top banner

Pagina 1580 - Articole, știri și sfaturi financiare

Plati interbancare mai ieftine

De la inceputul lunii octombrie, Transfond reduce cu inca 15% nivelul comisioanelor pentru platile interbancare de mica valoare (sub 50.000 lei).

02 Oct 2006 | Plati

BRD si GECAD ePayment dezvolta comertul electronic

BRD si GECAD ePayment au lansat un serviciu comun de comert electronic. De asemenea, a fost lansat si un parteneriat strategic care vizeaza dezvoltarea sectorului de eCommerce.

02 Oct 2006 | Carduri

Dacia lanseaza Logan MCV

Dacia a lansat la salonul de la Paris modelul Logan MCV. Masina este un multi-purpose vehicle, al carui pret final de vanzare este cuprins intre 8.200 si 11.600 euro.

29 Sep 2006 | Credite auto & leasing

Cont de economii pentru banii de casa

Libra Bank a introdus un cont de economii pentru persoanele care dispun de banii necesari pentru achizitionarea unei case, dar nu au gasit inca locuinta dorita.

28 Sep 2006 | Depozite

BNR reduce comisioanele pentru platile mari si cele urgente

Incepand cu data de 2 octombrie, BNR reduce cu 10% nivelul comisioanelor percepute bancilor in sistemul electronic de plati, pentru tranzactiile de mare valoare (peste 50.000 RON) si cele urgente.

28 Sep 2006 | Plati

Pensionarii englezi se duc cu creditele la cimitir

Un sfert dintre pensionarii englezi iau credite fara a intentiona sa le mai ramburseze, este concluzia unui studiu de piata realizat de curand in Marea Britanie. Retragerea la pensie este finantata prin acumularea de datorii, cunoscand faptul ca familia nu va putea fi trasa la raspundere pentru plata acestora dupa decesul imprumutatului.

28 Sep 2006 | Credite nevoi personale

Pachet financiar pentru vacante

BCR a lansat un pachet de produse financiar-bancare pentru turisti, care cuprinde un imprumut la dobanzi promotionale, o asigurare de viata si una medicala si un card de debit.

27 Sep 2006 | Credite nevoi personale

GE Money intra pe piata financiara romaneasca

GE Money a finalizat preluarea pachetului majoritar de actiuni in trei companii de pe piata financiara romaneasca. Prin aceste tranzactii, americanii isi extind prezenta in Europa Centrala si de Est.

27 Sep 2006 | Info banci

Creste atractia pentru carduri

Datele publicate de Visa pentru cel de-al doilea trimestru din 2006 arata popularitatea tot mai mare de care se bucura cardurile in ochii romanilor. Intr-un singur an, numarul locatiilor comerciale care accepta cardurile s-a majorat cu peste 50%, iar valoarea platilor cu carduri la comercianti s-a dublat.

27 Sep 2006 | Carduri

Centrele comerciale se vor extinde rapid

Spatiile comerciale sunt la mare cautare in Bucuresti si in marile orase din tara. De aceea, dezvoltarile comerciale complexe, gen mall, au un succes deosebit, in viitorul apropiat fiecare oras de 170.000-200.000 de locuitori urmand sa beneficieze de unul. Un mall este insa o afacere complexa, atat de real estate, cat si de retail.

26 Sep 2006 | Credite imobiliare
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară