top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre economisire creditare BCR Banca pentru Locuinte

Economisire Creditare BCR Banca pentru Locuinte

Scor: 1.8 | 210 recenzii

Scrie o recenzie

Produse BCR Banca pentru Locuinte
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  G SGHEORGHE SIPA
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  Pana la 01.03.2018 nu s-

  Pana la 01.03.2018 nu s-a primit extrasul de cont la BPL ,asa cum s-a intalplat in alti ani.La nr de tel afisat pe situl bcr satu mare nu raspunde nimeni.Doresc sa stiu, daca depozitul meu a expirat in 15.02.2018, care este dobanda care merge in contunuare.Ce se intapla daca retrag banii, fara sa fi primit prima de la stat pe ultimii ani.Daca bcr-bpl are sentinta definitiva, de ce nu trece la executarea silita a MF?

  01-03-2018

  A FAlina Florescu
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  Experienta este urmatoar

  Experienta este urmatoarea: Dupa ce stai ca un cal in picioare si astepti randul la ghiseu te trezesti ca functionarii habar nu au ce se intampla in sistemul vostru bancar. Am observat ca ne tot aburiti cu fel de fel de scuze si tehnici de amanare si intelegere. Ar fi mai just din partea voastra sa spuneti oamenilor adevarul si anume ca nu vor mai vedea niciunul prima de la stat promisa. A fost si este o mare inselatorie din partea bancii, dar cum prosti se gasesc tot timpul...

  25-02-2018

  I Pionel petrila
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  in iunie 2012 am deschis

  in iunie 2012 am deschis un cont de economisire pe 5 ani banca pentru locuinte care ofera 25 la suta din suma economisita pe anul respectiv.maxim 1000 euro pe an.in 2017 in decembrie dupa ce sa incheiat contractul am fost la banca suma era de 28100 lei spunand ca urmeaza sa mi transfere si dobanda pe ultimi 2 ani cand se termina litigiul cu curtea de conturi.surpriza in ianuarie fac extras cont sa vad suma transferata era de 25000 lei mi au blocat dobanda si pe cei 3 ani care am primito.nu e ilegal sa mi inchizi un cont cu 28 100 lei si sa mi transfere 25 000 lei?la banca mi sa spus ca dupa ce termina procesul imi vor fii virati bani.eu voi merge la avocat si voi da in judecata banca cu care am facut contract pentru abuzul care il fac.

  28-01-2018

  V MVasile Stelian Matei
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  In august 2016 am retras

  In august 2016 am retras de la BCR BPL suma economisita deoarece s-a ivit o oportunitate de a achizi?iona o locuinta.( 4 conturi pe 5ani). Din pacate prima de la stat nu am primit-o pe motiv ca nu se împlinise perioada contractuala ( decembrie 2016). Asa ca a trebuit sa ma imprumut de 5000 de euro, bani care impreuna cu cei economisiti ar fi completat suma de care aveam nevoie. Am adus facturi- dovezi ca bani mei economisiti au fost folositi în domeniul locativsi materiale de constructii pentru a primi primele de la stat (5000 de euro). Între timp s-a împlinit si data contractuala, iar de atunci trec pe la banca aproape lunar sa mi se spuna acelasi lucru - suntem în proces cu Curtea de Conturi, si pana nu se finalizeaza nu primiti banii. Înca o chestie, in extrasele de cont îmi apar toate primele ca ar fi depuse în conturi, deci BPL a dat banii catre BCR. Ei si acum BCR-ul de ce nu-mi da primele ??!!!

  23-01-2018

  A Aadi adi
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  BPL sau NOUL CARITAS. Su

  BPL sau NOUL CARITAS. Sunt unul dintre fericitii care au reusit sa incaseze in prima instanta PRIMA de STAT, ducand la bun sfarsit un astfel de contract. La sfatul consultantului am deschis un nou contract, acesta din urma dovedindu-se a fi unul pagubos. Tragand linie imi place sa cred ca sunt pe plus.

  22-01-2018

  A BAndreea Buruiana
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  Din pacate prin experien

  Din pacate prin experienta celor de mai jos am trecut si eu... mi-au cerut o copie dupa CI veche, pe care o aveam cand am semnat cu ei in 2012..?!?Am intrebat reprezentantul bancii si mi-au zis ca asa li se cere; am raspuns ca oricum ei au anexata la contract copia dupa CI de atunci, ca altfel nu puteam sa inchei contract, fara un act de indetitate; raspuns angajat BCR: sigur, inteleg, doar ca asa ni se cere...din nou ?!?! Apoi m-a pus sa semnez o cerere de reziliere a contractului de economisire, desi i-am explicat ca dpdv legal acest contract este terminat de drept/expirat, ca au trecut 5 ani, in nici un caz nu reziliat (sunt 2 notiuni juridice foarte diferite, cu consecinte juridice extrem de diferite). Evident ca am refuzat sa semnez aceasta " reziliere", i-am explicat ca eu nu reziliez nimic, contractul nostru este terminat de plin drept, adica a expirat. Raspuns angajat BCR: asa ni se cere! Apoi mi-a explicat ca trebuie sa semnez o " Conventie", pe care dupa ce am citit-o integral, evident ca am refuzat sa o semnez, caci acolo scrie ca noi, ca si clienti, renuntam la orice drept de a-i actiona in instanta in cazul in care ei pierd definitiv procesul cu Curtea de Conturi. Acest lucru mi se pare abuziv, intrucat eu am semnat contract cu BCR si in acest contract Curtea de Conturi nu e parte, asadar e un contract bilateral si atata timp cat eu mi-am respectat obligatiile contractuale, astept fix acelasi lucru si de la banca. Plus ca in procesul dintre ei si CC eu nu sunt parte, asa ca nu vad relevanta introducerii CC in aceasta " Conventie". Apoi mi s-a spus ca daca nu voi semna aceasta conventie nu voi primi niciun ban !?!? Moment in care evident am evidentiat faptul ca asta mi se pare santaj din partea bancii si ca refuz sa semnez orice document si ca ma voi adresa ANPC. Asadar, dragi colegi de suferinta, va incurajez sa le trimiteti in scris o adresa ca doriti va va vireze sumele intergrale (adica primele de la stat integrale), veti primi clar un refuz. Cu acest refuz sa mergeti mai departe si sa le faceti plangere la ANPC, care sigur va vor trimite un punct de vedere. Fie asteapta tot poporul roman sa se finalizeze acest proces intre BCR si CC ca sa ne luam cu totii primele la care avem legal dreptul, fie obligam banca (prin ANPC) sa isi respecte obligatiile contractuale. Cam asta e tara in care traim... din pacate... trebuie sa lupti ca sa iti obtii niste drepturi!!!

  17-11-2017

  R CRoxana Costea
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  Am acordat nota 1 pt.ca

  Am acordat nota 1 pt.ca nu exista 0. Am incheiat in 2012 in contract de economisire-creditare cu BCR-BPL. In anul 2017, cand am solicitat ridicarea economiilor si a primei de la stat, functionarii BCR m-au umplut de tot felul de formulare pe care sa le semnez si explicatii pe care nu le-am inteles desi am studii economice! Pe scurt, mi s-a scus ca nu pot primi nici banii mei daca nu semnez celebra Concentie care contine un text ambiguu si care, se pare ca nu este decat o excrocherie bancara prin care noi am renuntat la primele de la stat din 2014-2016. Si fara ca cineva macar sa ma intrebe daca detin facturi cu cheltuieli pt.constructii. Orice explicatie suplimentara am solicitat functionarilor BCR nu a facut decat sa imi raspunda impertinent ca si cum eu sunt incapabila sa inteleg niste fapte atat de clare! Deci o institutie de excroci si functionari impertinenti!

  14-11-2017

  A PAna Maria Popa
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  Vreau sa incep prin a sp

  Vreau sa incep prin a spune ca experienta mai proasta decat la aceasta "Banca" daca ii pot spune asa nu cred ca voi mai intalni vreodata! Nu imi pot explica cum acesti incompetenti imi pot cere o copie a actului de identitate expirat cu 4 ani în urma??? Asta pt a dovedi ca sunt cetatean roman! Clar! Acestea sunt doar motive pt a nu se plati dobanzile si primele de stat. RUSINE RUSINE RUSINE!!!!

  08-11-2017

  C FCatalin Florescu
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  BCR a devenit neserioasa

  BCR a devenit neserioasa in momentul in care Curtea de Conturi a descoperit nereguli si a blocat prima de stat. Noi nu am incheiat contracte cu statul ci cu banca. Nu ne intereseaza problemele voastre. Daca erati o institutie serioasa plateati primele de la stat din banii bancii (deoarece BCR este vinovata ca a facut magarii ) dupa care va recuperate banii in instant. Ce vina au clientii bancii ca aveti probleme. Daca nu puteti respecta contractul de ce nu inchideti programul, va cereti scuze clientilor si le dati banii inapoi. Nici macar functionarii de la ghisee nu stiu ce raspunsuri sa ne dea. Sa va fie rusine!!!!

  03-11-2017

  V Dviorica dorobantu
  Economisire Creditare de la BCR Banca pentru Locuinte

  comentariul de mai devre

  comentariul de mai devreme nu a fost complect ,asa ca as dori sa va spun ca in anul 2014 am facut un contract cu banca pt locuinte pe o perioada de 5 ani ,la bani economisiti primeam o dobanda de la stat ,este al treilea an si eu nu am primit nici un leu ,nu inteleg ce se intampla si la ghiseu ridica din umeri ,mai merita sa tinem bani la ei ?

  28-10-2017

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie