top banner

Pagina 1578 - Articole, știri și sfaturi financiare

Se deschide editia de toamna a Targului National Imobiliar

Intre 18-22 octombrie, se va desfasura editia de toamna a Targului National Imobiliar, eveniment care va avea loc in Bucuresti, la World Trade Plaza.

17 Oct 2006 | Credite imobiliare

Shopping mall finantat de Erste Bank

Erste Bank intra pe piata din Romania si prin divizia sa de investitii imobiliare, Sparkassen Immobilien. In decembrie va incepe constructia celui mai mare shopping mall din capitala ? Sun Plaza.

16 Oct 2006 | Credite imobiliare

UE sustine competitia dintre service-urile auto

Dupa achizitionarea unui autoturism, cumparatorii sunt obligati sa apeleze la un numar restrans de service-uri autorizate. Acest lucru se intampla deoarece producatorii nu pun la dispozitia operatorilor independenti informatiile tehnice necesare pentru a repara vehiculele sofisticate fabricate in prezent, afirma reprezentantii Comisiei Europene.

16 Oct 2006 | Credite auto & leasing

Triumful unei idei generoase

Premiul Nobel pentru pace a fost acordat in acest an economistului Muhammad Yunus si proiectului dezvoltat de el in urma cu 30 de ani ? Grameen Bank. Spre deosebire de o banca obisnuita, al carei scop este maximizarea profitului, Grameen Bank si-a propus sa ofere servicii financiare populatiei sarace, si in special femeilor, din Bangladesh.

16 Oct 2006 | Banii si economia

Garanti Bank scade dobanzile la credite

Din 15 octombrie si pana la sfarsitul anului, Garanti Bank ofera credite cu dobanzi reduse cu pana la 3 puncte procentuale.

15 Oct 2006 | Credite imobiliare

HVB BpL intra in Europa

HVB Banca pentru Locuinte a devenit membru corespondent al Federatiei Europene a Caselor de Economii pentru Domeniul Locativ. Impreuna, membrii federatiei cumuleaza o cota de piata considerabila.

13 Oct 2006 | Info banci

OTP Bank ? 20.000 de carduri in 8 luni

In numai opt luni de la emiterea primului card, OTP Bank a depasit cota 20.000. Celor sapte tipuri de carduri deja existente in portofoliul bancii, li se vor adauga in scurt timp altele noi.

12 Oct 2006 | Carduri

Erste Bank a finalizat achizitionarea BCR

Astazi s-a finalizat preluarea BCR de catre Erste Bank. Banca austriaca a platit pe 61,88% din actiunile bancii 3,75miliarde de euro. Oficialii de la Viena anunta planuri ambitioase pentru BCR.

12 Oct 2006 | Info banci

Banca Transilvania ofera credite cu ipoteca si pentru stranieri

Incepand din octombrie, Banca Transilvania acorda credite imobiliare si credite de nevoi personale cu ipoteca si persoanelor care lucreaza in strainatate.

11 Oct 2006 | Credite imobiliare
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară