top banner

Pagina 1604 - Articole, știri și sfaturi financiare

Skoda ? cea mai vanduta marca de import

In primele trei luni din 2006, vanzarile de masini au depasit cu putin 50.000 de unitati. Daca marcile autohtone nu mai au succesul de anul trecut, masinile din import se vand mult mai bine. Succesul se datoreaza si ofertelor promotionale ale dealerilor.

02 Mai 2006 | Credite auto & leasing

Au aparut credite ipotecare pe viata

Recent, o institutie financiara din Canada a lansat primul credit ipotecar pe 50 de ani. In cazul in care o persoana de 20 de ani semneaza un astfel de contract, va plati rate pana la 70 ani.

02 Mai 2006 | Credite imobiliare

CEC creste rapiditatea tranzactiilor

La sfarsitul lui aprilie, 650 de unitati CEC erau interconectate la sistemul informatic online. Acest lucru permite efectuarea unui volum dublu de operatiuni fata de anul trecut.

01 Mai 2006 | Info banci

Solutii alternative de plata a facturilor

Pentru a evita aglomeratia la ghiseu, Banca Transilvania promoveaza solutii alternative de plata a facturilor. Acestea se pot achita gratuit prin debit direct, la ATM sau prin internet banking.

29 Apr 2006 | Plati

Ce ascunde DAE la creditele de nevoi personale?

Dobanda anuala efectiva (DAE) reprezinta cel mai util criteriu pentru a compara ofertele de credite ale bancilor. Potrivit legii creditului de consum, DAE trebuie sa exprime costul total al creditului, cu anumite exceptii. Cat de mult conteaza, insa, aceste exceptii?

28 Apr 2006 | Credite nevoi personale

Creditele in lei s-au scumpit si in martie

In martie, rata medie a dobanzii la creditele in lei pentru populatie s-a situat la 14,2%, in crestere cu 0,6% fata de februarie. Aceasta este a doua luna consecutiva cand se scumpesc imprumuturile.

28 Apr 2006 | Banii si economia

Fondurile Raiffeisen castiga zilnic 7 investitori

Numarul investitorilor a crescut cu peste 650 de la inceputul anului, pentru cele doua fonduri administrate de Raiffeisen Asset Management. Pana la sfarsitul anului, s-ar putea depasi pragul de 5.000.

27 Apr 2006 | Investitii

Fondurile Raiffeisen castiga zilnic 7 investitori

Numarul investitorilor a crescut cu peste 650 de la inceputul anului, pentru cele doua fonduri administrate de Raiffeisen Asset Management. Pana la sfarsitul anului, s-ar putea depasi pragul de 5.000.

27 Apr 2006 | Investitii

Banca Tiriac si-a restructurat oferta de credite

Din 25 aprilie, oferta de credite a Bancii Tiriac a suferit modificari importante. O serie de credite au fost inlocuite iar altele revizuite. Masurile fac parte din programul de fuziune dintre HVB Bank si Banca Tiriac. La finele acestui proces, cele doua banci vor oferi aceleasi produse.

27 Apr 2006 | Credite nevoi personale

Home?Bank ? internet banking de la ING

ING a lansat platforma de internet banking Home?Bank. Taxa de activare a serviciului este de 75 de lei, iar lunar se percepe o taxa de utilizare de 3 lei.

27 Apr 2006 | Carduri
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară