top banner

Pagina 73 - Asigurari: Articole, știri și sfaturi financiare

Casco pentru sanatate

Cand vine vorba despre asigurari, de cele mai multe ori ne orientam fie spre politele ce ne asigura masina sau casa, fie spre cele de viata. Totusi, in oferta societatilor de profil regasim alte zeci de tipuri de produse. Printre acestea se numara si asigurarile private de sanatate, o clasa rar accesata in ultimii ani.

09 Apr 2010 | Asigurari

Masinile Dacia si Renault asigurate la Groupama sunt reparate mai rapid

Groupama a incheiat un parteneriat strategic cu Automobile Dacia si Renault-Nissan prin care va asigura eliberarea acceptelor de plata in maximum 48 ore a masinilor avariate duse in service.

07 Apr 2010 | Asigurari

Mai cumpar o asigurare obligatorie a locuintei daca am una facultativa?

Persoanele care au o asigurare facultativa a locuintei nu vor fi nevoite la inceput sa incheie si o polita obligatorie. Acest lucru va fi necesar in momentul in care asigurarea existenta va expira.

07 Apr 2010 | Asigurari

Clientii Porsche Leasing isi pot accesa facturile RCA online

Porsche Leasing ofera clientilor un nou serviciu ce permite descarcarea online a facturilor aferente politelor RCA, direct de pe site-ul companiei.

06 Apr 2010 | Asigurari

Cum se calculeaza despagubirea in cazul daunei totale?

Pentru a calcula valoarea despagubirii, se pleaca de la suma asigurata trecuta pe polita de asigurare din care se scade valoarea epavei. Diferenta de bani si masina propriu-zisa, va revin dumneavoastra.

06 Apr 2010 | Asigurari

Imobilele incadrate in clasa I de risc seismic nu vor putea fi asigurate

Guvernul a adoptat un proiect de lege prin care se doreste eliminarea obligatiei de a asigura locuintele incadrate in clasa I de risc seismic, pana la finalizarea unor lucrari de consolidare.

01 Apr 2010 | Asigurari

Asiguratorii doresc o deducere de 400 euro pe an la politele de viata

Asiguratorii solicita guvernului introducerea unei deduceri fiscale de 400 euro pe an, pentru angajat si angajator, in cazul primelor platite la politele de asigurare de viata.

22 Mar 2010 | Asigurari

Cum sunt despagubit daca vinovatul accidentului nu are RCA?

In cazul (extrem) in care cel vinovat nu are RCA valabil, va puteti folosi de polita CASCO proprie dar veti suporta fransiza.

22 Mar 2010 | Asigurari

Asigurarea obligatorie a locuintelor nu are inca o data clara de aparitie

Desi legea privind asigurarea obligatorie a locuintelor a intrat in vigoare de aproape un an, nici pana in prezent nu este stabilita o data ferma pentru emiterea acestor polite. Data vehiculata anterior - 1 iulie 2010 - nu este asumata de compania care administreaza proiectul. Cel mai probabil, acest termen va fi undeva in partea a doua a anului.

17 Mar 2010 | Asigurari

Noile asigurari casco de la Omniasig au acoperire in toata Europa

Omniasig a introdus o noua polita de asigurare casco cu acoperire in toata Europa, care permite clientilor sa aleaga intre mai multe combinatii de fransize la daune totale, partiale si furt. Prima se poate plati in maxim 6 rate, iar pana la sfarsitul lunii mai 2010, clientii beneficiaza de preturi promotionale.

10 Mar 2010 | Asigurari
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară