top banner

Pagina 1590 - Articole, știri și sfaturi financiare

O noua tentativa de phishing a vizat Romania

Softwin si BCR au descoperit in dimineata zilei de 18 iulie o tentativa de furt de date personale (phishing) care viza posesorii de carduri ai mai multor banci romanesti. Mesajul primit pe mail parea sa vina din partea BCR. Atacul a fost blocat si se pare ca pana acum nu a facut nici o victima in randul posesorilor de card.

19 Iul 2006 | Carduri

Conso.ro introduce DAE personalizata

Conso.ro faciliteaza, in premiera in Romania, compararea creditelor pentru populatie prin introducerea dobanzii anuale efective (DAE) personalizate. Aceasta se calculeaza in functie de suma si durata creditelor selectate de utilizatori, si include costul cu dobanda, comisioanele percepute la acordare, comisioanele anuale si/sau cele lunare.

19 Iul 2006 | Credite nevoi personale

Trei candidati pentru CEC

National Bank of Greece, OTP Bank si consortiul format din Raiffeisen International si Raiffeisen Zentralbank au depus ofertele angajante pentru preluarea CEC. EFG Eurobank s-a retras din cursa.

18 Iul 2006 | Info banci

Un nou credit de consum la HVB si Banca Tiriac

HVB si Banca Tiriac au introdus un nou credit de nevoi personale - Creditul pentru Orice pe 10 ani. Imprumutul se acorda fara ipoteca, pentru sume de pana la 20.000 euro.

18 Iul 2006 | Credite nevoi personale

5 ponturi la folosirea computerului in vacanta

Este foarte usor sa transmiti informatii confidentiale atunci cand doresti s? utilizezi computerul departe de casa, probabil pentru a comunica cu cei dragi, pentru a-ti citi e-mail-ul sau pentru a afla de pe Internet cum va fi vremea a doua zi. Cateva reguli simple pot tine insa la distanta hotii de informatii.

18 Iul 2006 | Carduri

Finansbank extinde perioada de gratie la carduri

De la 1 august, Finansbank extinde perioada de gratie la cardurile de credit CardFinans Avantaj ? MasterCard Standard si Gold ? la 45 de zile.

17 Iul 2006 | Carduri

UniCredit finanteaza persoanele cu profesii liberale

UniCredit a lansat trei produse de creditare pentru persoanele care desfasoara profesii liberale. E vorba de un credit imobiliar/ipotecar, un credit auto si unul de investitii.

17 Iul 2006 | IMM

Noul regulament pentru carduri uimeste presa romana

BNR a decis, la mai bine de patru ani de la emiterea precedentului regulament privind cardurile, sa opereze o serie de actualizari. Din pacate, o modificare banala a starnit o adevarata furtuna in presa. Din superficialitate sau din ignoranta, jurnalistii au indus in randul publicului o stare de disconfort in ceea ce priveste folosirea cardurilor.

17 Iul 2006 | Carduri

Noutati in Codul Fiscal pentru 2007

Codul Fiscal ce va fi aplicat din 2007 a fost adoptat de Parlament si urmeaza sa fie promulgat Presedintie. Noile reglementari incurajeaza, in special, microfirmele si dezvoltarea bursei. Impozitele pe locuintele cu suprafete mari vor creste, asa cum vor creste si taxele pentru cumpararea unui autoturism nou sau second hand.

14 Iul 2006 | Banii si economia

Prima agentie CEC pentru companii

Pe 10 iulie, CEC a deschis prima sa agentie destinata exclusiv activitatii cu persoanele juridice. Noua unitate este amplasata in Bucuresti, pe str. Lipscani nr. 18, intr-un spatiu de 276 mp.

13 Iul 2006 | Info banci
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară