Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 1575 din 1584


BCR muta economisirea pe termen lung

BCR lanseaza, in premiera, certificate de depozit cu discount cu dobanda fixa cu scadenta la doi ani. Certificatele sunt disponibile atat persoanelor fizice, cat si firmelor in lei, euro si dolari

4 Aprilie 2006 | Depozite

Banca Romaneasca are un nou credit de consum

Banca Romaneasca ofera din 3 aprilie un nou credit in lei pentru nevoi personale. Perioada de acordare este de cel mult 10 ani, plafonul maxim - 10.000 euro in echivalent, iar dobanda ? 10% pe an.

4 Aprilie 2006 | Credite nevoi personale

Raiffeisen Bank lanseaza un concept nou de agentie

Raiffeisen Bank a inaugurat doua noi agentii in Bucuresti. Acestea sunt primele dintr-un concept nou de agentie de retail, care va fi generalizat de banca austriaca.

4 Aprilie 2006 | Info banci

ABN Amro emite carduri de credit

ABN Amro a introdus din martie in oferta sa cardurile de credit. Card Perfect este emis sub sigla MasterCard, in variantele Standard si Gold. Lansarea oficiala va avea loc joi.

3 Aprilie 2006 | Carduri

Sistemul IT din BCR creeaza probleme

Incepand din 3 aprilie, mai multe unitati BCR din Capitala se confrunta cu probleme la sistemul informatic. Operatiunile sunt ingreunate sau, in unele locuri, chiar imposibil de efectuat.

3 Aprilie 2006 | Info banci

ING vinde carduri cu cip

Pe 3 aprilie, ING a lansat cardul cu cip MasterCard Standard International. Acesta este un card de debit cu utilizare internationala si este atasat contului curent Cont?ROL.

3 Aprilie 2006 | Carduri

Renault studiaza interferentele de la bord

Renault a inaugurat la Centrul Tehnic de la Aubevoye ? Franta, Unitatea pentru Compatibilitate Electromagnetica (UCE), destinata testarii echipamentelor electronice din interiorul autovehiculelor.

3 Aprilie 2006 | Credite auto & leasing

Descoperit de cont pentru IMM

Finansbank a introdus un nou produs de creditare pentru IMM ? PromptFinans. Acesta este un credit de tip ?descoperit de cont?, cu care se pot finanta nevoile pe termen scurt ale unei firme.

3 Aprilie 2006 | IMM

Bancherii au proiecte ambitioase

Unul dintre obiectivele comunitatii bancare pentru acest an este sa convinga BNR sa relaxeze conditiile de creditare. Bancherii doresc reducerea ratei rezervelor minime obligatorii la valuta si cresterea gradului de indatorare admis pentru creditele acordate populatiei.

2 Aprilie 2006 | Info banci

Credit reincarcabil de la BRD

BRD introduce in oferta un nou credit de nevoi personale garantat cu ipoteca - Expresso NonStop. Anual, clientul poate sa-si suplimenteze creditul contractat prin reincarcare.

2 Aprilie 2006 | Credite nevoi personale

Inapoi sus