top banner

Pagina 13 - Plati: Articole, știri și sfaturi financiare

Cum sa nu ne pacalim de Black Friday?

Comerciantii online promit reduce semnificative de preturi cu ocazia Black Friday, insa nu intotdeauna pretul de vanzare este unul cu adevarat promotional.

19 Noi 2014 | Plati

BRD renunta la comisioane pentru tranzactiile intrabancare

BRD renunta la comisioanele practicate la incasarile intrabancare in lei si permite consultarea gratuita a soldului pe ecranele bancomatelor.

10 Noi 2014 | Plati

Utilizatorii de internet considera tranzactiile online nesigure

Potrivit unui studiu realizat de Kaspersky Lab si B2B International, aproape jumatate dintre utilizatorii de internet din Europa nu au incredere in nivelul de siguranta al tranzactiilor online, iar peste 60% se tem de fraudele financiare online.

03 Noi 2014 | Plati

O posibila frauda in derulare si morala ei

Vanatorii de chilipiruri au fost vanati la randul lor de Fabrica de discounturi cu o schema ingenioasa care presupunea oferirea unor gadgeturi reduse cu 40-50% din pretul de raft..virtual al concurentei contra unor plati exclusiv cu cardul si impunerea unui termen de livrare ce sarea de o luna. Care este morala intregii povesti?

22 Oct 2014 | Plati

Bucurestiul face jumatate din platile cu cardul la magazinele on-line romanesti

Potrivit unui top realizat de procesatorul de plati Netopia, bucurestenii sunt cei mai activi pe segmentul platilor on-line cu cardul, numarul platilor la magazinele virtuale romanesti fiind de peste zece ori mai mare in Capitala decat in Cluj sau Timisoara (fiecare cu o cota de piata de 4,5%), urmatoarele clasate.

15 Oct 2014 | Plati

Contribuabilii din sectorul 3 participa la o tombola daca isi activeaza contul pe Ghiseul.ro

Contribuabilii din sectorul 3 al Capitalei care isi activeaza contul pe ghiseul.ro prin schimbarea parolei initiale pana la finele anului, sunt inscrisi automat in tragerea la sorti pentru castigarea unui voucher de calatorie in valoare de 3.140 lei.

15 Oct 2014 | Plati

Extreme: 80% dintre achizitiile suedezilor sunt non-cash, iar 75% din cele ale italienilor in numerar

Patru din cinci achizi?ii din Suedia sunt platite pe cale electronica sau cu cardul, potrivit unui raport citat de Business Insider si preluat de Mediafax. In schimb, Italia prefera inca banii lichizi - trei din patru achizitii sunt in numerar.

14 Oct 2014 | Plati

Bitcoin si-a facut loc pe EBay

Procesatorul de plati on-line al EBay, Braintree, a anuntat ca va permite comerciantilor sa accepte bitcoin ca moneda de plata peste cateva luni, potrivit Bloomberg.

11 Sep 2014 | Plati

Porsche Bank are o noua platforma de internet banking

Porsche Bank a introdus din luna august o noua platforma de internet banking, care este disponibila in doua versiuni: una pentru obtinerea de informatii si alta pentru tranzactii.

06 Aug 2014 | Plati

BCR elimina comisionul de administrare cont aferent unor depozite

BCR a eliminat comisionul de cont curent aferent produselor de econonomisire, atata vreme cat acesta este utilizat exclusiv in legatura cu functionarea acest produse. Pe de alta parte, din 15 septembrie, disponibilitatile aflate in contul curent nu vor mai primi nicio dobanda.

16 Iul 2014 | Plati
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară