top banner

Pagina 176 - Credite imobiliare: Articole, știri și sfaturi financiare

Raiffeisen-Locuinte imbunatateste call-center-ul

Raiffeisen Banca pentru Locuinte va imbunatati din luna februarie call-center-ul care va putea oferi clientilor informatii detaliate privind produsele bancii.

12 Feb 2007 | Credite imobiliare

Dobanzi de agatat clienti

Cele mai noi imprumuturi lansate de banci promit dobanzi la niveluri de invidiat. Costul real al creditului nu este usor de identificat, iar uneori chiar si DAE poate da rateuri, daca nu tine cont de noile trucuri ale bancilor. Creditele imobiliare in euro cu DAE de 6% se acorda acum doar prin zonele mai dezvoltate ale UE, nu si la noi.

05 Feb 2007 | Credite imobiliare

Banca Transilvania lanseaza un nou credit imobiliar in lei

Banca Transilvania a introdus un credit imobiliare in lei cu dobanda de 6,5%, fixa pe 3 ani. Spre deosebire de dobanda variabila a bancii, aceasta include un discount de 3 puncte procentuale.

05 Feb 2007 | Credite imobiliare

OTP Bank extinde perioada de rambursare

In perioada 1 februarie-30 aprilie 2007, OTP Bank extinde perioada de creditare la imprumuturile ipotecare si majoreaza limita de varsta pana la care se poate rambursa creditul.

31 Ian 2007 | Credite imobiliare

BCR scade dobanzile la creditele pentru locuinte

Pe 25 ianuarie, BCR a anuntat ca reduce cu 1,2 puncte procentuale ratele dobanzilor la creditele ipotecare si imobiliare acordate in valuta. In plus, a extins perioada maxima de creditare la 30 ani.

25 Ian 2007 | Credite imobiliare

Tranzitia de la o casa la alta

Persoanele care au o locuinta si vor sa o vanda pentru a cumpara sau construi alta noua, pot apela la creditele punte pentru a-si finanta achizitia. Oferta s-a diversificat de curand, ceea ce inseamna ca sunt sanse sporite pentru gasi un produs mai avantajos din punct de vedere al costurilor. Ultimii sositi sunt BRD si Banca Transilvania.

19 Ian 2007 | Credite imobiliare

Volksbank introduce credite in franci elvetieni

Din 17 ianuarie, Volksbank si-a completat oferta cu credite in franci elvetieni. Imprumuturile se acorda sub forma creditelor ipotecare si a celor de nevoi personale cu ipoteca.

18 Ian 2007 | Credite imobiliare

Volksbank scade dobanzile la creditele in lei

In perioada 15 ianuarie-28 februarie 2007, Volksbank a redus rata dobanzii la creditele in lei la 5,95%. In plus, a fost eliminat comisionul de rezerva minima obligatorie.

15 Ian 2007 | Credite imobiliare

Banca Transilvania a lansat Creditul Punte

Oferta Bancii Transilvania s-a extins din 12 ianuarie cu Creditul Punte. Imprumutul este destinat persoanelor fizice care au nevoie de finantare pe termen mediu sau scurt pentru achizitii imobiliare.

12 Ian 2007 | Credite imobiliare

Rata lunara dupa luna de miere

Tot mai multe credite ipotecare dispun de o perioada de 1-5 ani, in care rata dobanzii este fixa. Ulterior, dobanzile devin variabile si se majoreaza in cele mai multe cazuri cu cateva procente. Aceasta schema permite clientilor sa poata contracta un imprumut mai mare, insa ulterior rata lunara lasa urme adanci in portofel.

11 Dec 2006 | Credite imobiliare
Comparații

Credite imobiliare

Credite imobiliare
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară