top banner

Pagina 1593 - Articole, știri și sfaturi financiare

Ratele de la Porsche Bank se pot achita si la Posta

Clientii Porsche Bank si Porsche Leasing isi pot achita ratele la credite sau la leasing la oficiile Postei Romane. Tot aici isi pot plati primele de asigurare sau isi pot alimenta contul curent.

30 Iun 2006 | Credite nevoi personale

Chiria si dividendul ? venituri de rang 2 la credite

Veniturile din chirii sau din dividende pot creste semnificativ sansele unei persoane de a obtine un credit mai mare. Majoritatea bancilor accepta astfel de surse de venit in anumite proportii si in anumite conditii. Includerea unor asemenea surse de venit e importanta in special pentru imprumuturile pe termen scurt.

30 Iun 2006 | Credite nevoi personale

MKB Romexterra Bank intra pe piata pensiilor private

MKB Romexterra Bank impreuna cu Delta Asigurari au demarat procesul de autorizare in vederea infiintarii unei companii care se va ocupa de administrarea fondurilor de pensii private.

29 Iun 2006 | Pensii

Raiffeisen intra pe piata fondurilor deschise de investitii

Raiffeisen Asset Management lanseaza doua fonduri de investitii. Unul este destinat investitorilor cu apetit redus pentru risc si va investi, in special, in titluri cu venit fix. Celalalt este axat mai mult pe plasamente bursiere, atat pe piata romaneasca cat si pe cele straine. Randamentul potential este mai mare, dar riscul este pe masura.

29 Iun 2006 | Banii si economia

Astra Asigurari si Uniqa vor functiona sub un brand comun

Astra Asigurari si compania austriaca Uniqa vor functiona din iulie sub o sigla comuna. Actiunea va duce la cresterea si diversificarea ofertei de produse de asigurare de viata si non viata.

28 Iun 2006 | Banii si economia

Site-ul Volksbank devine canal de vanzari

Volksbank a lansat o noua versiune a site-ului propriu, care este conceput acum si ca un canal de vanzari. Portalul permite persoanelor fizice sa aplice online la creditele aflate in oferta bancii.

28 Iun 2006 | Info banci

BCR detine 2 milioane de carduri active

BCR a anuntat ca numarul cardurilor emise a depasit pragul de 2 milioane. Dintre acestea, 90% sunt carduri de debit, iar cel mai vandut produs este cardul de salarii BCR Maestro.

28 Iun 2006 | Carduri

OTP Bank finanteaza IMM cu bani de la BERD

OTP Bank a primit un credit de 10 milioane euro de la BERD pentru sprijinirea IMM. Un alt imprumut de 1,5 milioane euro de la UE e destinat instruirii ofiterilor de credite pentru IMM ai bancii.

28 Iun 2006 | IMM

BNR doreste scumpirea creditelor in lei

Banca centrala incearca sa tempereze cresterea creditului in lei, prin intarirea masurilor administrative. Majorarea rezervelor minime obligatorii este folosita acum de BNR atat pentru stoparea creditului in valuta, cat si a celui in moneda nationala. Chiar si in aceste conditii, cresterea dobanzilor la creditele in lei nu este certa.

28 Iun 2006 | Banii si economia

Presiunile inflationiste sunt mai predictibile

BNR a fost pusa la curent cu calendarul de majorare a preturilor administrate. Cresterile de preturi la utilitati si majorarile de accize sunt principalii factori care pot influenta inflatia.

27 Iun 2006 | Banii si economia
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară