top banner

Pagina 1595 - Articole, știri și sfaturi financiare

BCR ajunge la 70 de unitati in Capitala

Pe 23 iunie, BCR va inaugura agentia Piata Iancului, aceasta fiind cea de-a 70-a unitate a bancii din Capitala. Reteaua BCR ajunge astfel la 419 agentii si sucursale in toata tara.

22 Iun 2006 | Info banci

UniCredit emite carduri Visa Business

Visa Business Electron este primul card sub sigla Visa emis de UniCredit. Acesta este un card de debit in lei, cu utilizare internationala, fiind destinat companiilor si persoanelor fizice autorizate.

21 Iun 2006 | Carduri

Banca CR Firenze vrea sa faca afaceri cu firmele italiene

Principalele obiective ale bancii CR Firenze sunt dezvoltarea sectorului corporate si retail, prin extinderea retelei de sucursale, in special in zonele unde sunt investitori italieni.

21 Iun 2006 | Info banci

Asigurarile de viata sunt privite cu reticenta

Asigurarea de viata nu este inca asimilata de multi romani cu o protectie fata de anumite evenimente sau accidente ce pot aparea in viata. Populatia priveste acest produs ca pe unul complicat, scump si care te poate ajuta cel mult sa economisesti niste bani, este concluzia unui studiu de piata recent.

21 Iun 2006 | Banii si economia

150 de masini expuse in Parcul Tiriac Auto

Pana pe 25 iunie, 11 marci si peste 150 de masini sunt expuse in Parcul Tiriac Auto de la Romexpo. Evenimentul coincide cu lansarea oficiala a marcii americane Dodge. Sunt, de asemenea, prezentate in premiera nationala, trei modele noi ale marcilor Ford, Mazda si Mitsubishi. Targul mai cuprinde demonstratii off-road si o zona a masinilor de epoca.

20 Iun 2006 | Credite auto & leasing

Abonament bancar cu plati incluse

Banca Transilvania ofera IMM posibilitatea de a efectua plati si retrageri de numerar fara limita in baza unui abonament lunar. Tariful se recalculeaza semestrial in functie de volumul tranzactiilor efectuate. Initial, aceasta schema se aplica doar clientilor care au cont la banca de peste sase luni. In schimb, clientii noi platesc 10 euro pe luna.

20 Iun 2006 | IMM

250.000 de modele Logan produse la Pitesti

Pe 29 mai, uzinele Dacia din Pitesti au atins pragul de 250.000 de masini produse din seria Logan. Modelul mai este fabricat in Rusia, Maroc si Columbia, iar in curand, se va asambla si in Iran.

19 Iun 2006 | Credite auto & leasing

Finansbank extinde oferta de credite pentru IMM

Finansbank a lansat un credit pentru finantarea activitatii curente a IMM. Denumit SuportFinans, produsul are o limita maxima de creditare de 125.000 euro.

19 Iun 2006 | IMM

BRD Finance emite un nou card de credit

BRD Finance si lantul de magazine Daniel Expert au lansat impreuna un card de credit MasterCard. Acesta ofera utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de reduceri de 5% la produsele achizitionate.

19 Iun 2006 | Carduri

Comisionul de schimb valutar urca pana la 8% la Banca Tiriac

Dintre bancile cu retea teritoriala extinsa, Banca Tiriac este singura care aplica comisioane la operatiunile de schimb valutar. Acestea pot ajunge pana la 8% din valoarea tranzactiei.

16 Iun 2006 | Plati
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară