Cum se inlocuiesc cardurile TBI Credit?


Intrebare:

Am citit saptamana trecuta despre cardurile de credit TBI Mastercard. Eu am din septembrie un card TBI proprietar si ma intereseza cum va fi cu cardurile vechi, mi se pare logic sa se "transforme" in carduri cu facilitati noi (Mastercard). Am sunat la serviciul clienti si mi s-a spus ca trebuie sa fac o simpla cerere la reprezentanta pentru schimbare. M-am la dus la cea mai apropiata reprezentanta, la Zalau, unde mi s-a spus ca nu se poate, daca vreau card TBI Mastercard, trebuie cerere noua, adeverinta de salariu noua si pot primi pe langa cel vechi, dar normal ca se ia in considerare la calcul si cel vechi.

Am sunat din la nou serviciul clienti unde prima data mi-au spus aceleasi lucru, dar dupa ce am povestit cum am patit, mi-au spus ca asa este, trebuie cerere noua. Mie nu mi se pare normal asa, dar lucrul mai interesant a fost cand am citit articolul de azi la www.conso.ro, unde scrie:
"Cardurile TBI MasterCard vor inlocui, fara nici un fel de formalitati, vechile carduri proprietar TBI. Cu o exceptie - cardurile emise impreuna cu reteaua de magazine Fidelio, unde din ratiuni care tin de fidelizarea clientilor vor fi mentinute si vechile carduri."
As vrea sa stiu cum este de fapt si daca mi se schimba si mie cardul, cum si cand. (pe un alt site am citit azi tot despre acest card, acolo scrie de schimbare pe baza de cerere)

Kozma Gavril , Simleu Silvaniei, jud. Salaj

Pentru substituirea cardurilor TBI Credit proprietar aflate in circulatie este necesara doar completarea unei cereri tip la cea mai apropiata sucursala TBI. Aceasta cerere va fi analizata in decurs de 1 luna in cadrul departamentului carduri, dupa care raspunsul va fi transmis catre sucursala, unde s-a depus cererea.


Pentru ca solicitantul sa primeasca un raspuns pozitiv, acesta trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

- lipsa intarzierilor la plata sumelor minime lunare calculate in extraselede cont;
- activarea si utilizarea cardului pana la data curenta, in cazul in care cardul a fost emis cu cel putin 3 luni in urma;
- respectarea normelor legale si a normelor BNR in vigoare, tinand cont de faptul ca aceste reglemantari au survenit dupa emiterea cardurilor proprietar.

 

Ne cerem scuze pentru eventualele neintelegeri relative la acest subiect si va asiguram de toata disponibilitatea.


Distribuie articolul
ALTE ARTICOLE - Carduri


Cum primesti bani inapoi daca platesti cu cardul
Cum primesti bani inapoi daca platesti cu cardul

Exista mai multe oferte de reduceri pentru posesorii de carduri de debit, care nici nu implica costuri asociate, precum emiterea cardului si administrarea contului curent.

22 Septembrie 2020 | Carduri

Retrageri din ATM fara card. Cum functioneaza?
Retrageri din ATM fara card. Cum functioneaza?

Dupa ce ne-au propus sa ocolim cardul platind la POS-uri direct cu telefonul, bancile merg mai departe incercand sa elimine cardul si la retragerea de numerar de la ATM.

28 August 2020 | Carduri

Ce sanse are telefonul in lupta cu cardul pentru plati?
Ce sanse are telefonul in lupta cu cardul pentru plati?

Numarul bancilor care ofera aplicatii de plata ce permit utilizarea telefonului in locul cardului este in crestere. Mai ramane doar ca si cel al utilizatorilor sa aiba o dinamica asemanatoare pe termen lung.

30 Iulie 2020 | Carduri

Cardurile de credit pluseaza la avantaje colaterale
Cardurile de credit pluseaza la avantaje colaterale

Desi dobanzile cardurilor de credit sunt foarte ridicate, bancile incearca sa le faca atractive oferind la pachet cu acestea rate la comerciantii parteneri (pana la 40), asigurari de calatorie, mile aeriene, transport fara costuri la retaileri ori bani inapoi la cumparaturi.

21 Iulie 2020 | Carduri

Inapoi sus