top banner

Pagina 1576 - Articole, știri și sfaturi financiare

O noua agentie a Bancii Italo?Romena

Banca Italo- Romena a deschis la Craiova cea de-a 8-a agentie din Romania, care va oferi produse si servicii bancare pentru agentii economici si populatie.

26 Oct 2006 | Info banci

Creditul cu buletinul moare, dar nu se preda

Din 22 octombrie, normele BNR se aplica si pentru creditele oferite in magazin de societatile de consumer finance. Desi amenintat cu disparitia, celebrul ?credit doar cu buletinul? a reusit sa supravietuiasca. Institutiile financiare nebancare au gasit ?modalitati? de a-si tine in viata produsul financiar cel mai mediatizat.

26 Oct 2006 | Credite nevoi personale

Alpha Bank vinde credite pentru vacanta

Alpha Bank si-a completat oferta de produse, cu un credit pentru vacanta ? Alpha Journey. Imprumutul se acorda in lei, euro si dolari pe termene cuprinse intre 6 luni si 3 ani.

25 Oct 2006 | Credite nevoi personale

CEC mareste scadenta creditelor pentru IMM

Incepand din 23.10.2006, CEC a majorat de la patru la cinci ani termenul maxim de acordare a creditelor pentru IMM provenite din surse ale Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare.

24 Oct 2006 | IMM

BRD promoveaza cardurile pentru tineri

BRD lanseaza o campanie de promovare a cardurilor pentru tineri, Sprint - destinat elevilor si BRD-ISIC ? pentru studenti. Emiterea gratuita va fi imbinata cu premii oferite celor care le utilizeaza.

24 Oct 2006 | Carduri

Cum sa te imprumuti fara sa iesi din casa

Creditul la domiciliu a fost introdus recent in Romania de Provident Financial, o companie engleza ce detine jumatate din piata de profil din Marea Britanie. Acest sistem consta in acordarea de credite de valori mici, care se ramburseaza in rate saptamanale. Plata se face prin deplasarea unui agent la domiciliul clientului.

24 Oct 2006 | Credite nevoi personale

Casa luata prin credit cu buletinul

Creditul cu buletinul au fost eliminat o data cu modificarea normelor de creditare a populatiei de catre BNR. Banca centrala obliga acum creditorii sa verifice existenta veniturilor declarate pe propria raspundere de solicitanti. In alte tari, clientii pot obtine chiar si credite imobiliare, fara a fi nevoiti sa prezinte adeverinte de venit.

24 Oct 2006 | Credite imobiliare

Cardurile de credit Banca Transilvania se pot inscrie la tombola

In perioada 23 octombrie-22 decembrie, Banca Transilvania deruleaza o companie cu scopul de a incuraja utilizarea cardurilor de credit pentru efectuarea de plati la comercianti.

23 Oct 2006 | Carduri

Raiffeisen introduce linia de credit fara garantii

Din luna octombrie, Raiffeisen Bank ofera IMM posibilitatea de a obtine o linie de credit fara garantii materiale. Plafonul maxim de creditare este de 70.000 lei.

23 Oct 2006 | IMM
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară