Factura electronica isi face usor, usor loc pe piata

Numarul companiilor care au decis sa renunte la facturile pe hartie si sa treaca la facturarea electronica este in crestere. De curand si Cheque Dejeuner ofera aceasta facilitate clientilor sai.


Serviciul de facturare electronica asigura atat emiterea facturilor cat si arhivarea si, respectiv, livrarea/transmiterea acestora integral în mediu electronic, inlocuind procesul similar desfasurat pe suport hartie.

Documentele arhivate au valoare de document justificativ din punct de vedere legal, nefiind necesara tiparirea si pastrarea acestora pe suport hartie.

Aplicatia de facturare electronica este parametrizata pentru a procesa un volum de facturi cuprins intre 50 si 500 de mii zilnic, scalabil nelimitat.

Serviciul este oferit de TransFond in parteneriat cu BCR. In afara de Cheque Dejeuner, mai folosesc aceasta aplicatie si companiile Edenred si MegaConstruct.

”Motivele pentru care destinatarii facturilor (persoane juridice) ar opta pentru receptionarea facturilor in format electronic pot fi identificate rapid: primirea facturilor electronice este un serviciu gratuit, pus la dispozitie de Cheque Dejeuner; facturile sunt receptionte in cateva minute de la emiterea lor; se transmite o notificare prin e-mail daca se primesc noi facturi iar acestea pot fi vizualizate de oriunde, in functie de accesul la internet”, a precizat Razvan Faer, seful Departamentului Marketing, Vanzari si Dezvoltare din cadrul TransFonD.

Clientii Cheque Dejeuner care doresc sa primeasca facturile in format electronic, trebuie sa completeze o cerere in acest fel, urmand sa primeasca datele personalizate de acces in aplicatie.Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

Sondajul Conso s-a incheiat

Multumim tuturor participantilor. Rezultatele tragerii la sorti vor fi afisate in zilele urmatoare.

Mai multe detalii

ALTE ARTICOLE - Plati


Platile interbancare facute in numai 10 secunde iau avant
Platile interbancare facute in numai 10 secunde iau avant

Adoptat in premiera in aprilie 2019 de CEC Bank si Banca Transilvania, la care au aderat ulterior BCR si Libra Internet Bank, serviciul Plati instant dezvoltat de Transfond presupune transferul ultrarapid intre bancile partenere a sumelor de pana la 50.000 lei, indiferent de momentul platii-seara, in weekend sau in timpul sarbatorilor legale.

26 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?
Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?

Bancile au inceput sa incurajeze platile online in defavoarea celor prin ghiseu. Sunt banci unde platile si incasarile sunt gratuite, daca exista un venit recurent de cateva sute de lei incasat lunar, dar exista si cazuri in care bancile taxeaza si incasarile in conturi, desi nu au costuri asociate in aceasta situatie.

6 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?
Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?

Benzinariile Rompetrol ofera servicul de cashback clientilor, care pot scoate numerar de la POS-uri in limita a 200 de lei, daca fac in prealabil o plata cu cardul. Rompetrol nu percepe comision, dar bancile partenere ar putea sa o faca.

29 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate
Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate

Epoca gratuitatilor pare sa fi apus la unul dintre FinTech-urile care au atras foarte multi romani. Din 12 august, Revolut va introduce comisioane la platile cu cardul in alte monede decat leul si va micsora limita de conversie gratuita pentru cei care faceau schimburi valutare.

16 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Mai multe articole

Inapoi sus