top banner

Pagina 12 - Plati: Articole, știri și sfaturi financiare

Scad puternic fraudele la platile online prin card

Incercarile de fraudare a tranzactiilor online au reprezentat, in 2014, doar 0,1% din totalul comenzilor online procesate la nivel national, potrivit datelor furnizate de PayU Romania. Dintre cazurile detectate de companie, aproximativ 10% au fost carduri folosite de copii fara stirea parintilor.

12 Mar 2015 | Plati

Eurobarometru: Doar 36% dintre romani sunt preocupati de securitatea platilor online

Romanii nu sunt foarte preocupati de securitatea platilor on-line, avand in vedere ca doar o treime dintre acestia se declara interesati de acest aspect, desi aproape 80% dintre ei spun ca sunt ingrijorati de cresterea infractionalitatii informatice, potrivit unui sondaj Eurobarometru.

12 Feb 2015 | Plati

BCR are comisioane zero pentru start-up-uri timp de 12 luni

BCR sprijina firmele nou infiintate printr-o oferta comisioane zero, pe o perioada de 12 luni de la inceperea relatiei cu banca, se arata intr-un comunicat al bancii.

19 Ian 2015 | Plati

Pericolul tranzactiilor online: un sfert dintre pagubiti nu au recuperat nici un ban

Tranzactiile online trebuie securitizate, avand in vedere ca, potrivit unui studiu de specialitate, doar putin peste jumatate dintre persoanele care au fost victimele unor atacuri cibernetice si-au recuperat integral banii pierduti, iar 27% dintre ei sustin ca nu si-au recuperat nici un ban.

14 Ian 2015 | Plati
Raiffeisen incurajeaza clientii sa faca tranzactii prin online banking

Raiffeisen incurajeaza clientii sa faca tranzactii prin online banking

Raiffeisen va modifica comisioanele de la conturile curente cu scopul de a incuraja folosirea canalelor electronice si de a descuraja operatiunile cash sau la ghiseu.

06 Ian 2015 | Plati

Campaniile de fidelizare castiga si pierd usor clientii noi in Romania

Clientii autohtoni nu stau pe ganduri sa-si schimbe magazinul obisnuit pentru un program de fidelizare derulat de concurenta ce ofera puncte bonus ori produse oferite gratuit, arata un studiu Nielsen.

15 Dec 2014 | Plati

Hainele sunt principalul cadou de Craciun

Romanii se gandesc in primul rand la haine atunci cand iau in calcul sa faca un cadou de Craciun. Aceasta optiune consuma 28% din bugetul de cadouri, reiese dintr-un sondaj realizat de compania de credite rapide Ferratum.

12 Dec 2014 | Plati

Bugetul de Craciun bate pasul pe loc la 1500 lei

Media cheltuielilor estimate in intervalul dintre Craciun si Revelion de oraseni, de 1.500 lei, este comparabila cu cea din 2013, impulsionarea consumului nefiind vizibila pe acest segment.

10 Dec 2014 | Plati

De ce nu ne putem porta conturile curente precum numerele de telefon?

O analiza a Consiliului Concurentei subliniaza pozitia de forta a bancilor in raport cu clientii, nivelul uniform al comisioanelor aferente cardurilor de debit ce denota lipsa concurentei reale intre acestea si sugereaza ca incurajarea portabilitatii conturilor bancare ar fi o masura benefica.

27 Noi 2014 | Plati

Portofel electronic pentru tichete de masa

Ministerul de Finante a pus in dezbatere publica normele de aplicare pentru emiterea tichetelor de masa pe suport electronic.

24 Noi 2014 | Plati
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară