top banner

Pagina 74 - Asigurari: Articole, știri și sfaturi financiare

Platinum Asigurari nu mai vrea sa incheie polite auto

Platinum Asigurari, fosta Clal Romania, si-a propus sa se axeze pe segmentul non-auto. Societatea a renuntat la licenta pentru RCA, iar polita Casco este disponibila numai in pachete complexe.

10 Mar 2010 | Asigurari

Daca inchiriez locuinta trebuie sa schimb polita de asigurare?

In cazul in care inchiriati apartamentul, nu se produce nici o modificare in contractul de asigurare. Practic locuinta este cea asigurata iar dumneavoastra ca proprietar sunteti cel care va fi despagubit in caz de daune. Nu conteaza cine locuieste in apartament.

10 Mar 2010 | Asigurari

Cum adaug in polita de asigurare a locuintei imbunatatirile aduse ulterior?

Pentru ca imbunatatirile locuintei sa fie incluse pe polita de asigurare, trebuie sa mergeti la agentia la care ati incheiat asigurarea si sa o treceti pe polita.

08 Mar 2010 | Asigurari

Clientii Groupama isi pot alege asigurarea de locuinta in trei variante personalizate

Groupama a lansat o asigurare de locuinta in trei variante personalizate – eco, medium sau premium - prin care clientii pot opta pentru acoperirea anumitor riscuri specifice. Tariful este stabilit in functie de suma asigurata, zona geografica a locuintei, riscurile acoperite, tipul de fransiza ales, numarul membrilor familiei si varsta acestora.

05 Mar 2010 | Asigurari

Cum este despagubit proprietarul unui autocamion prin polita RCA?

In mod normal, asigurarea RCA a celui vinovat va despagubeste strict pentru reparatiile facute autocamionului. (daune materiale ).

02 Mar 2010 | Asigurari

CSA ar trebui sa verifice daca primele de asigurare acopera riscurile

CSA ar trebui sa verifice daca primele stabilite de catre asiguratori sunt suficient de mari pentru a acoperi riscurile asumate, se arata in ultimul raport de tara al FMI.

28 Feb 2010 | Asigurari

Asiguratorii sunt obligati sa plateasca despagubiri la RCA inainte de efectuarea reparatiilor

Persoanele care sunt indreptatite sa primeasca despagubiri prin politele RCA vor putea cere de la companiile de asigurare ca sa primeasca banii inainte de efectuarea reparatiilor, conform modificarilor legislative stabilite de CSA. In plus, valoarea despagubirii va tine cont de preturile utilizate de service-urile auto.

22 Feb 2010 | Asigurari

De ce nu imi scade prima aferenta politei CASCO?

Raportat la valoarea masinii este mai costisitoare asigurarea casco la o masina mai veche decat la una noua, chiar daca nu ati ati avut daune.

22 Feb 2010 | Asigurari

Cum se acorda despagubirile in cazul unui accident cu victime?

In ceea ce priveste despagubirea victimelor care nu au fost vinovate de producerea accidentului, aceasta se va face din fondul alocat prin incheierea politei RCA a dumneavoastra ( si anume in limita a 2.500.000 euro in caz de vatamare corporala sau deces), bineinteles daca victimele cer despagubiri.

21 Feb 2010 | Asigurari

Ce se intampla cu autoturismul-epava in caz de dauna totala?

Daca prin contract, societatea de asigurari si-a luat raspunderea sa valorifice epava, are tot dreptul sa o vanda si sa recupereze banii. In caz ca nu s-au stabilit astfel de conditii, in mod normal epava va revine dumneavoastra si o valorificati sau o pastrati in functie de gradul de avarie.

14 Feb 2010 | Asigurari
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară