdus un credit pentru locuinte in euro la o rata a dobanzii de 5,9%, fixa in primul an. Perioada de rambursare este de pana la 25 ani.

20 Sep 2006 | Credite imobiliare

Costul rambursarii anticipate

Aproape toate bancile romanesti penalizeaza clientii daca ramburseaza anticipat creditele imobiliare sau ipotecare, fara a tine cont de tipul dobanzii. Un raport al Comisei Europene atrage atentia ca bancile sunt indreptatite sa perceapa comisioane de la clienti doar la imprumuturile cu dobanzi fixe si numai in anumite conditii.

19 Sep 2006 | Credite imobiliare

Creditele trec frontiera

Banca Italo-Romena ofera romanilor care lucreaza legal in Italia credite imobiliare la dobanzi de aproximativ 5% in euro pentru a cumpara locuinte in Romania.

19 Sep 2006 | Credite imobiliare

Pretul apartamentelor dupa aderare

Piata rezidentiala a scazut in toate tarile est-europene dupa integrare. Tendinta actuala este de mentinere sau chiar usoara crestere a preturilor pentru apartamentele situate in zonele centrale si ultracentrale. In schimb, preturile la apartamentele din cartierele-dormitor ale capitalei vor inregistra in timp o scadere din ce in ce mai accentuata.

13 Sep 2006 | Credite imobiliare

Raiffeisen Bank lanseaza creditele in franci elvetieni

Raiffeisen Bank se alatura bancilor care au introdus pe piata romaneasca moda creditelor in franci elvetieni. Oferta bancii austriece vizeaza creditele ipotecare si imprumuturile de nevoi personale.

05 Sep 2006 | Credite imobiliare

Expansiunea spatiilor de birouri

Piata spatiilor de birouri din Bucuresti este mult subdimensionata comparativ cu capitalele tarilor din Europa Centrala. Aparitia fondurilor straine de investitii imobiliare pe piata autohtona a dinamizat in ultimul timp ritmul constructiilor de birouri. La sfarsitul acestui an, rata de neocupare ar putea urca usor, pana la 5-6%.

04 Sep 2006 | Credite imobiliare

Raiffeisen majoreaza dobanda la creditele imobiliare in lei

Raiffeisen Bank a majorat rata dobanzii la creditele imobiliare in lei de la 7,6% la 8,4%. In schimb, rata dobanzii la imprumuturile in euro a ramas nemodificata la 6,9%.

04 Sep 2006 | Credite imobiliare

C.R. Firenze Romania lanseaza doua credite imobiliare

Banca C.R. Firenze Romania si-a completat oferta de produse cu doua credite imobiliare ? SPECIAL CASA si FIRENZE CASA. Perioada maxima de finantare pentru cele doua credite este de 30 de ani.

15 Aug 2006 | Credite imobiliare

Creditele ipotecare se scumpesc

In iulie, dobanzile la ofertele de credite imobiliare si ipotecare in lei , euro si dolari au crescut, in medie, cu pana la 0,35%. Cele mai mari scumpiri s-au inregistrat la imprumuturile in dolari si lei. In continuare, sunt asteptate noi cresteri ale ratelor de dobanda, tendinta urmand a se extinde si la celelalte tipuri de imprumuturi.

07 Aug 2006 | Credite imobiliare

Finantarea blocurilor particulare

Cresterea preturilor la locuintele vechi si lipsa unei oferte adecvate de spatii noi face atractiva asocierea mai multor persoane pentru a-si construi blocuri particulare. Nu toate bancile au insa in oferta produse de creditare care sa asigure finantarea unor asocieri intre persoane care nu au legaturi de rudenie intre ele.

04 Aug 2006 | Credite imobiliare
Comparații

Credite imobiliare

Credite imobiliare
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară