top banner

Pagina 71 - Asigurari: Articole, știri și sfaturi financiare

Polita RCA acopera daunele provocate de nepurtarea centurii de siguranta?

Daca nu a fost purtata centura de siguranta, inseamna ca s-a circulat ilegal. Asiguratorul se absolva de orice vina in cazul in care asiguratul nu a actionat conform legii deci nu va plati despagubiri.

09 Mai 2010 | Asigurari

Polita RCA acopera si daunele provocate de pasagerii autoturismului?

Daca este considerat responsabil soferul atunci puteti beneficia de acoperirea politei RCA a acestiua. Daca insa pasagerul este considerat vinovat, atunci singura solutie de a fi despagubit este de a da in judecata persoana in cauza.

09 Mai 2010 | Asigurari

CSA a retras autorizatia de functionare pentru patru brokeri de asigurari

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a retras autorizatia de functionare pentru patru brokeri de asigurari. De asemenea, una dintre societatile de intermediere a fost amendata cu 5.000 lei.

05 Mai 2010 | Asigurari

Tarifele RCA si Casco se vor individualiza tot mai mult in urmatorii ani

Operationalizarea bazei de date nationale cu informatii privind experientele din trafic ale soferilor va permite asiguratorilor sa ofere potentialilor clienti tarife mai mari sau mai mici, in functie de istoricul performantelor la volan. Individualizarea primelor va fi un proces de durata, influente notabile fiind asteptate abia din 2011 -2012.

03 Mai 2010 | Asigurari

ING Asigurari de Viata a lansat o asigurare unit-linked cu protectia capitalului

ING Asigurari de Viata ofera pana pe 28 mai o asigurare de viata de tip unit-linked cu prima unica, in euro, ce ofera protectia capitalului net investit.

03 Mai 2010 | Asigurari

CSA declara ilegale asigurarile de locuinte vandute prin Romtelecom

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor obliga Astra Asigurari sa denunte politele de asigurare a locuintelor vandute prin intermediul Romtelecom, deoarece nu respecta dispozitiile legale privind asigurarile si induc in eroare potentialii asigurati. In plus, Romtelecom nu era autorizata sa intermedieze asigurari.

29 Apr 2010 | Asigurari

Cum sunt despagubit daca am doua polite Casco?

Insa in cazul in care se produce o dauna, asiguratul poate folosi doar una din cele doua polite valabile. Se deschide un dosar de dauna in care va fi mentionata una din politele de asigurare pe care le detine asiguratul.

29 Apr 2010 | Asigurari

Omniasig asigura locuintele cu o cota de prima de 0,1%

Omniasig ofera polite de asigurare a locuintelor cu o cota de prima de 0,1% din valoarea asigurata. Riscurile asigurate sunt cele de cutremur, inundatii si alunecari de teren.

28 Apr 2010 | Asigurari

Ce avantaje au asigurarile pentru copii?

Ati vizitat in ultima vreme un targ cu produse destinate copiilor? Desi contextul economic nu este tocmai favorabil, standurile expozantilor continua sa fie luate cu asalt de parinti. In ultimii ani, pe langa distribuitorii de carucioare sau mobilier colorat, si-au facut loc si companiile de asigurari cu oferta de planuri financiare pentru copii.

25 Apr 2010 | Asigurari

Omniasig ofera asigurare medicala pentru afectiunile produse de cenusa vulcanica

Romanii se pot asigura impotriva afectiunilor medicale produse de norii de cenusa vulcanica prin incheierea unei polite cu Omniasig. Costul asigurarii este de 15 lei pe an.

22 Apr 2010 | Asigurari
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară