top banner

Pagina 72 - Asigurari: Articole, știri și sfaturi financiare

Jumatate din politele vandute de Platinum in prima luna de activitate au fost asigurari de locuinta

Asigurarile de locuinta incheiate de Platinum Asigurari (fosta Clal Romania) in prima luna de la lansare au reprezentat jumatate din totalul politelor de asigurare vandute.

21 Apr 2010 | Asigurari

Ce inseamna raspunderea fata de terti la asigurarea de locuinta?

Raspunderea civila fata de terti acopera orice daune provocate de asigurat vecinilor. Cel mai des intalnit caz este riscul de inundatie.

20 Apr 2010 | Asigurari

Cat ne va costa pe viitor polita RCA?

In prezent, tariful mediu pentru o polita RCA achizitionata de un sofer experimentat pentru un autoturism cu o capacitate cilindrica redusa este de aproximativ 90 de euro, potrivit datelor furnizate de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor. Din nefericire, este putin probabil ca acesta sa nu ajunga in urmatorii ani la cateva sute de euro.

19 Apr 2010 | Asigurari

Pot sa transfer asigurarea de viata la o alta societate?

Puteti sa incheiati o noua asigurare de viata la o alta companie de asigurari. Daca doriti sa faceti acest lucru luand in calcul asigurarea pe care o aveti deja, luati mai intai legatura cu societatea la care aveti asigurarea, sa vedeti care este valoarea ei de rascumparare.

19 Apr 2010 | Asigurari

Abonatii Orange pot sa isi asigure plata facturii in caz de somaj cu 1 euro pe luna

Abonatii Orange pot achizitiona o asigurare ce acopera plata facturilor timp de 6 luni, in limita a 80 euro, indiferent de numarul de abonamente detinute. Costul asigurarii este de 1 euro pe luna.

16 Apr 2010 | Asigurari

Asiguratorii si brokerii sunt obligati sa stabileasca proceduri de rezolvare a reclamatiilor

Asiguratorii si intermediarii sunt obligati de Comisia de Supraveghere (CSA) sa stabileasca proceduri pentru solutionarea reclamatiilor si sa stocheze toate sesizarile primite de la clienti in format electronic. Numarul de reclamatii primite de CSA a crescut in ultima vreme, ceea ce a scos la iveala o serie de deficiente ale companiilor.

15 Apr 2010 | Asigurari

Constatul amiabil a redus cu 70% accidentele solutionate de Politie

Introducerea constatului amiabil a facut ca numarul de procese-verbale intocmite de Politie, pentru constatarea pagubelor din accidente rutiere sa scada cu peste 70%.

15 Apr 2010 | Asigurari

Clientii ING pot afla informatii despre propriile pensii si asigurari de viata printr-o aplicatie online unica

Clientii ING pot accesa de acum informatii legate de propriile contracte de asigurari de viata semnate cu societatea, prin intermediul contului personal de pe portalul MyING.ro.

14 Apr 2010 | Asigurari

Casco: Cand se declara o avarie la masina dauna totala?

Daca valoarea devizului depaseste suma asigurata, asiguratorul va prefera intotdeauna sa va despagubeasca cu suma asigurata din polita casco.

14 Apr 2010 | Asigurari

Asigurari RCA: Cum se stabileste suma decontata in caz de dauna auto?

Am ajuns in faza cand trebuie ca firma de asigurari sa ma despagubeasa pentru ca m-a daramat un alt conducator cu masina de pe metocicleta. Suma maxima pe care mi-o dau este de 2.900 ron in conditiile in care reparatiile ajung undeva la 10.000 ron. Ce pot sa fac??

11 Apr 2010 | Asigurari
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară