Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

BCR are comisioane zero pentru start-up-uri timp de 12 luni


BCR sprijina firmele nou infiintate printr-o oferta comisioane zero, pe o perioada de 12 luni de la inceperea relatiei cu banca, se arata intr-un comunicat al bancii.


Firmele nou infiintate beneficiaza timp de un an de comisioane zero la deschiderea si administrarea lunara a contului, administrarea cardului de debit in lei, administrarea serviciului de internet banking- Click/Business 24 Banking BCR la tranzactiile nationale in lei prin Click 24 Banking BCR, cu exceptia comisioanelor TransFond/BNR, la serviciul BCR SMS Alert si la incasarile prin ordine de plata.

“Companiile start-up au nevoie de sustinere in prima perioada a existentei lor comerciale. (…) Pentru ca stim ca afacerile nu incep din prima zi de constituire a companiei, la BCR cele 12 luni de comisioane 0 se scurg de la momentul in care clientii isi incep efectiv activitatea cu noi”, ”, a declarat Magda Sandulescu, director executiv Managementul Segmentelor Retail, BCR.

Pentru firmele deja infiintate, cu o vechime mai mare de 12 luni, care isi doresc sa testeze relatia cu BCR, banca ofera comisioane zero pentru o perioada de trei luni.


Distribuie articolul
Alte articole

Serviciu instant de plati de la Transfond

Serviciu instant de plati de la Transfond

Incepand cu 10 decembrie 2018, Transfond va pune la dispozitia prestatorilor de servicii de plati produsul Plati Instant, o infrastructura interbancara pentru plati de retail in timp real de pana la 50.000 lei. Utilizatorii finali - consumatori, autoritati, business-uri, vor putea utiliza serviciul atat pentru plati, cat si pentru incasari.

Citeste mai mult
Cum ne optimizam bugetul personal?

Cum ne optimizam bugetul personal?

Supraindatorarea, cheltuielile inutile, amanarea platilor obligatorii, neatentia la consum sau ignorarea posibilitatilor de a face economii isi lasa amprenta asupra bugetului familiei. Ce putem face pentru a evita aceste greseli si pentru a imbunatati situatia financiara a familiei?

Citeste mai mult
Promotii de Black Friday? Cum obtin o reducere reala?

Promotii de Black Friday? Cum obtin o reducere reala?

Febra Black Friday creste de la an la an si cuprinde tot mai multi comercianti. Poate tocmai de aceea, unii fura startul, altii cosmetizeaza preturile sau apeleaza la alte artificii pentru a castiga clientul pregatit pentru marile reduceri. Doar ca, de cele mai multe ori, aceste „ajustari” depasesc limita legalitatii.

Citeste mai mult
Cum poti plati la magazin cu ajutorul unui QR code?

Cum poti plati la magazin cu ajutorul unui QR code?

Implementarea platii cu cardul avanseaza cu dificultate in mediul rural, acolo unde vanzarile comerciantilor sunt reduse, astfel ca achizitionarea terminalelor de plata este nejustificat de scumpa. O solutie pentru inlocuirea aparaturii necesare platii cu cardul ar fi plata prin QR code. Cum functioneaza?

Citeste mai mult