top banner

Pagina 1582 - Articole, știri și sfaturi financiare

Bancpost ofera credite imobiliare in franci elvetieni

Bancpost a introdus in oferta sa credite imobiliare si ipotecare in franci elvetieni. Rata dobanzii este de 4,85% in primul an, pentru imprumuturi mai mari de 80.000 franci elvetieni.

22 Sep 2006 | Credite imobiliare

Programul Rabla continua cu etapa a doua

Programul de reinnoire a parcului auto continua pana pe 15 decembrie. Prima de 3.000 lei se va acorda pentru peste 4.000 de masini vechi, daca vor fi schimbate cu unele noi.

22 Sep 2006 | Credite auto & leasing

Finansbank isi creste cota pe piata cardurilor

In numai trei ani de la emiterea primelor carduri, Finansbank si-a majorat spectaculos numarul locatiilor de acceptare a cardurilor proprii - CardFinans Avantaj.

22 Sep 2006 | Carduri

Dacia introduce Logan Prestige

Prestige este noua versiune de varf a colectiei Logan, dotata cu volan imbracat in piele si un motor pe benzina de origine Renault de 1.6 l, 105 CP (74 kW). Aceasta este singura motorizare in care este disponibil modelul, care atinge 100 km/h in 10,2 secunde. Pretul final in varianta de echipare de baza este de 9.900 euro.

22 Sep 2006 | Credite auto & leasing

Bancpost va plati pensiile pe card

Bancpost prelungeste plata pensiilor si in octombrie in aceleasi conditii ca si pana in prezent, iar ulterior clientii vor putea opta pentru varianta de plata pe card.

21 Sep 2006 | Carduri

ProCredit Bank mizeaza pe transparenta

ProCredit Bank a lansat astazi o campanie originala pe piata romaneasca: Campania de Transparenta. Aceasta se adreseaza persoanelor fizice si firmelor interesate de credite si produse de economisire.

20 Sep 2006 | Info banci

Credit imobiliar in euro la 5,9%

Alpha Bank a introdus un credit pentru locuinte in euro la o rata a dobanzii de 5,9%, fixa in primul an. Perioada de rambursare este de pana la 25 ani.

20 Sep 2006 | Credite imobiliare

Circuitul banilor prin debit direct

Debitul direct poate fi folosit pentru plata rapida si eficienta a facturilor, ratelor, impozitelor, precum si oricaror altor tipuri de plati recurente. Modul de functionare este pe cat de simplu, pe atat de sigur si eficient. Facturile sunt achitate prin intermediul bancii, care preia banii direct din contul clientului.

20 Sep 2006 | Plati

Creditele trec frontiera

Banca Italo-Romena ofera romanilor care lucreaza legal in Italia credite imobiliare la dobanzi de aproximativ 5% in euro pentru a cumpara locuinte in Romania.

19 Sep 2006 | Credite imobiliare

Costul rambursarii anticipate

Aproape toate bancile romanesti penalizeaza clientii daca ramburseaza anticipat creditele imobiliare sau ipotecare, fara a tine cont de tipul dobanzii. Un raport al Comisei Europene atrage atentia ca bancile sunt indreptatite sa perceapa comisioane de la clienti doar la imprumuturile cu dobanzi fixe si numai in anumite conditii.

19 Sep 2006 | Credite imobiliare
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară