top banner

Pagina 1575 - Articole, știri și sfaturi financiare

BRD promoveaza cardurile pentru tineri

BRD lanseaza o campanie de promovare a cardurilor pentru tineri, Sprint - destinat elevilor si BRD-ISIC ? pentru studenti. Emiterea gratuita va fi imbinata cu premii oferite celor care le utilizeaza.

24 Oct 2006 | Carduri

Cum sa te imprumuti fara sa iesi din casa

Creditul la domiciliu a fost introdus recent in Romania de Provident Financial, o companie engleza ce detine jumatate din piata de profil din Marea Britanie. Acest sistem consta in acordarea de credite de valori mici, care se ramburseaza in rate saptamanale. Plata se face prin deplasarea unui agent la domiciliul clientului.

24 Oct 2006 | Credite nevoi personale

Casa luata prin credit cu buletinul

Creditul cu buletinul au fost eliminat o data cu modificarea normelor de creditare a populatiei de catre BNR. Banca centrala obliga acum creditorii sa verifice existenta veniturilor declarate pe propria raspundere de solicitanti. In alte tari, clientii pot obtine chiar si credite imobiliare, fara a fi nevoiti sa prezinte adeverinte de venit.

24 Oct 2006 | Credite imobiliare

Cardurile de credit Banca Transilvania se pot inscrie la tombola

In perioada 23 octombrie-22 decembrie, Banca Transilvania deruleaza o companie cu scopul de a incuraja utilizarea cardurilor de credit pentru efectuarea de plati la comercianti.

23 Oct 2006 | Carduri

Raiffeisen introduce linia de credit fara garantii

Din luna octombrie, Raiffeisen Bank ofera IMM posibilitatea de a obtine o linie de credit fara garantii materiale. Plafonul maxim de creditare este de 70.000 lei.

23 Oct 2006 | IMM

BNR reglementeaza, bancile fenteaza

Reducerea dobanzilor si cresterea comisioanelor a permis unor banci sa acorde credite mai mari decat permite legislatia. BNR desfiinteaza acest avantaj prin modificarea normelor pentru creditarea populatiei. Cu toate acestea, bancile dispun deja de alte solutii prin care pot acorda clientilor imprumuturi mai mari decat permit restrictiile BNR.

22 Oct 2006 | Credite nevoi personale

Bancpost lanseaza 3 carduri de credit Visa

Bancpost a introdus o serie completa de carduri de credit Visa ? Visa Electron, Visa Classic si Visa Gold. Acestea dispun de o perioada de gratie pentru cumparaturile la comercianti de maxim 55 zile.

20 Oct 2006 | Carduri

Eximbank si Finansbank sprijina IMM

Eximbank si Finansbank au incheiat un parteneriat, in baza caruia cele doua institutii de credit vor oferi produse financiar-bancare pentru afacerile romanesti.

20 Oct 2006 | IMM

BCR lanseaza EU Office

Pe 19 octombrie, BCR a lansat in sucursala judeteana din Piatra Neamt primul birou regional EU Office, prin care va oferi clientilor bancii consultanta in atragerea fondurilor europene.

19 Oct 2006 | IMM
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară