Cum se inlocuiesc cardurile TBI Credit?


Intrebare:

Am citit saptamana trecuta despre cardurile de credit TBI Mastercard. Eu am din septembrie un card TBI proprietar si ma intereseza cum va fi cu cardurile vechi, mi se pare logic sa se "transforme" in carduri cu facilitati noi (Mastercard). Am sunat la serviciul clienti si mi s-a spus ca trebuie sa fac o simpla cerere la reprezentanta pentru schimbare. M-am la dus la cea mai apropiata reprezentanta, la Zalau, unde mi s-a spus ca nu se poate, daca vreau card TBI Mastercard, trebuie cerere noua, adeverinta de salariu noua si pot primi pe langa cel vechi, dar normal ca se ia in considerare la calcul si cel vechi.

Am sunat din la nou serviciul clienti unde prima data mi-au spus aceleasi lucru, dar dupa ce am povestit cum am patit, mi-au spus ca asa este, trebuie cerere noua. Mie nu mi se pare normal asa, dar lucrul mai interesant a fost cand am citit articolul de azi la www.conso.ro, unde scrie:
"Cardurile TBI MasterCard vor inlocui, fara nici un fel de formalitati, vechile carduri proprietar TBI. Cu o exceptie - cardurile emise impreuna cu reteaua de magazine Fidelio, unde din ratiuni care tin de fidelizarea clientilor vor fi mentinute si vechile carduri."
As vrea sa stiu cum este de fapt si daca mi se schimba si mie cardul, cum si cand. (pe un alt site am citit azi tot despre acest card, acolo scrie de schimbare pe baza de cerere)

Kozma Gavril , Simleu Silvaniei, jud. Salaj

Pentru substituirea cardurilor TBI Credit proprietar aflate in circulatie este necesara doar completarea unei cereri tip la cea mai apropiata sucursala TBI. Aceasta cerere va fi analizata in decurs de 1 luna in cadrul departamentului carduri, dupa care raspunsul va fi transmis catre sucursala, unde s-a depus cererea.


Pentru ca solicitantul sa primeasca un raspuns pozitiv, acesta trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

- lipsa intarzierilor la plata sumelor minime lunare calculate in extraselede cont;
- activarea si utilizarea cardului pana la data curenta, in cazul in care cardul a fost emis cu cel putin 3 luni in urma;
- respectarea normelor legale si a normelor BNR in vigoare, tinand cont de faptul ca aceste reglemantari au survenit dupa emiterea cardurilor proprietar.

 

Ne cerem scuze pentru eventualele neintelegeri relative la acest subiect si va asiguram de toata disponibilitatea.


Distribuie articolul
ALTE ARTICOLE - Carduri


Fraudele informatice sunt foarte greu de recuperat dupa autentificarea pagubitului
Fraudele informatice sunt foarte greu de recuperat dupa autentificarea pagubitului

Tentativele de inselare a celor care posteaza anunturi pe platformele de vanzare-cumparare prolifereaza, in ciuda introducerii recente a elementelor suplimentare de siguranta la trazactiile online.

17 Iunie 2021 | Carduri

Cum putem face cumparaturi in rate cu cardul de debit
Cum putem face cumparaturi in rate cu cardul de debit

Altex si Flanco in parteneriat cu finantatorul Oney Bank ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona produse in 3 sau 4 rate daca dispun de un card de debit Visa sau Mastercard, la costuri mult mai mici decat in cazul achizitiei cu un card de credit.

7 Ianuarie 2021 | Carduri

Bancile vor permite platile cu telefonul catre prietenii din agenda
Bancile vor permite platile cu telefonul catre prietenii din agenda

Transfond ofera posibilitatea initierii de plati intre doua conturi deschise la banci diferite utilizand doar numarul de telefon mobil al beneficiarului platii, fara sa fie nevoie si de codul IBAN al acestuia.

29 Septembrie 2020 | Carduri

Cum primesti bani inapoi daca platesti cu cardul
Cum primesti bani inapoi daca platesti cu cardul

Exista mai multe oferte de reduceri pentru posesorii de carduri de debit, care nici nu implica costuri asociate, precum emiterea cardului si administrarea contului curent.

22 Septembrie 2020 | Carduri

Inapoi sus