top banner

Bancile isi revizuiesc ofertele de credite cu dobanda fixa

03 Mai 2012 | Autor: Conso

Bancile au inceput sa isi ajusteze ofertele de credite de consum cu dobanda fixa. In timp ce Raiffeisen Bank a majorat dobanzile, Banca Transilvania a lansat un nou produs de creditare.
Clientii care doresc sa obtina un credit de consum fara ipoteca de la Raiffeisen Bank vor plati dobanzi mai mari. Banca a decis sa majoreze costul cu 1 punct procentual in cazul imprumuturilor in lei.
Astfel, rata dobanzii variaza intre 16% si 20%, in functie de suma contractata. Nivelul este cu 0,85% mai mare decat varianta de creditare cu dobanda variabila.
Clientii mai platesc un comision de analiza dosar de 200 lei si un comision lunar de 5 lei dar primesc o reducere de dobanda de 1 procent daca aleg sa isi incaseze salariul prin Raiffeisen Bank.
De curand, Banca Transilvania a adaugat in oferta un credit de consum cu dobanda fixa. Creditul se acorda in lei, fara a fi necesara o garantie ipotecara. Rata dobanzii este de 10,5% in cazul clientilor care nu isi vireaza salariul la banca si de 10% in cazul clientilor cu cont de salariu.
Clientii nu platesc comision de analiza dosar pana la finalul anului. De asemenea, creditul nu presupune comisioane de administrare.  

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Credite nevoi personale

Credite nevoi personale
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Credite nevoi personale

Alte Articole

ING scade dobânda la creditul de nevoi personale. Te bucuri de o dobândă fixă între 5,99% și 15,49%, redusă de la 6,24%-16,49%

ING scade dobânda la creditul de nevoi personale. Te bucuri de o dobândă fixă între 5,99% și 15,49%, redusă de la 6,24%-16,49%

Te gândești să îți renovezi casa, să îți achiziționezi noi piese de mobilier care să spună o nouă poveste sau, poate, să îți schimbi mașina? Pentru dorințe împlinite și planuri viitoare, ING oferă creditul de nevoi personale cu o dobândă fixă avantajoasă între 5,99% - 15,49% pe an, redusă de la 6,24%-16,49%.

15 Iul 2024 | Credite nevoi personale
Cand vor simti clientii bancilor schimbarea politicii monetare?

Cand vor simti clientii bancilor schimbarea politicii monetare?

Reducerea dobanzii de politica monetara nu va produce deocamdata efecte majore pe piata creditelor, dar deponentii bancilor ar putea simti mai repede scaderea dobanzii la facilitatea de depozit a BNR.

09 Iul 2024 | Credite nevoi personale
Apar primele campanii cu DAE sub 10% pentru creditele de consum

Apar primele campanii cu DAE sub 10% pentru creditele de consum

Noile oferte promotionale lansate de banci coboara dobanda fixa la creditele de nevoi personale pana la 6,25%, nivel foarte apropiat de indicele IRCC din prezent.

14 Mar 2024 | Credite nevoi personale
Ofertele cu dobanzi variabile la creditele personale pot deveni tentante

Ofertele cu dobanzi variabile la creditele personale pot deveni tentante

In conditiile in care BNR se pregateste sa dea startul scaderii dobanzii de politica monetara in 2024, imprumuturile cu dobanzi variabile la creditele de nevoi personale ar putea fi de preferat celor fixe, la valori comparabile.

20 Feb 2024 | Credite nevoi personale

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul