top banner

Pagina 496 - Articole, știri și sfaturi financiare

Se poate transfera creditul pe numele unei alte persoane?

Transferul automat al unui credit nu este posibil deoarece ar presupune mentinerea acelorasi conditii in timp ce noul titular are alte venituri, alta varsta si poate avea si un alt grad de risc comparativ cu clientul existent.

18 Mar 2012 | Credite nevoi personale

Cursul euro-leu ar putea reveni la 4,30 in vara

Ultimele zile au adus pentru leu o depreciere puternica in fata euro, iar cursul oficial a atins un nou maxim istoric. Analistii raman nu prevad miscari substantiale in urmatoarea perioada, in ciuda faptului ca de la inceputul anului, leul a inregistrat o depreciere in ritm moderat dar constant, in timp ce valutele regionale s-au apreciat.

16 Mar 2012 | Valute

Incepe selectia participantilor in cadrul programului Rabla 2012

Administratia Fondului pentru Mediu a anuntat ca pe 19 martie incepe sesiunea de inscriere in vederea validarii colectorilor si producatorilor auto care doresc sa participe in cadrul Rabla 2012.

16 Mar 2012 | Credite auto & leasing

Euro a ajuns la un nou maxim istoric: 4,3783 lei la BNR

Leul a inregistrat o depreciere mai puternica in ultimele doua zile iar sedinta de vineri a adus un nou maxim istoric la cursul BNR: 4,3783 lei pentru un euro.

16 Mar 2012 | Valute

Grecia nu isi permite niciun derapaj

Riscurile aferente programului de salvare a Greciei raman foarte ridicate si nu este loc pentru niciun derapaj, avertizeaza directorul executiv al FMI, Christine Lagarde.

16 Mar 2012 | Banii si economia

Consumatorii de servicii financiare au devenit mult mai protejati

Consumatorii de produse si servicii financiare beneficiaza in prezent de o serie de drepturi care in urma cu doar cativa ani pareau de neatins. Cea mai mare parte a imbunatatirilor aduse a venit prin prisma legislatiei dezvoltat de Protectia Consumatorului. In ciuda progreselor realizate, raman inca multe aspecte ce necesita a fi reglementate.

15 Mar 2012 | Credite nevoi personale

Conso.ro implineste 6 ani

Pe 15 martie se implinesc 6 ani de cand Conso.ro este alaturi de toti cei care au nevoie de sfaturi financiare, prin comparatii de produse, articole si informatii practice.

15 Mar 2012 | Info banci

Euro se apropie de un nou maxim istoric

Cursul BNR anuntat in sedinta de joi a urcat puternic, pana la 4,3672 lei pentru un euro. Nivelul este foarte apropiat de maximul istoric, inregistrat in vara lui 2010.

15 Mar 2012 | Valute

BRD lanseaza o platforma online de tranzactionare la bursa

Clientii BRD pot face tranzactii online pe piata de capital prin noua platforma Anyma, lansata de banca. Platforma ofera acces la pietele locale si internationale.

15 Mar 2012 | Investitii

Oferta Transelectrica se deruleaza cu preturile de subscriere la vedere

Investitorii interesati sa cumpere actiuni Transelectrica (TEL) pot afla in orice moment cate actiuni au fost subscrise si la ce pret, direct pe site-ul BVB.

15 Mar 2012 | Investitii
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară