Cum se inlocuiesc cardurile TBI Credit?


Intrebare:

Am citit saptamana trecuta despre cardurile de credit TBI Mastercard. Eu am din septembrie un card TBI proprietar si ma intereseza cum va fi cu cardurile vechi, mi se pare logic sa se "transforme" in carduri cu facilitati noi (Mastercard). Am sunat la serviciul clienti si mi s-a spus ca trebuie sa fac o simpla cerere la reprezentanta pentru schimbare. M-am la dus la cea mai apropiata reprezentanta, la Zalau, unde mi s-a spus ca nu se poate, daca vreau card TBI Mastercard, trebuie cerere noua, adeverinta de salariu noua si pot primi pe langa cel vechi, dar normal ca se ia in considerare la calcul si cel vechi.

Am sunat din la nou serviciul clienti unde prima data mi-au spus aceleasi lucru, dar dupa ce am povestit cum am patit, mi-au spus ca asa este, trebuie cerere noua. Mie nu mi se pare normal asa, dar lucrul mai interesant a fost cand am citit articolul de azi la www.conso.ro, unde scrie:
"Cardurile TBI MasterCard vor inlocui, fara nici un fel de formalitati, vechile carduri proprietar TBI. Cu o exceptie - cardurile emise impreuna cu reteaua de magazine Fidelio, unde din ratiuni care tin de fidelizarea clientilor vor fi mentinute si vechile carduri."
As vrea sa stiu cum este de fapt si daca mi se schimba si mie cardul, cum si cand. (pe un alt site am citit azi tot despre acest card, acolo scrie de schimbare pe baza de cerere)

Kozma Gavril , Simleu Silvaniei, jud. Salaj

Pentru substituirea cardurilor TBI Credit proprietar aflate in circulatie este necesara doar completarea unei cereri tip la cea mai apropiata sucursala TBI. Aceasta cerere va fi analizata in decurs de 1 luna in cadrul departamentului carduri, dupa care raspunsul va fi transmis catre sucursala, unde s-a depus cererea.


Pentru ca solicitantul sa primeasca un raspuns pozitiv, acesta trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

- lipsa intarzierilor la plata sumelor minime lunare calculate in extraselede cont;
- activarea si utilizarea cardului pana la data curenta, in cazul in care cardul a fost emis cu cel putin 3 luni in urma;
- respectarea normelor legale si a normelor BNR in vigoare, tinand cont de faptul ca aceste reglemantari au survenit dupa emiterea cardurilor proprietar.

 

Ne cerem scuze pentru eventualele neintelegeri relative la acest subiect si va asiguram de toata disponibilitatea.


Distribuie articolul
ALTE ARTICOLE - Carduri


Cum pot plati cu Apple Pay?
Cum pot plati cu Apple Pay?

Apple Pay este disponibil si in Romania, astfel ca detinatorii de carduri Visa si Mastercard pot face plati contactless utilizand un dispozitiv iPhone, Apple Watch, iPad sau Mac.

27 Iunie 2019 | Carduri

Cum sa folosesti inteligent cardul de credit?
Cum sa folosesti inteligent cardul de credit?

Sarbatorile de iarna vin, in fiecare an, cu un apetit crescut pentru cumparaturi, inclusiv pe datorie. Cel mai utilizat instrument de credit in astfel de perioade este cardul de credit. El vine la pachet cu beneficii tot mai „inventive”, dar si cu costuri si conditii de utilizare dintre cele mai complexe. Cum il utilizam pentru beneficii maxime?

11 Decembrie 2018 | Carduri

Ce inseamna pentru cumparatori cresterea pragului obligatoriu pentru acceptarea cardului?

Legea cash back, modificata din nou, a fost adoptata de Parlament. Principala modificare consta in faptul ca doar magazinele cu cifra de afaceri de peste 50.000 de euro anual vor fi obligate sa accepte plata cu cardul. Pragul precedent era de 10.000 de euro.

22 Iunie 2018 | Carduri

Cum sa te feresti de infractori cand retragi bani de la bancomat?

Posesorii de carduri din Romania utilizeaza in continuare excesiv operatiunea de retragere de numerar de la bancomat, fapt care le-a dat idei si infractorilor. Acestia au inventat numeroase dispozitive cu ajutorul carora pot copia datele cardurilor sau afla PIN-ul. Politia Romana prezinta cateva astfel de dispozitive.

2 Mai 2018 | Carduri

Inapoi sus