top banner

Pagina 1573 - Articole, știri și sfaturi financiare

Promotii la credite de Sarbatori

Raiffeisen Bank reduce rata dobanzii de la 15,9% la 9,9% pentru creditele de consum in lei acordate in magazine. Si Banca Romaneasca vine cu o promotie de sarbatori.

13 Noi 2006 | Credite nevoi personale

Dolarul se depreciaza fata de euro

Pe 10 noiembrie, dolarul s-a depreciat abrupt fata de principalele valute din cauza temerilor ca bancile centrale isi vor transforma o parte din rezervele valutare detinute in USD.

13 Noi 2006 | Valute

Salariatii BCR si-au vandut actiunile

12.197 din cei aproximativ 13.000 de salariati BCR au urmat exemplul statului si au acceptat propunerea Erste Bank, in urma ofertei lansate de noului actionar majoritar pentru achizitionarea actiunilor detinute de angajati. Salariatii BCR mai detin 0,8% din capitalul bancii la care lucreaza, dar au achizitionat 1,3% din capitalul Erste Bank.

12 Noi 2006 | Info banci

Dolarul e previzionat sa se deprecieze in continuare

Cu toate ca in ultimele zile a avut parte de usoare cresteri fata de euro, dolarul pare sa fie inscris pe o panta negativa pe termen lung.

12 Noi 2006 | Valute

Carduri pentru fanii calatoriilor cu avionul

Bancpost si compania aeriana Tarom au lansat primele carduri de credit co-branded American Express. Acestea se adreseaza celor care calatoresc frecvent cu avionul. Folosirea cardurilor la cumparaturi sau pentru retrageri de numerar de la bancomat, le permite detinatorilor sa acumuleze puncte care pot fi transformate in zboruri gratuite cu Tarom.

10 Noi 2006 | Carduri

Brandul HVB dispare din Romania

UniCredit isi va redefini in 2007 brandul subsidiarelor sale din Europa Centrala si de Est. In Romania, brandul HVB dispare, in timp ce numele ?Tiriac? se mentine pe scena bancara.

09 Noi 2006 | Info banci

ING introduce servicii de factoring

ING a infiintat in Romania o companie specializata in factoring. Acest produs ofera intreprinderilor posibilitatea de a-si finanta capitalul de lucru si de a se asigura, in acelasi timp, impotriva riscului de neplata din partea clientilor. Accesul la finantare nu este in general conditionat de constituirea unor garantii materiale de catre clienti.

09 Noi 2006 | IMM

Parteneriat intre Eximbank si HVB Tiriac

Eximbank si HVB Tiriac au semnat un acord de cooperare. Eximbank va oferi produse si servicii pentru sprijinirea companiilor romanesti, care sa completeze oferta de produse bancare a HVB Tiriac.

08 Noi 2006 | IMM

Comisioanele urca DAE cu pana la 4%

Comisioanele si asigurarile aferente creditelor majoreaza cu pana la 4% dobanda anuala efectiva la imprumuturile pentru populatie. Cele mai afectate sunt creditele pentru nevoi personale.

08 Noi 2006 | Banii si economia

Garantiile influenteaza costul creditului

Dobanzile practicate de banci la creditele pentru intrepriderile mici si mijlocii depind si de calitatea garantiilor aduse. Cele mai solide garantii sunt cele emise in numele statului, iar singura institutie financiara care le poate furniza este Eximbank. Produsele de garantare oferite de banca pentru IMM fructifica acest avantaj.

08 Noi 2006 | IMM
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară