top banner

Pagina 1592 - Articole, știri și sfaturi financiare

Noi proiecte rezidentiale demarate in Bucuresti

Peste 2.200 de noi apartamente, amplasate in diferite ansambluri rezidentiale din Bucuresti, au fost sau vor fi scoase pe piata in perioada urmatoare. Doar o mica parte dintre ele vor fi gata pana la sfarsitul anului, majoritatea urmand sa fie finalizate in 2007 sau 2008. Chiar si asa multe locuinte si-au gasit deja proprietari.

10 Iul 2006 | Credite imobiliare

Bancile mici se extind in tara

Bancile mici continua sa-si extinda prezenta in tara prin deschiderea de noi unitati. Libra Bank a deschis o sucursala la Ploiesti, in timp ce Banca Italo-Romena are acum o agentie si in Constanta.

05 Iul 2006 | Info banci

Rezervele BNR au scazut in iunie

La finele lunii iunie rezervele valutare ale BNR au ajuns la 18,17 miliarde euro, in scadere cu 35,7 milioane fata de mai. Si rezervele internationale s-au redus, pe fondul scaderii pretului aurului.

04 Iul 2006 | Banii si economia

ING lanseaza pachetul de asigurari Smart

ING Asigurari de Viata si-a extins oferta cu un pachet de asigurari de viata, care acopera riscul de deces din orice cauza, spitalizarea si interventiile chirurgicale din accident.

04 Iul 2006 | Banii si economia

Credite pentru IMM cu dobanda promotionala de la Raiffeisen

In perioada iulie-octombrie 2006, Raiffeisen Bank practica dobanzi promotionale la creditele KfW in lei pentru IMM. Rata dobanzii cuprinde o marja de 0,5% peste indicele BUBOR la o luna.

04 Iul 2006 | IMM

Romexterra Bank deschide inca 2 unitati

Romexterra Bank a deschis doua agentii in municipiile Targu Jiu si Slatina. Reteaua teritoriala a bancii are acum 43 de unitati, urmand ca numarul acestora sa ajunga la 60 pana la sfarsitul anului.

04 Iul 2006 | Info banci

Cardul cu rambursare zero - interzis in SUA, vandut in Romania

Din 2006, Federal Reserve a interzis bancilor americane sa mai emita carduri de credit, la care suma minima de rambursat este zero. Motivul: cardurile sunt impovaratoare pentru clienti si prea riscante pentru banci. In Romania, moda cardurilor cu rambursare zero abia incepe, iar marile banci de retail sunt cele care au impus noul standard.

04 Iul 2006 | Carduri

O noua sucursala a Bancii Romanesti in Bucuresti

Banca Romaneasca a deschis cea de-a 23 unitate din Bucuresti in zona Rosetti. Banca are acum o retea nationala de 49 de sucursale si agentii si si-a propus sa ajunga la 80 pana la sfarsitul anului.

03 Iul 2006 | Info banci

CR Firenze ajunge la Timisoara

Banca CR Firenze a deschis o noua sucursala la Timisoara, aceasta fiind cea de-a 11-a unitate a bancii din tara. Obiectivul institutiei este sa ajunga la 30 de unitati pana la sfarsitul lui 2008.

03 Iul 2006 | Info banci

Bancpost face promotie la carduri de credit

Pana pe 31 august, cardurile de credit American Express oferite de Bancpost se pot procura fara taxa de emitere. In plus, comisionul anual de administrare nu se percepe pentru primele 6 luni.

03 Iul 2006 | Carduri
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară