top banner

Pagina 498 - Articole, știri și sfaturi financiare

Plata impozitelor cu cardul – sabotata de comisioane

Marea majoritate a romanilor considera plata cu cardul a impozitelor ca fiind atractiva, conform unui sondaj GfK si Visa. Procentul scade insa dramatic daca plata cu cardul implica si un comision.

12 Mar 2012 | Plati

Cum influenteaza compania la care lucrez sansa de a obtine credit?

Daca principala sursa de venit este salariul, o atentie speciala va fi acordata de banci companiei la care este angajat solicitantul. Stabilitatea companiei este cruciala deoarece, problemele pe care le-ar putea intampina aceasta, s-ar repercuta indirect in capacitatea salariatilor de a-si achita ratele la banca.

12 Mar 2012 | Credite nevoi personale

Inflatia anuala se apropie de 2,5%

Rata anuala a inflatiei isi mentine tendinta de scadere lenta, ajungand la 2,6% in februarie 2012, dupa ce in prima luna a anului a coborat in premiera sub pragul de 3%.

12 Mar 2012 | Banii si economia

Euro sta nemiscat in fata leului

BNR a publicat din nou un curs oficial de peste 4,35 lei pentru un euro, fara modificari notabile fata de valoarea anterioara. Cotatiile interbancare se mentin in in jurul nivelului de referinta.

12 Mar 2012 | Valute

Refinantarea creditului este greu de realizat in perceptia populatiei

Cel mai recent Eurobarometru arata ca multi romani sunt descurajati de procedurile birocratice care apar la refinantarea unui credit de nevoi personale, astfel ca abandoneaza acest demers. Ponderea acestor persoane este de 3 ori mai mare decat media din UE. Scrisoarea de refinantare este un exemplu de obstacol care taie elanul clientilor.

12 Mar 2012 | Credite nevoi personale

Actiunile au suferit mici corectii

Actiunile listate la BVB au inregistrat mici corectii in saptamana anterioara, indicele general a pietei (BET-C) diminuandu-se cu 2,5%.

11 Mar 2012 | Investitii

Grecia indeplineste conditiile pentru initierea planului de salvare

Ministrii de finante din zona euro au precizat ca Grecia a indeplinit conditiile pentru a beneficia de ajutorul de 130 miliarde euro, aferent celui de-al doilea plan de salvare a tarii.

11 Mar 2012 | Banii si economia

Cum se garanteaza un credit Kogalniceanu?

Beneficiarul liniei de credit cu dobanda subventionata va trebui sa respecte procentul de acoperire cu garantii stipulat de banca pentru care a optat, cu mentiunea ca FNGCIMM va participa la garantare cu maxim 80% din valoarea liniei de credit, iar firma solicitanta – cu minim 40%.

11 Mar 2012 | IMM

Rambursarea anticipata: drepturi si avantaje

Cei care doresc sa scape mai usor de credit sau sa isi diminueze suma de plata, pot apela la rambursarea anticipata. Procesul este mai facil decat in anii trecuti, iar clientii au o serie de drepturi suplimentare, aduse de modificarile legislative din ultimii doi ani.

09 Mar 2012 | Credite imobiliare

Euro ramane la 4,35 lei la BNR

Piata valutara ramane calma pe final de saptamana. Leul ramane pe pozitii in fata euro in timp ce restul valutelor regionale inregistreaza o usoara depreciere.

09 Mar 2012 | Valute
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară