top banner

Pagina 1584 - Articole, știri și sfaturi financiare

Depozit cu componenta bursiera

Bancpost a lansat produsul de economisire in lei Ronsmart, care este o combinatie intre un depozit bancar cu o dobanda preferentiala si un plasament la un fond deschis de investitii.

11 Sep 2006 | Depozite

Debitul direct devine mai simplu

Raiffeisen Bank a introdus debitul direct interbancar, metoda de plata cea mai folosita in Occident. Prin acest serviciu, se mandateaza banca pentru a achita facturile catre furnizori. Dupa semnarea contractului, singura grija a clientului va fi sa alimenteze din timp contul propriu cu banii necesari pentru efectuarea platii.

11 Sep 2006 | Plati

Bonusurile preferate de utilizatorii de carduri

Aproape trei sferturi dintre posesorii de carduri isi doresc ca atunci cand utilizeaza cardul pentru plati la comercianti sa beneficieze de bonusuri. Cele mai dorite recompense sunt oferirea de reduceri pentru cumparaturile efectuate sau primirea unui bonus in numerar la sfarsit de an, in functie de valoarea tranzactiilor realizate.

08 Sep 2006 | Carduri

Nume nou pe piata asigurarilor

OTP Garancia Asigurari este noul nume sub care functioneaza societatea de asigurari din Romania a grupului financiar ungar OTP. Compania si-a inaugurat astazi si noul sediu central din Bucuresti.

07 Sep 2006 | Banii si economia

Mirajul francilor elvetieni

Tot mai multe banci incep sa lanseze credite in franci elvetieni cu dobanzi care ajung sa coboare uneori chiar sub pragul de 5%. In prezent, acestea sunt cele mai ieftine imprumuturi din piata, dar cu perspective imprevizibile. Riscul valutar asociat francilor elvetieni, precum si cel de dobanda, pot da peste cap ulterior calculele initiale.

07 Sep 2006 | Credite nevoi personale

Volksbank majoreaza comisioanele

Volksbank a majorat comisioanele la toate creditele pentru populatie. Comisioanele lunare care se plateau inainte doar in primul an al creditului se achita acum pe toata durata imprumutului.

05 Sep 2006 | Credite nevoi personale

Raiffeisen Bank lanseaza creditele in franci elvetieni

Raiffeisen Bank se alatura bancilor care au introdus pe piata romaneasca moda creditelor in franci elvetieni. Oferta bancii austriece vizeaza creditele ipotecare si imprumuturile de nevoi personale.

05 Sep 2006 | Credite imobiliare

Raiffeisen majoreaza dobanda la creditele imobiliare in lei

Raiffeisen Bank a majorat rata dobanzii la creditele imobiliare in lei de la 7,6% la 8,4%. In schimb, rata dobanzii la imprumuturile in euro a ramas nemodificata la 6,9%.

04 Sep 2006 | Credite imobiliare

Banca Romaneasca scade dobanda si creste comisionul

Banca Romaneasca a redus rata dobanzii la euro pentru creditele de nevoi personale cu garantie ipotecara de la 8,9% la 7,75%. In schimb, comisionul lunar a fost majorat de la 0,1% la 0,2%.

04 Sep 2006 | Credite nevoi personale

BCR vine cu un pachet de produse pentru medici

BCR lanseaza pachetul de produse si servicii financiare ?Mediplus?. Pachetul se adreseaza personalului medical si contine doua tipuri de credite, o asigurare de malpraxis si un card de debit.

04 Sep 2006 | IMM
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară