top banner

Pagina 1596 - Articole, știri și sfaturi financiare

Alpha Bank a ajuns la 25 de unitati in Bucuresti

Alpha Bank a deschis o noua agentie in Bucuresti, ajungand la 25 de unitati in Capitala si 38 in toata tara. Agentia din zona Pietei Kogalniceanu ofera toata gama de produse pentru persoane fizice.

13 Iun 2006 | Info banci

Economia revine la viata

PIB a avansat cu 6,9% in primul trimestru din 2006, incheind faza lenta de crestere parcursa in cursul anului trecut. Cea mai spectaculoasa evolutie in debutul acestui an a avut-o sectorul constructiilor. Acesta a crescut cu peste 20% in termeni reali, pe fondul unei activitati mai intense in sfera constructiilor de locuinte.

12 Iun 2006 | Banii si economia

Dobanzile la euro cresc cu 0,25%

Pe 8 iunie, Banca Centrala Europeana a decis sa majoreze rata dobanzii de referinta la euro cu 0,25%, pana la 2,75%. Masura va intra in aplicare incepand cu data de 15 iunie 2006.

09 Iun 2006 | Banii si economia

Capsunarii pun umarul la aprecierea leului

Cursul de schimb al leului fata de euro este de asteptat sa scada in perioada de vara. Prognozele sunt motivate de accentuarea in urmatoarele luni a transferurilor de bani de la romanii care muncesc in strainatate. Pentru sfarsitul lunii septembrie, analistii estimeaza ca raportul RON/EUR ar putea cobori pana la 3,40 lei.

08 Iun 2006 | Banii si economia

BNR: Piata imobiliara este supraevaluata

Desi cererea pentru cumpararea de locuinte continua sa ramana la un nivel ridicat in comparatie cu oferta, iar analistii anticipeaza o crestere a creditului ipotecar, numarul tranzactiilor imobiliare e in scadere. Paradoxul acestei situatii este interpretat diferit de BNR, pe de-o parte si de ceilalti actori ai pietei, pe de alta parte.

08 Iun 2006 | Credite imobiliare

BCR acorda credite la dobanzi subventionate

IMM pot primi de la BCR credite in valoare de 10.000 RON pentru fiecare loc de munca nou creat. Imprumuturile se acorda la dobanzi subventionate cuprinse intre 2,13%-4,25% pe an.

08 Iun 2006 | IMM

GECAD ePayment prezinta Avangate in SUA

GECAD ePayment va fi in acest an sponsor la Conferinta pentru Industria de Shareware din Denver, SUA. Compania propune producatorilor de shareware de pe piata americana solutia Avangate.

08 Iun 2006 | Carduri

Sindicatele britanice boicoteaza producatorul Peugeot

Cumparatorii britanici de masini sunt indemnati de doua mari sindicate sa boicoteze producatorul de automobile Peugeot-Citroen, in urma deciziei companiei de a muta una din fabricile sale din Anglia.

08 Iun 2006 | Credite auto & leasing

Focus : Dobanzile la credite pentru populatie

In luna mai, s-a mentinut tendinta de scadere a dobanzilor la creditele pentru populatie. De aceasta data, reducerile nu au mai fost generalizate, ci s-au regasit in principal doar la produsele garantate cu ipoteca. In schimb, creditele de nevoi personale in lei au cunoscut usoare scumpiri, dupa expirarea ofertelor promotionale din luna anterioara.

07 Iun 2006 | Banii si economia

BRD are un nou fond de investitii pentru companiile romanesti

BRD si Societe Generale Asset Management Alternative Investments (SGAM AI) au lansat un nou fond de investitii, care va finanta companiile romanesti medii, nelistate la bursa.

07 Iun 2006 | Banii si economia
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară