top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre economisire creditare BCR Banca pentru Locuinte

Economisire Creditare BCR Banca pentru Locuinte

Scor: 1.8 | 210 recenzii

Scrie o recenzie

Produse BCR Banca pentru Locuinte
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  V Dviorica dorobantu
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  as dori o explicatie mai

  as dori o explicatie mai plazibila in cazul cand ai o neintelegere

  28-10-2017

  V BVictoria Bobu
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  În 2.07 2012 am încheiat

  În 2.07 2012 am încheiat un contract cu BCR- BPL pentru economisire. La sf. celor 5 ani suma economisita conform extrasului de cont era de 27.762.63 lei fara calculul primei de stat pentru anii 2014,2015,2016 si dobanda aferenta. La data de 13.09 2017. BCR imi emite un extras de cont în care mi se specifica faptul ca mi-a acordat 3378.70 reprezentand prima de stat si dobanda aferenta totalul fiind de 28.238.79 lei. Cred ca si un elev de clasa I poate sa realizeze ca 27.......+ 3 .... nu poate sa dea 28.... sub nici o forma. Am facut deja o sesizare la sucursala BCR, nu am primit nici un raspuns. Voi continua demersurile pentru tragerea la raspundere a vinovatilor si recuperarea prejudiciului. Asept vesti .

  27-09-2017

  T LTatiana Lepindea
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  Foarte urata !! Imi pare

  Foarte urata !! Imi pare rau ca timp de 5 ani am lasat banii intr-un cont de-al vostru...sunt pregatita sa in judecata daca este cazul

  19-09-2017

  I VIOSEFINA GILDA VLASCEANU
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  In anul 2015 la propuner

  In anul 2015 la propunerea functionarei de la BCR cu care lucram am acceptat sa fac doua contracte unul pe numele meu si unul pe numele copilului in ideea ca peste cinci ani cand va termina studiile sa avem niste bani pentru facultate. Dupa un an si ceva am primit doua plicuri in care ne-au trimis cate un extras de cont din care reiesea ca dupa depunerea unuei sume de 3200 ron noi mai aveam in jur de 2000 ron, diferenta a fost oprita sub forma de comision de 1% . Cand am intrebat la banca ce reprezinta acest 1% nr-au spus ca este 1% din valoarea sumei pe care noi ne-am angajat sa o economisim adica 45000 lei. Mentionez ca functionara de la banca nu ne-a lamurit ce reprezinta valoarea contractului si a trecut acea suma de la ea putere noua spunandu-ne ca atat putem accesa ca si credit la sfarsitul contractului. Comisionul de 450 ron am inteles ca era un comision care se oprea o singura data pentru acel contact nu ca se oprea 1%% din suma contractata. Daca nu lamurea corect ii spuneam ca noi nici nu puteam economisi cate 45000 lei si nici nu stiam daca puteam accesa vreun credit dupa cinci ani. Mai mult ni s-a spus ca la sfarsitul fiecarui an de economisire vom primi inb cont prima de la stat aferenta sumei economisite. Am astepta pana acum trei luni si nu s-a intamoplat nimic , data cand am mers la banca si am reziliat contractul. Astazi ar trebui sa primesc ce mi-a mai ramas din sumele economisite de mine doi ani la BCR adica daca mi-or ramane vreo 2000 lei si daca ei vor respecta contractul si mi-or vira banii. Cea mai mare teapa pe care bancile au dat-o ramanilor si pacaleala functionarilor mincinosi care probabil sunt si ei platiti pentru fiecare contract pe care-l incheie.

  19-09-2017

  C BCornel Bucur
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  Functionarii de la Banca

  Functionarii de la Banca pentru Locuinte nu va vor spune niciodata toate dedesupturile deoarece au planuri de indeplinit pentru a-si lua salariile.Oricum daca ve-ti avea mai multa rabdare si le ve-ti pune intrebari incomode, dar utile dumneavoastra , o sa vedeti ca veti fi , candva, fericitul posesor al unui credit finantat din banii depusi. Banca nu-si asuma nici un risc si face bani pe banii depusi de dumneavoastra. Oricum sistemul bancar este o camatarie legela. Ramane sa ne mai spuna verde in fata ca daca suntem prosti trebuie sa platim pentru aceasta.

  05-08-2017

  I IIliescu Ileana
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  M-am interesat astazi de

  M-am interesat astazi despre situatia conturilor bpl. Am primit prima de stat doar pt anul 2014,urmatorii ani este sigur ca nu vom primi nimic ,in schimb functionarul ma ametea cu dobanda uriasa de 2% pe care ne o acorda banca si din care comisioanele si impozitul reprezinta jumatate din aceasta dobanda(asta nu a specificat!) . Cel mai enervant este faptul ca nu imi pot retrage banii decat cu comision de retragere anticipata de 1% din suma!!!! Asta in conditiile in care banca isi permite sa spuna ca nu poate respecta contractul,ca nu e vina ei,ca de unde sa stie la ce sa se astepte din partea statului,etc. Rusine!

  01-08-2017

  E SEduard STANESCU
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  BPL a confirmat Clientul

  BPL a confirmat Clientului un sold reprezentand Depuneri, dobanzi la depuneri, Prime de stat pe 2012, 2013 si 2014 incomplet si dobanzi la aceste prime. Dupa cele 60 luni contractuale, BPL, din cauza procesului cu Curtea de Conturi, are Primele si dobanzile la prime blocate si ofera Clientului, prin semnarea unei Conventii urmatorul targ: Clientul primeste Primele de mai sus si dobanzile aferente, dar in schimb renunta la Primele de stat pe 2016, 2015 si ramasita pe 2014, chiar daca acestea se vor transmite ulterior de catre MDRAP, daca BPL castiga procesul, prin clauzele Conventiei: III (2): "Clientul declara ca suma ... primita [la rezilierea contractului] ... reprezinta echivalentul [INTREGII] Prime de Stat si A dobanzii ... ", III (3): "Clientul declara ca Banca si-a indeplinit in mod corespunzator si in totalitate [= DECI SI REFERITOR LA PRIMELE CARE VOR FI TRANSMISE ULTERIOR REZILIERII] toate obligatiile care recurg din Contract ..., si nu mai are nici o pretentie impotriva Bancii decurgand din Contract" [si prin urmare clauzele contractuale nu mai sunt opozabile], III (4): "Mentinerea Contului nu da nastere niciunui drept ... pentru Client, ... Banca va putea oricand sa retraga suma inscrisa in acest cont (DUPA TRASNSMITEREA A PRIMELOR RESTANTE) si sa lichideze unilateral contul, Clientul dandu-si acordul ... pentru inchiderea Contului la discretia Bancii, sumele aflate in cont revenind in totalitate BCR BpL." (ADICA INCLUSIV PRIMELE CARE VOR FI TRANSMISE ULTERIOR REZILIERII), III (7) nu precizeaza drepturile Clientului cu privire la PRIMELE CARE VOR FI TRANSMISE ULTERIOR REZILIERII, ci doar ca nu are drept la cele care NU AU FOST TRANSMISE.

  17-07-2017

  D JDANIELA JIPESCU
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  În 2012, pe 15 iunie, am

  În 2012, pe 15 iunie, am încheiat un contract de economisire- creditare cu BCR Banca pentru locuinte. Timp de 5 ani urma sa economisesc minim echivalentul în lei a 1000 de euro pe an iar în 2017, dupa data de 15 iunie, urma sa primesc 55000( din care jumatate erau cei economisiti de mine) plus o prima de la stat de 25% din cei maxim 1000 de euro depusi anual. Anul trecut, tot cam pe vremea asta, un zvon mi-a zumzait pe la urechi si el spunea ca BCR obliga deponentii sa justifice întreaga suma contractata adica inclusiv banii pe care i-au depus. Apoi au revenit si au infirmat zvonul. Anul asta, pe 4 mai 2017, am primit un plic de la BCR prin care mi se cerea sa optez pâna la data de 31 mai 2017 între mai multe variante însa niciuna nu spunea, negru pe alb, ca-mi pot primi suma economisita plus dobânda promisa, conform contractului... Am mers la BCR Urziceni fiindca asa scria în ?idula primita de la banca si, pâna la urma, am bifat o varianta care, spunea d-na consilier bancar ca ma ajuta sa obtin banii economisiti si prima de la stat fara sa-i justific. Pe 27-28 mai, înainte de expirarea perioadei de contractare, mi-a fost virata în cont o suma cu vreo 4000 de lei mai mica decât cea din contractul initial. Sunând la banca mi-au spus sa merg si sa fac cerere de rambursare a dobânzii de catre stat. Am facut-o si pe aceea. Azi am fost informata de un domn consilier al bancii ca mi s-au virat banii prea devreme si am pierdut prima de la stat... dar nu e vina mea, e vina celeilalte consiliere care a fost mutata la o sucursala în Bucuresti. Sa înteleg ca a fost avansat??!... Mi-a casunat pe ea dar stiu ca nu ea este vinovata principala. De ce am fost chemata de urgenta sa optez înainte de împlinirea celor 5 ani pentru o suma care urma sa-mi fie virata abia prin august- septembrie conform contractului? De ce n-a fost trecuta nicaieri optiunea de a recupera banii depusi si prima de la stat corespunzatoare? În 5 ani BCR a primit de la mine peste 23000 de lei si mi-a virat 241000 lei. I-am creditat vreme de 5 ani ca o fraiera. Iar azi mi-au spus ca trebuie sa aduc dovada ca am cumparat centrala, calorifere, am turnat ?ap?, etc dar nu electrocasnice în valoare de 28000 de lei în urmatorii 2 ani pentru ca prima de la stat sa mi se dea. Eu am platit cu ei o parte din locuinta pentru care am facut credit, tot la BCR, în 2015. Asta-i tara onorabila sau stat mafiot?

  26-06-2017

  I AIlea Adela
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  In 2012 am incheiat un c

  In 2012 am incheiat un contract de Economisire - Creditare spunandumi-se ca se va primi pe langa dobanda de banca si o prima de la stat si ca dupa cei 5 ani de economisire voi putea sa imi scot banii sau inca din anul al 3-lea de economisire voi putea sa iau credit. Eu am ales acest produs pentru a economisii bani si pentru dobanda + prima de la stat promisa. Acum, dupa 5 ani, aflu ca de fapt prima de stat nu s-a mai primit din anul 2014, dar banca nu s-a obosit sa ma anunte de lucrul acesta ci a continuat sa accepte banii mei economisiti cu greu, dupa multa munca. Acuma, cand ar trebui sa incasez banii economisiti, ca de la prima de stat mi-am luat adio, nu pot sa ii primesc pentru ca nu sunt in tara si procura ce am lasat-o unei terte persoane nu se accepta si nu se poate sa mi se transfere banii in contul meu curent din banca BCR. WOW! Intr-adevar aici se vede cum interesul clientului nu este deloc pe primul loc. Felicitari BCR Banca pentru Locuinte, v-ati folosit de banii munciti de mine si ati reusit sa ma trageti pe sfoara!

  07-06-2017

  C Bcriss baldvin
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  din 2012 am deschis la b

  din 2012 am deschis la bcr banca pt locuinte un depozit iar prima de la stat din 2014 nici pana azi nu am primit-o. la maturitatea soldului nu mi s-a acceptat continuarea contractul cu majorarea soldului conform contractului intrucat nu mai au acest produs. dar nici nu au vrut sa renegocieze cond contractului. astept in dec anul acesta sa inchei contractul cu ei, sperand sa mi se atribuie si transa de prima de la stat pe anul 2014

  02-06-2017

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie