top banner

Pagina 505 - Articole, știri și sfaturi financiare

Bancile incep sa lanseze produse specializate si pentru firmele cu activitate contabila

Firmele cu activitate contabila si expertii contabili pot obtine credite in conditii preferentiale de la ProCredit Bank, pe o perioada de rambursare de pana la 15 ani.

27 Feb 2012 | IMM
Schimbarea contului bancar se face cu mari dificultati

Schimbarea contului bancar se face cu mari dificultati

Persoanele care intentioneaza sa-si mute contul curent de la o banca la alta, pot intampina multe dificultati, potrivit unei cercetari de piata realizata de Comisia Europeana. Desi acest proces ar trebui sa se desfasoare simplu si rapid, 8 din 10 cumparatori nu si-au putut schimba banca.

24 Feb 2012 | Plati
Leul a ajuns o moneda exotica in creditare

Leul a ajuns o moneda exotica in creditare

Creditele in lei acordate de banci populatiei scad de la o luna la alta, atingand valori tot mai mici. Datele BNR arata ca soldul imprumuturilor a coborat la nivelul atins in urma cu 3 ani, criza financiara si cursul valutar fiind cei care au sabotat acest tip de imprumut.

24 Feb 2012 | Credite nevoi personale

Euro isi continua aprecierea fata de dolar

Moneda europeana isi mentine tendinta de apreciere pe pietele internationale si acumuleaza noi castiguri in fata dolarului american. Raportul EUR/USD a urcat pana aproape de pragul de 1,35.

24 Feb 2012 | Valute

Teama cumparatorilor a tinut pe loc piata locuintelor noi si in 2011

Sentimentul pesimist al cumparatorilor dar si lipsa de incredere in dezvoltatorii imobiliari au dus la un nou an de scadere pentru piata imobiliara din Bucuresti in 2011, conform unui raport al companiei de consultanta Reas.

24 Feb 2012 | Credite imobiliare

Modificarile fiscale ale anului vor fi dezbatute intr-un seminar organizat de Camera de Comert

Camera de Comert si Industrie a Romaniei, impreuna cu Market Makers, organizeaza pe 28 februarie un nou seminar despre modificarile fiscale aplicabile in 2012.

24 Feb 2012 | Banii si economia

Aerofagia salveaza Romania!

In lipsa unor repere certe legate de viitor, populatiei i se serveste permanent jumatatea plina a paharului, ignorandu-se faptul ca intre buza paharului si continut este si mult aer. Anuntata crestere cu 2,5% a PIB in 2011, comparativ cu 2010, nu face decat sa mai bage ceva aer in paharul celor dispusi sa inghita asemenea vesti pe nerasuflate.

24 Feb 2012 | Banii si economia

Robor la 3 luni scade din nou sub 5%

Cele 2 reduceri ale dobanzii cheie din acest an au dus la o scadere rapida a indicelui Robor. Din ianuarie, Robor la 3 luni a scazut cu peste 1 procent, pana sub 5%.

23 Feb 2012 | Banii si economia
Cardul de credit este mai avantajos decat imprumutul la domiciliu

Cardul de credit este mai avantajos decat imprumutul la domiciliu

Cardul de credit este unul dintre cele mai scumpe produse de creditare pentru persoanele fizice. Nu insa si cel mai scump, fiind devansat de creditele la domiciliu. Clientii trebuie sa stie insa ca un card de credit poate oferi chiar mai multa flexibilitate si comoditate, la un cost mai avantajos.

23 Feb 2012 | Carduri
Leul ramane rege pe zona economisirii

Leul ramane rege pe zona economisirii

Atat populatia cat si firmele isi mentin preferinta pentru pastrarea economiilor in moneda nationala. Dobanzile mai mari dar si lipsa riscului valutar au facut ca soldul depozitelor si conturilor bancare in lei sa urce cu 13,5% in ultimul an. Comparativ, economiile in valuta au inregistrat o scadere fata de inceputul anului trecut.

23 Feb 2012 | Depozite
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară