top banner

Pagina 495 - Articole, știri și sfaturi financiare

Oferta Transelectrica: subscrieri sub 10% cu cateva zile inainte de final

Dupa o saptamana de la deschiderea ofertei publice de vanzare a unui pachet din actiunile Transelectrica, inca nu s-a ajuns la o pondere a subscrierilor formata din doua cifre. Cu doar cateva zile inainte de inchiderea ofertei, mai putin de 10% din actiuni au fost subscrise.

21 Mar 2012 | Investitii

Leul reuseste sa evite o noua depreciere

Cursul euro leu se mentine in jurul valorilor din sedinta de ieri, cu o usoara tendinta de scadere. In timp ce leul se apreciaza in fata euro, restul valutelor regionale inregistreaza pierderi.

21 Mar 2012 | Valute
Plata facturilor la utilitati se poate face ieftin, dar si foarte scump

Plata facturilor la utilitati se poate face ieftin, dar si foarte scump

Plata unei facturi necesita un consum important de timp, mai ales daca se alege varianta platii la ghiseu. Totusi, exista o serie de alternative avantajoase, care scutesc clientii de drumuri si nervi. In timp ce exista canale de plata gratuite sau care presupun comisioane reduse, exista si variante de plata foarte scumpe, care ar trebui evitate.

21 Mar 2012 | Plati

Banca Transilvania a primit 7,5 milioane euro pentru sustinerea microintreprinderilor

Fondul European pentru Investitii si Banca Transilvania au semnat un acord de imprumut de 7,5 milioane euri, cu scopul de a sustine microintreprinderile si antreprenorii cu activitati independente.

20 Mar 2012 | IMM

Leasing auto: Finantatorul poate impune o societate de asigurari agreata?

In cazul contractelor de leasing financiar incheiate de populatie, finantatorul nu poate impune incheierea contractului de asigurare a bunurilor aduse in garantie cu o societate agreata. Prevederile nu se aplica insa in cazul leasingul operational si in cazul in care clientul este persoana juridica.

20 Mar 2012 | Credite auto & leasing

BERD are buget de 500 milioane euro anual pentru Romania

BERD si-a schimbat strategia pe urmatorii 3 ani in privinta Romaniei, deoarece perspectivele economice pe termen scurt raman nesigure. Romania are alocate 400-500 milioane euro anual de la BERD.

20 Mar 2012 | IMM

Actiunile Fondului Proprietatea ar mai putea creste daca se listeaza Romgaz

Listarea Romgaz ar putea genera noi castiguri pentru investitorii care mizeaza pe actiunile Fondului Proprietatea (FP), conform unui raport BCR Research. Fata de pretul curent de tranzactionare, actiunile ar mai putea avansa cu 12%.

20 Mar 2012 | Investitii

Leul si-a revenit usor in fata euro in sedinta de marti

Moneda nationala si-a temperat ritmul de depreciere in fata euro, in ciuda tendintei regionale contrare, iar cursul BNR a scazut usor, la 4,3780 lei pentru un euro in sedinta de marti.

20 Mar 2012 | Valute

Emporiki adopta o noua imagine online

Bancile incep sa isi reorienteze atentia din ce in ce mai mult catre internet. Emporiki Bank si-a redesenat site-ul oficial si pagina de Facebook si a adoptat conceptul de consilier online.

20 Mar 2012 | Info banci
Clientii Volksbank isi castiga in instanta drepturile din contractele de credit

Clientii Volksbank isi castiga in instanta drepturile din contractele de credit

Clientii Volksbank isi castiga pe banda rulanta in instantele de judecata drepturile de care ar fi trebuit sa beneficieze inca de la obtinerea creditelor. Judecatorii au ajuns la concluzia ca o parte din clauzele referitoare la modul de stabilire al dobanzii si al comisioanelor sunt abuzive si trebuie eliminate.

20 Mar 2012 | Credite imobiliare
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară