top banner

Pagina 1594 - Articole, știri și sfaturi financiare

BCR detine 2 milioane de carduri active

BCR a anuntat ca numarul cardurilor emise a depasit pragul de 2 milioane. Dintre acestea, 90% sunt carduri de debit, iar cel mai vandut produs este cardul de salarii BCR Maestro.

28 Iun 2006 | Carduri

OTP Bank finanteaza IMM cu bani de la BERD

OTP Bank a primit un credit de 10 milioane euro de la BERD pentru sprijinirea IMM. Un alt imprumut de 1,5 milioane euro de la UE e destinat instruirii ofiterilor de credite pentru IMM ai bancii.

28 Iun 2006 | IMM

BNR doreste scumpirea creditelor in lei

Banca centrala incearca sa tempereze cresterea creditului in lei, prin intarirea masurilor administrative. Majorarea rezervelor minime obligatorii este folosita acum de BNR atat pentru stoparea creditului in valuta, cat si a celui in moneda nationala. Chiar si in aceste conditii, cresterea dobanzilor la creditele in lei nu este certa.

28 Iun 2006 | Banii si economia

Presiunile inflationiste sunt mai predictibile

BNR a fost pusa la curent cu calendarul de majorare a preturilor administrate. Cresterile de preturi la utilitati si majorarile de accize sunt principalii factori care pot influenta inflatia.

27 Iun 2006 | Banii si economia

CEC incepe sa cucereasca tot mai multi clienti

Presedintele CEC anunta un adevarat reviriment al institutiei pe care o conduce. Creditele acordate cresc in ritm sustinut, si in consecinta CEC recupereaza pozitiile pierdute in cota de piata.

27 Iun 2006 | Info banci

Piraeus Bank acorda credite de nevoi personale si in euro

Piraeus Bank a introdus acum in oferta si credite de nevoi personale in euro. In plus, perioada de finantare pentru acest tip de credit a fost extinsa de la 5 la 10 ani.

26 Iun 2006 | Credite nevoi personale

ING Bank are planuri mari pe retail

ING Bank a operat schimbari importante de management. Miscarea pare menita sa consolideze pozitia bancii pe piata persoanelor fizice. Un belgian cu 20 ani de experienta in retail se va ocupa de asta.

25 Iun 2006 | Info banci

BRD opreste reteaua de ATM si POS in perioada 24-25 iunie

BRD va opri pe 24 si 25 iunie reteaua de ATM-uri si POS-uri pentru cateva ore. Operatiunea va afecta o retea de peste 700 de ATM-uri si 6.800 de POS-uri ale bancii din toata tara.

23 Iun 2006 | Info banci

Explozie de carduri de credit

Bancile care nu au in portofoliu cel putin un card de credit vor incepe sa aiba probleme in relatia cu clientii. Romanii s-au obisnuit sa consume pe banii bancilor, iar cardul de credit reprezinta una dintre cele mai avantajoase formule. Asta in special pentru cei care-si permit ca in perioada de gratie sa ramburseze integral sumele utilizate.

23 Iun 2006 | Carduri

Dacia si-a relansat site-ul corporate

Dacia si-a relansat site-ul corporate www.daciagroupe.com. Intr-o forma noua si mai dinamica, site-ul ofera informatii actualizate despre Dacia si Grupul Renault in romana, franceza si engleza.

22 Iun 2006 | Credite auto & leasing
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară