Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

BCR are comisioane zero pentru start-up-uri timp de 12 luni

Autor: Conso |

Publicat in: Plati

 

BCR sprijina firmele nou infiintate printr-o oferta comisioane zero, pe o perioada de 12 luni de la inceperea relatiei cu banca, se arata intr-un comunicat al bancii.

Firmele nou infiintate beneficiaza timp de un an de comisioane zero la deschiderea si administrarea lunara a contului, administrarea cardului de debit in lei, administrarea serviciului de internet banking- Click/Business 24 Banking BCR la tranzactiile nationale in lei prin Click 24 Banking BCR, cu exceptia comisioanelor TransFond/BNR, la serviciul BCR SMS Alert si la incasarile prin ordine de plata.

“Companiile start-up au nevoie de sustinere in prima perioada a existentei lor comerciale. (…) Pentru ca stim ca afacerile nu incep din prima zi de constituire a companiei, la BCR cele 12 luni de comisioane 0 se scurg de la momentul in care clientii isi incep efectiv activitatea cu noi”, ”, a declarat Magda Sandulescu, director executiv Managementul Segmentelor Retail, BCR.

Pentru firmele deja infiintate, cu o vechime mai mare de 12 luni, care isi doresc sa testeze relatia cu BCR, banca ofera comisioane zero pentru o perioada de trei luni.

Alte articole din Plati

Plati

Fiscul trimite decizii de impunere pe ultimii 5 ani! Vezi cand trebuie sa platesti!

Persoanele fizice cu datorii la stat vor primi, pana in data de 15 noiembrie, o decizie de impunere de la Fisc, pe ultimii 5 ani, pe care trebuie sa le plateasca pana in martie 2019. Pentru cei care platesc pana la finalul acestui an, Ministerul Finantelor are in vedere sa acorde un bonus de pana la 10%, a anuntat ministrul Eugen Teodorovici. Citeste mai mult

Plata taxelor si impozitelor, posibila si prin internet banking

Plata taxelor si impozitelor online, prin intermediul ghiseul.ro, se poate realiza, de acum, si prin internet banking. Deocamdata, sistemul pilot a fost implementat de o singura banca, insa urmeaza sa fie extins si la celelalte. Pana acum, plata darilor la stat pe aceasta platforma se putea realiza doar cu cardul. Citeste mai mult

Opinii recente

de carmen popescu

"in urma cu 2 ani jumate,am luat prin cetelem un TV in val. de 1900ron,rata a fost de 145lei timp de 1 an jumate. . . totul ..."

Facebook