top banner

Pagina 1576 - Articole, știri și sfaturi financiare

Bancpost finanteaza un cartier rezidential in Capitala

Tehnical Olympic Group of Companies din Grecia, in colaborare cu Green Lake Development si Bancpost si-au lansat oficial proiectul imobiliar numit ?Green Lake Residences?.

19 Oct 2006 | Credite imobiliare

Erste Bank schimba trei vicepresedinti la BCR

Consiliul de Supraveghere al BCR a numit doi noi membri in Comitetul Executiv al bancii. Nicolae Danila ramane presedinte executiv, iar trei vicepresedinti au fost inlocuiti.

19 Oct 2006 | Info banci

MKB Bank restructureaza conducerea Romexterra

Noul actionar majoritar, MKB Bank, a reorganizat conducerea Romexterra Bank. Numarul membrilor consiliului de administratie s-a redus de la 11 la 7, in timp ce echipa executiva a ramas aceeasi.

19 Oct 2006 | Info banci

Parteneriat pentru promovarea cardurilor

Conso.ro si MasterCard Worldwide au decis sa-si uneasca eforturile in vederea promovarii cardurilor in mediul virtual. Prin intermediul parteneriatului incheiat, Conso.ro si MasterCard Worldwide doresc sa contribuie la cresterea popularitatii cardurilor si la constientizarea avantajelor pe care le ofera aceste instrumente moderne de plata.

19 Oct 2006 | Carduri

ING introduce un nou credit de nevoi personale

ING Bank a introdus un credit de nevoi personale in lei fara garantii destinat persoanelor fizice. Rata dobanzii este de 14,5%, variabila la trei luni, iar perioada maxima de rambursare este 5 ani.

18 Oct 2006 | Credite nevoi personale

CEC isi inzeceste profitul

Pe primele noua luni din 2006, profitul obtinut de CEC este de peste 10 ori mai mare decat cel din aceeasi perioada din 2005. In plus, creditele s-au dublat iar numarul cardurilor a depasit 100.000

18 Oct 2006 | Info banci

Randamentele depozitelor cresc cu suma depusa

Marile banci universale si-au stabilit randamentele la depozite in functie de suma depusa. Daca banii economisiti depasesc un anumit prag, rata dobanzii la depozit se majoreaza. Acest mod de tarifare poate permite unei persoane care are plasamente la mai multe banci sa isi extinda castigul daca transfera toti banii la o singura banca.

18 Oct 2006 | Depozite

Finansbank introduce un nou credit imobiliar

Finansbank ofera un nou credit imobiliar in euro la o rata a dobanzii de 6,5%, fixa in primii 2 ani. Ulterior, dobanda se calculeaza prin adaugarea unei marje de 5,25% la rata Euribor la 6 luni.

17 Oct 2006 | Credite imobiliare

Se deschide editia de toamna a Targului National Imobiliar

Intre 18-22 octombrie, se va desfasura editia de toamna a Targului National Imobiliar, eveniment care va avea loc in Bucuresti, la World Trade Plaza.

17 Oct 2006 | Credite imobiliare

Shopping mall finantat de Erste Bank

Erste Bank intra pe piata din Romania si prin divizia sa de investitii imobiliare, Sparkassen Immobilien. In decembrie va incepe constructia celui mai mare shopping mall din capitala ? Sun Plaza.

16 Oct 2006 | Credite imobiliare
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară