Carpatica ofera credite pentru companii in baza ordinelor de plata

Carpatica a lansat un credit pentru companii destinat finantarii ordinelor de plata aflate in circuitul de decontare. Imprumutul este acordat pe termen scurt, de maxim 4 zile lucratoare.

Companiile isi pot acoperi astfel necesarul de finantare generat de decalajul  dintre momentul efectuarii ordinelor de plata si termenul de incasare a platilor, in lei sau valuta.

Imprumutul acopera pana la 95% din valoarea ordinelor de plata creditate. Acest credit este procesat pe fluxul si documentatia simplificata de credit pentru persoane juridice si se acorda in lei sau valuta, fiind supus unui termen de analiza si acordare de cateva ore.

„Acest credit este indispensabil tuturor firmelor care inregistreaza decalaje intre incasari si plati in activitatea zilnica. Avem avantajul unei aprobari si acordari rapide, pentru o gama larga de operatiuni: plata instrumentelor de debit scadente, plata ratelor de credit scadente, plata comisioanelor de credit”, a declarat George Ciobanasu, directorul general adjunct al Bancii Comerciale Carpatica.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - IMM


Pachetele ING FIX te ajuta sa ramai concentrat pe afacerea ta
Pachetele ING FIX te ajuta sa ramai concentrat pe afacerea ta

Predictibilitatea este una dintre principalele nevoi ale antreprenorilor romani. Mai ales in contextul local de afaceri, care este unul dinamic si pe alocuri imprevizibil.

1 Noiembrie 2021 | Articol sponsorizat

IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor
IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor

Dupa IMM Invest si IMM Leasing, IMM Factor este al treilea program guvernamental ce incearca sa sprijine micile afaceri in cautare de finantari.

1 Septembrie 2020 | IMM

Alternative de finantare pentru companiile mici
Alternative de finantare pentru companiile mici

Pentru micile afaceri care au nevoie de finantare, pe langa mai cunoscutul program guvernamental IMM Invest, a aparut recent si IMM Leasing, iar bancile au la randul lor scheme de finantare cu bani europeni.

29 Iulie 2020 | IMM

Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?
Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?

IMM Invest, programul prin care statul isi propune sa ajute firmele mici si mijlocii cu garantarea imprumuturilor si subventionarea dobanzilor pentru creditele pentru capital de lucru si investitii a demarat, zece zile mai tarziu, in viteza.

29 Aprilie 2020 | IMM

Mai multe articole

Inapoi sus