Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

BCR are comisioane zero pentru start-up-uri timp de 12 luni


BCR sprijina firmele nou infiintate printr-o oferta comisioane zero, pe o perioada de 12 luni de la inceperea relatiei cu banca, se arata intr-un comunicat al bancii.


Firmele nou infiintate beneficiaza timp de un an de comisioane zero la deschiderea si administrarea lunara a contului, administrarea cardului de debit in lei, administrarea serviciului de internet banking- Click/Business 24 Banking BCR la tranzactiile nationale in lei prin Click 24 Banking BCR, cu exceptia comisioanelor TransFond/BNR, la serviciul BCR SMS Alert si la incasarile prin ordine de plata.

“Companiile start-up au nevoie de sustinere in prima perioada a existentei lor comerciale. (…) Pentru ca stim ca afacerile nu incep din prima zi de constituire a companiei, la BCR cele 12 luni de comisioane 0 se scurg de la momentul in care clientii isi incep efectiv activitatea cu noi”, ”, a declarat Magda Sandulescu, director executiv Managementul Segmentelor Retail, BCR.

Pentru firmele deja infiintate, cu o vechime mai mare de 12 luni, care isi doresc sa testeze relatia cu BCR, banca ofera comisioane zero pentru o perioada de trei luni.


Distribuie articolul
Alte articole

Atentie la capcanele cumparaturilor online!

Atentie la capcanele cumparaturilor online!

Cumparaturile online castiga tot mai mult teren datorita comoditatii pe care ne-o ofera. Insa, desi exista reglementari destul de clare cu privire la drepturile consumatorilor in astfel de tranzactii, comerciantii se conformeaza destul de greu. Ce trebuie sa stii cand cumperi de pe net, pentru a nu fi pacalit?

Citeste mai mult
Ce taxe avem de platit la inceput de an?

Ce taxe avem de platit la inceput de an?

Inceputul de an vine cu o serie de cheltuieli pentru populatie, in contul taxelor si impozitelor datorate statului. Prima transa din impozitele locale trebuie platita pana pe 31 martie, iar declaratia unica, nou introdusa in 2018, trebuie depusa pana pe 15 martie si tot pana atunci trebuie platite darile aferente anului anterior.

Citeste mai mult
Serviciu instant de plati de la Transfond

Serviciu instant de plati de la Transfond

Incepand cu 10 decembrie 2018, Transfond va pune la dispozitia prestatorilor de servicii de plati produsul Plati Instant, o infrastructura interbancara pentru plati de retail in timp real de pana la 50.000 lei. Utilizatorii finali - consumatori, autoritati, business-uri, vor putea utiliza serviciul atat pentru plati, cat si pentru incasari.

Citeste mai mult
Cum ne optimizam bugetul personal?

Cum ne optimizam bugetul personal?

Supraindatorarea, cheltuielile inutile, amanarea platilor obligatorii, neatentia la consum sau ignorarea posibilitatilor de a face economii isi lasa amprenta asupra bugetului familiei. Ce putem face pentru a evita aceste greseli si pentru a imbunatati situatia financiara a familiei?

Citeste mai mult