top banner

Pagina 1598 - Articole, știri și sfaturi financiare

Creditul auto se simplifica

Cumpararea unei masini prin credit auto poate dura cel mult 2-3 zile, daca autoturismul dorit este pe stoc la dealer. In prezent, institutiile financiare acorda imprumuturi atat pentru achizitia de masini noi, cat si pentru cumpararea de autoturisme second hand de la dealeri auto sau persoane particulare.

06 Iun 2006 | Credite auto & leasing

Bancile se intrec in lansarea de produse pentru micile afaceri

In paralel cu segmentul de retail, bancile incep sa priveasca mai serios sectorul IMM, lansand tot mai multe produse pentru finantarea acestei zone. Miza este momentul aderarii Romaniei la UE si fondurile europene ce vor veni dupa aceea. Mai nou, unele banci se implica si in consilierea si pregatirea IMM pentru accesarea acestor fonduri.

05 Iun 2006 | IMM

Romexterra lanseaza un card de credit Visa

Romexterra Bank a lansat un card de credit Visa Classic. Perioada de gratie este de maximum 50 de zile, iar comisionul de conversie valutara pentru tranzactiile din strainatate este de 0%.

05 Iun 2006 | Carduri

GE preia controlul la Domenia Credit, Estima Finance si Motoractive

GE Money, divizia internationala de servicii financiare a General Electric, a achizitionat pachetele majoritare de actiuni ale companiilor Domenia Credit, Estima Finance si Motoractive.

02 Iun 2006 | Info banci

Raiffeisen introduce internet banking

La sfarsitul lunii mai, Raiffeisen Bank a lansat platforma de internet banking pentru populatie. Aceasta permite clientilor sa efectueze plati intra si interbancare, plati directe catre furnizori, schimburi valutare, sa constituie si sa lichideze depozite. Principalul atu al serviciului este faptul ca soldurile conturilor sunt actualizate permanent

01 Iun 2006 | Carduri

BRD lanseaza o oferta completa pentru IMM

BRD a lansat astazi o oferta de produse adresate IMM. Aceasta este compusa din doua game - Ristretto IMM, pentru microintreprinderi si intreprinderi mici si Simplis, pentru firmele mijlocii. Ristretto IMM este compusa din 3 pachete de produse, iar Simplis cuprinde solutii de creditare a caror valoare maxima poate ajunge la 400.000 RON.

01 Iun 2006 | IMM

Peugeot 207 a sosit in Romania

Din 1 iunie, gama de modele Peugeot din Romania este completata cu modelul 207. Urmas al modelului 206, noul Peugeot va fi disponibil pentru inceput doar in varianta hatchback cu 3 si 5 usi.

01 Iun 2006 | Credite auto & leasing

FlashPayment este accesibil si pentru plati in Italia

HVB Bank extinde FlashPayment si pentru clientii UniCredit din Italia. Produsul permite clientilor corporate sa faca plati internationale intr-o singura zi lucratoare, in conditii mai avantajoase.

31 Mai 2006 | Plati

Noi conditii de finantare pentru firmele mijlocii

Din 29 mai, Bancpost a operat o serie de schimbari la creditele destinate intreprinderilor mijlocii. Modificarile vizeaza conditiile de acordare si durata necesara obtinerii unui imprumut.

31 Mai 2006 | IMM

Pasi de urmat la cumpararea unei case prin credit

Cumparea unei case prin credit imobiliar sau ipotecar este o tranzactie care implica destul de multa birocratie. De la decizia de a apela la o banca si pana la primirea banilor trebuie parcurse cateva etape obligatorii. Cunoastera si respectarea lor usureaza cu mult drumul catre locuinta dorita, obtinandu-se o economie de timp si bani.

30 Mai 2006 | Credite imobiliare
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară