Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 1574 din 1575


In Bancpost, 2006 va fi anul vanzarii

Bancpost si-a propus obiective de crestere ambitioase pentru 2006, prin exploatarea la maxim a noii infrastructuri. Banca va lansa noi produse si servicii, si va pune accent pe cresterea vanzarilor.

27 Februarie 2006 | Info banci

Bancpost, restructurare majora in 2005

Anul 2005 a reprezentat pentru Bancpost o perioada de restructurare si de acumulari, care sa-i permita in scurt timp sa devina unul din jucatorii de varf ai pietei bancare.

22 Februarie 2006 | Info banci

Tranzactii valutare online la BRD

BRD a lansat TRADirect, o platforma internet care permite tranzactionarea online pe piata valutara si pe cea monetara. Serviciul permite efectuarea de operatiuni spot, forward si swap pentru companii.

20 Februarie 2006 | Carduri

Credit fara garantii de la BRD

BRD a lansat in februarie un credit de consum fara garantii. ?Expresso Lejer? este un credit acordat pe o perioada maxima de 10 ani, in lei sau in euro.

15 Februarie 2006 | Credite nevoi personale

FMI analizeaza provocarile economiei

O misiune a Fondului Monetar International a analizat, la inceputul lunii februarie, ultimele evolutii macroeconomice. Dincolo de unele critici, FMI a facut autoritatilor romane si cateva recomandari.

14 Februarie 2006 | Banii si economia

Banca Transilvania lanseaza cel mai elitist card din Romania

Banca Transilvania a introdus in premiera pe piata autohtona cardurile Platinum. Nu solutia de finantare reprezinta punctul forte, ci serviciile asociate cardului. Acesta dispune de un pachet de servicii de lux, care permite accesul in cluburi exclusiviste din intreaga lume si asigura reduceri importante in diverse locatii de elita.

7 Februarie 2006 | Carduri

Recrutare cu plata online

De la inceputul lunii februarie, in virtutea parteneriatului cu GECAD ePayment, serviciul de recrutare online eJobs.ro accepta si plata online pentru serviciile pe care le ofera.

1 Februarie 2006 | Carduri

Valoare peste asteptari la contractele RBL

Valoarea medie a unui contract de economisire-creditare la Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a fost anul trecut egala cu echivalentul in lei a 5.434 de euro, depasind valoarea prognozata de banca

31 Ianuarie 2006 | Credite imobiliare

BCR promoveaza platile prin card la comercianti

BCR a lansat astazi o campanie promotionala care vizeaza cresterea numarului de plati prin card in magazine. Posesorii de carduri BCR sunt ?imbiati? cu premii in bani, virate in contul de card.

21 Ianuarie 2006 | Carduri

Eximbank sprijina exportul catre Mexic

Eximbank a semnat un acord de cooperare cu Banca Nationala de Comert Exterior din Mexic cu scopul cresterii colaborarii si a investitiilor in cele doua tari.

10 Ianuarie 2006 | IMM

Inapoi sus