top banner

Pagina 1606 - Articole, știri și sfaturi financiare

Creditul de consum asteapta reguli noi

Actuala directiva europeana privind creditul de consum este de mult depasita. De mai bine de 4 ani, proiectul de modificare al acesteia este supus dezbaterilor. In acest an, este de asteptat ca negocierile sa se definitiveze. In noul format, directiva va aduce beneficii importante consumatorilor.

20 Apr 2006 | Credite nevoi personale

UniCredit face promotie la credite

Pana pe 31 mai, UniCredit acorda reduceri de dobanda la creditele de nevoi personale si la creditele auto. La imprumuturile in lei si euro, rata dobanzii scade cu valori cuprinse intre 1-6%.

20 Apr 2006 | Credite nevoi personale

Noi credite de la Banca Romaneasca

Din 18 aprilie, Banca Romaneasca ofera o noua varianta de credite imobiliare si pentru nevoi personale cu garantie ipotecara.

20 Apr 2006 | Credite imobiliare

Programul de lucru al bancilor de Pasti

Cu ocazia Sarbatorilor de Pasti, majoritatea unitatilor bancare vor fi inchise in perioada 22-24 aprilie. O parte dintre agentiile amplasate in centrele comerciale vor functiona insa luni, 24 aprilie.

19 Apr 2006 | Info banci

Schimbare in conducerea ARB

Presedintele executiv al BCR, Nicolae Danila, a devenit prim-vicepresedinte al Asociatiei Romane a Bancilor. Pozitia era detinuta anterior de Dan Pascariu, presedinte HVB Bank, care nu a mai candidat.

19 Apr 2006 | Info banci

Refinantarea scade costul creditului de consum

Refinantarea unui credit este o practica obisnuita in tarile occidentale. In Romania, se apeleaza mai putin la aceste produse, insa scaderea dobanzilor determina tot mai multi clienti sa solicite o refinantare, nu numai pentru creditele ipotecare, dar si pentru cele de consum sau auto.

18 Apr 2006 | Credite nevoi personale

Libra Bank va ajunge la 21 de sucursale in vara

De la inceputul anului, Libra Bank a deschis patru sucursale, ajungand la 17 locatii in intreaga tara. Noile sucursale sunt amplasate in Bucuresti, Iasi, Sibiu si Piatra Neamt.

18 Apr 2006 | Info banci

Performantele pietei cardurilor premiate de NO-CASH

BRD a primit titlul de ?Cel mai dinamic emitent de carduri in 2005?, in cadrul Galei NO-CASH. ?Premiera anului? a fost considerata lansarea primului card cu cip de catre ProCredit Bank.

18 Apr 2006 | Carduri

BMW Seria 3 este ?Masina Anului 2006?

Producatorul german de automobile BMW a obtinut recent la New York o recunoastere mondiala a calitatii modelelor produse. BMW Seria 3 a fost desemnata ?Masina Anului 2006 in lume?, intrecand in finala modelele Mazda MX-5 si Porsche Cayman S. Anul trecut, la prima editie a acestor premii, Audi A6 a castigat titlul de ?Masina Anului in lume?.

17 Apr 2006 | Credite auto & leasing

Protestul de la Raiffeisen Bank s-a incheiat

Un grup de sindicalisti din cadrul Raiffeisen Bank a pichetat azi sediul bancii. Actiunea salariatilor a dat rezultate. La ora 14 a fost semnat un protocol care marcheaza incheierea protestului.

17 Apr 2006 | Info banci
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară