Pagina 1595 - Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 1595 din 1598


Conditii mai avantajoase pentru Alpha 4ALL

Creditul pentru nevoi personale Alpha 4ALL de la Alpha Bank, are de la 1 februarie dobanzi mai mici pentru lei. De asemenea, perioada de creditare si suma maxima ce poate fi imprumutata au crescut.

9 Martie 2006 | Credite nevoi personale

Card co-branded BCR si Ultra PRO

BCR a lansat in ianuarie un nou card de credit co-branded cu Ultra PRO Computers. Limita maxima de credit a acestui card VISA este echivalentul a 5000 euro.

9 Martie 2006 | Carduri

FixPay pentru clientii Raiffeisen

Raiffeisen Bank a lansat in februarie serviciul FixPay. Acesta permite efectuarea automata de plati in lei, in sume fixe, din contul curent al clientului catre alte conturi curente sau de economii.

9 Martie 2006 | Plati

BRD se implica in eCommerce

BRD?Groupe Soci?t? G?n?rale a lansat, la sfarsitul lunii ianuarie, serviciul eCommerce BRD, destinat atat clientilor posesori de carduri, cat si comerciantilor acceptanti.

9 Martie 2006 | Carduri

Varianta flexibila Alpha Housing

Alpha Bank a lansat, la sfarsitul lunii ianuarie, o varianta a creditului sau imobiliar, denumita Alpha Housing Option. Creditul permite achizitia sau constructia de locuinte in conditii flexibile.

9 Martie 2006 | Credite imobiliare

Economisire-creditare pentru modernizarea locuintelor

Tinerii intre 25 si 35 de ani prefera sistemul de economisire-creditare oferit de HVB Banca pentru Locuinte (HVB BpL). 28% din clienti bancii pentru aceste produse sunt tineri.

9 Martie 2006 | Info banci

Raiffeisen ofera credite imobiliare pentru IMM

Raiffeisen Bank a inclus de curand in oferta sa un credit imobiliar destinat IMM. Creditul poate fi rambursat in maximum 10 ani si are o perioada de gratie de pana la 6 luni.

8 Martie 2006 | IMM

Bonus Finansbank de martisor

Finansbank a decis sa tripleze, in perioada 1-8 martie, bonusul acordat doamnelor si domnisoarelor care utilizeaza cardul de credit CardFinans Avantaj la comercianti.

8 Martie 2006 | Carduri

Piata auto a explodat in 2005

In 2005, s-au vandut in Romania peste 250.000 de autovehicule noi, cu 41% mai mult decat in anul anterior. Cele mai vandute marci au fost Dacia, Renault si Daewoo.

7 Martie 2006 | Credite auto & leasing

Volksbank isi extinde reteaua

Volksbank a inaugurat recent trei noi sucursale si o unitate in franciza. Produsele bancii se gasesc acum si in Tulcea, Constanta, Piatra Neamt si intr-o noua locatie din Bucuresti.

7 Martie 2006 | Info banci

Inapoi sus