top banner

Pagina 133 - Credite nevoi personale: Articole, știri și sfaturi financiare

Avansul minim dispare, adevaratele restrictii raman

BNR pregateste un nou regulament privind creditele pentru populatie, care elimina necesitatea de a prezenta un avans minim de 25%. Restrictia era insa de mult depasita de banci, care identificasera solutii pentru a finanta integral achizitia de locuinte sau bunuri de consum. Adevaratele restrictii ? limitele pentru rata lunara ? raman pe pozitii.

03 Ian 2007 | Credite nevoi personale

Piraeus Bank micsoreaza dobanzile de sarbatori

Piraeus Bank Rom?nia a redus dobanzile pentru dou? dintre produsele sale: creditul de refinantare si creditul pentru nevoi personale.

20 Dec 2006 | Credite nevoi personale

OTP ieftineste creditele in franci elvetieni

De la 1 decembrie, OTP Bank a redus dobanzile la toate creditele oferite in franci elvetieni. Scaderile operate sunt cuprinse intre 0,5-1%, in functie de tipul imprumutului.

14 Dec 2006 | Credite nevoi personale

Promotie la credite de nevoi personale

In perioada 1 decembrie 2006-28 februarie 2007, Bancpost deruleaza o campanie de promovare a creditelor de nevoi personale. Premiile constau in trei masini Mini Cooper One.

05 Dec 2006 | Credite nevoi personale

Bank Leumi ofera credite de nevoi personale

De la 1 decembrie 2006, Bank Leumi va oferi credite pentru nevoi personale la o rata a dobanzii de 11,5% la lei si 9,5% la euro si dolari.

30 Noi 2006 | Credite nevoi personale

Creditul 0% dobanda, restul comisioane

Banca Transilvania a lansat ?Creditul fara rate, 0% dobanda?, ale carui costuri sunt formate exclusiv din comisioane. Noul produs este un credit de nevoi personale care permite solicitantilor sa imprumute sume mai mari decat ar permite normele BNR. Pe masura ce o parte din credit se ramburseaza, sumele depuse se pot reutiliza.

28 Noi 2006 | Credite nevoi personale

Societatile de credit de consum opteaza pentru carduri

TBI Credit este a doua societate de credit de consum, alaturi de Cetelem, care a anuntat saptamana trecuta lansarea unui card de credit sub sigla MasterCard. Apare tot mai evidenta tendinta institutiilor financiare nebancare de a diversifica modalitatea de acordare a imprumuturilor, cardul de credit urmand sa joace un rol tot mai important.

27 Noi 2006 | Credite nevoi personale

CEC reduce dobanzile la credite

Pana pe 31 ianuarie 2007, CEC practica dobanzi mai mici cu pana la 3% la creditele in lei pentru populatie. Toate creditele acordate vor beneficia de dobanzile scazute pana pe 31 martie 2007.

27 Noi 2006 | Credite nevoi personale

Romania, raiul intermediarilor de credite

In Romania, nu exista nici o restrictie pentru intermediarii de credite, orice societate putand sa ofere aceste servicii. Infiintarea unei institutii care sa supravegheze acest sector intarzie de peste 2 ani. In tarile din UE, orice intermediar trebuie sa detina licenta, acordata in baza unei evaluari de catre o institutie independenta.

15 Noi 2006 | Credite nevoi personale

BRD a lansat un credit promotional pentru Sarbatori

Oferta BRD s-a extins astazi cu un al cincilea credit Expresso in lei sau euro pentru nevoi personale. Noul credit poate fi contractat in perioada promotionala 15 noiembrie - 25 decembrie.

15 Noi 2006 | Credite nevoi personale
Comparații

Credite nevoi personale

Credite nevoi personale
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară