top banner

Pagina 1589 - Articole, știri și sfaturi financiare

Banca Romaneasca deschide o noua unitate in Oradea

Banca Romaneasca va deschide cea de-a doua sucursala din municipiul Oradea. Cu aceasta unitate, banca ajunge la o retea de 50 de agentii si sucursale, obiectivul pentru acest an fiind de 80.

28 Iul 2006 | Info banci

Bancpost deschide 7 unitati in Bucuresti

Bancpost va inaugura 7 unitati in Bucuresti pana la sfarsitul acestei luni. Una dintre ele s-a deschis in Piata Victoriei pe 27 iulie. Reteaua Bancpost se apropie astfel de 40 de unitati in capitala.

27 Iul 2006 | Info banci

Finansbank extinde campania la cardurile de credit

Pana pe 15 septembrie, Finansbank deruleaza o campanie adresata posesorilor de carduri de credit CardFinans Avantaj. Acestia pot primi bonusuri daca recomanda bancii potentiali clienti.

27 Iul 2006 | Carduri

Skoda Superb are o noua imagine

Modelul cel mai elegant al producatorului de autoturisme Skoda a suferit cateva modificari de imagine. Noua versiune Skoda Superb ofera un spatiu mai mare si o echipare mai bogata, la acelasi pret.

27 Iul 2006 | Credite auto & leasing

BCR si Univers All lanseaza un card de credit cobranded

Pe 26 iulie, BCR si Univers All au lansat un card de credit cobranded in lei. Limita de credit poate ajunge pana la 16 salarii nete lunare, dar nu mai mult de echivalentul in lei a 5.000 euro.

26 Iul 2006 | Carduri

Ansamblul Baneasa Rezidential incepe sa prinda forma

In scurt timp vor incepe lucrarile de constructie pentru o parte din casele care fac parte din zona rezidentiala a Proiectului Baneasa. Peste 100 de astfel de case vor fi gata anul viitor. In acest an vor fi insa finalizate primele 51 din cele 227 de apartamente ce vor face parte din cel mai mare proiect de dezvoltare urbana integrata din Romania.

26 Iul 2006 | Credite imobiliare

National Bank of Greece si OTP in cursa finala pentru CEC

National Bank of Greece si OTP au ramas in cursa finala pentru privatizarea CEC. Ofetele acestora au fost mai bune decat a consortiului Raiffeisen Zentralbank - Raiffeisen International Holding.

25 Iul 2006 | Info banci

BCR cumpara aur de la populatie si in Suceava

BCR a deschis in municipiul Suceava un punct de lucru pentru cumpararea de aur de la populatie si agenti economici. Este cea de-a sasea unitate a bancii care ofera acest serviciu.

25 Iul 2006 | Info banci

Vanzarile auto reduc viteza in prima parte a anului

Piata auto autohtona incepe sa piarda din viteza. Vanzarile de autovehicule din primele 6 luni arata scaderi importante, in special la marcile produse in Romania. Creste in schimb interesul pentru masinile din import, in special pentru cele din clasa mini. Se mai observa ca tot mai multi prefera motorizarile pe benzina, in defavoarea celor diesel.

25 Iul 2006 | Credite auto & leasing

Credite pentru IMM pe 10 ani

Raiffeisen Bank a extins de la 5 ani la 10 ani perioada maxima de rambursare la creditele Flexi Invest si Credit Invest, destinate intreprinderilor mici si mijlocii.

24 Iul 2006 | IMM
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară