top banner

Pagina 1588 - Articole, știri și sfaturi financiare

Creditele ipotecare se scumpesc

In iulie, dobanzile la ofertele de credite imobiliare si ipotecare in lei , euro si dolari au crescut, in medie, cu pana la 0,35%. Cele mai mari scumpiri s-au inregistrat la imprumuturile in dolari si lei. In continuare, sunt asteptate noi cresteri ale ratelor de dobanda, tendinta urmand a se extinde si la celelalte tipuri de imprumuturi.

07 Aug 2006 | Credite imobiliare

Dobanzile la euro cresc cu 0,25%

Din 9 august, Banca Centrala Europeana (BCE) va majora rata dobanzii cu 0,25%, pana la 3%. Este a treia majorare consecutiva a dobanzilor la euro inregistrata in acest an.

04 Aug 2006 | Banii si economia

Finantarea blocurilor particulare

Cresterea preturilor la locuintele vechi si lipsa unei oferte adecvate de spatii noi face atractiva asocierea mai multor persoane pentru a-si construi blocuri particulare. Nu toate bancile au insa in oferta produse de creditare care sa asigure finantarea unor asocieri intre persoane care nu au legaturi de rudenie intre ele.

04 Aug 2006 | Credite imobiliare

Direct Debit pentru facturile de telefonie mobila

Posesorii cardurilor de credit EuroLine si EuroLine Style pot sa-si plateasca facturile de telefonie mobila emise de Vodafone prin Direct Debit. Serviciul este disponibil de la 1 august.

02 Aug 2006 | Plati

BRD lanseaza Depozitul 1000

La 1 august, BRD a introdus un nou produs de economisire in lei ? Depozitul 1000 ? cu scadenta la 2 sau 6 luni. Rata dobanzii este fixa, fiind cuprinsa intre 7,25-7,75%.

02 Aug 2006 | Depozite

Rau-platnicii ?de ocazie? mai au sanse la credite

Nimic nu e mai neplacut pentru o persoana care doreste sa obtina un credit decat sa afle ca nu are acces la finantare pentru ca apare la Biroul de Credit cu o restanta. Imprejurarile in care cineva ajunge sa capete statutul de rau-platnic sunt diferite, iar cazurile sunt judecate individual de catre banci.

01 Aug 2006 | Credite nevoi personale

BCR scade dobanda la creditul imobiliar la 6,4%

BCR a redus rata dobanzii la euro pentru creditele imobiliare la 6,4%. Aceasta este fixa pentru primul an si este valabila pentru imprumuturile aprobate pana pe 15 septembrie 2006.

31 Iul 2006 | Credite imobiliare

Certificate de depozit noi la CR Firenze

Banca CR Firenze Romania a lansat certificatele de depozit nominative si certificatele de depozit cu parola. Cele doua produse de economisire sunt disponibile in lei si euro.

31 Iul 2006 | Depozite

DAE britanic pentru carduri romanesti

Nu toate bancile calculeaza dobanda anuala efectiva la cardurile de credit, iar atunci cand o fac, datele nu sunt uniforme. In plus, nu toate costurile importante sunt incluse in DAE. Conso.ro a recalculat acest indicator pentru toate cardurile conform legislatiei din Marea Britanie, rezultatele fiind disponibile in sectiunea Compara carduri.

31 Iul 2006 | Carduri

Banca Romaneasca deschide o noua unitate in Oradea

Banca Romaneasca va deschide cea de-a doua sucursala din municipiul Oradea. Cu aceasta unitate, banca ajunge la o retea de 50 de agentii si sucursale, obiectivul pentru acest an fiind de 80.

28 Iul 2006 | Info banci
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară