Firmele nou infiintate au cont curent gratuit de la Banca Transilvania

Banca Transilvania ofera firmelor posibilitatea de a beneficia de cont curent si operatiuni in lei fara comisioane in primul an de activitate.

Oferta se adreseaza atat firmelor nou infiintate care isi deschid cont din prima la Banca Transilvania, cat si clientilor deja existenti sau clientilor care se transfera de la altre banci. Acestea vor beneficia insa de gratuitati doar pana cand implinesc un an de la infiintare.

Pachetul contine cont curent fara comisioane de administrare, acces gratuit la platforma de internet banking, precum si un numar nelimitat de plati realizate prin BT24 sau cec/bilet la ordin, gratuite.


Clientii nu platesc nici comisioane de incasare iar toate facilitatile se aplica doar pentru tranzactiile in moneda nationala. De asemenea, nu exista bariere de iesire iar clientii pot  renunta oricand la contul deschis.

Dupa implinirea unui an de activitate, firmele isi pot pastra contul la banca dar vor plati abonament lunar, conform listei standard de tarife si comisioane ale bancii.

“Nu este o promotie, il vedem ca va sta mult timp pe rafturile Bancii Transilvania”, a precizat Tiberiu Moisa, director clienti corporativi si IMM in cadrul bancii.

Acesta a precizat ca tinta bancii este sa atraga jumatate din toate firmele care se infiinteaza intr-un an. In prezent, banca are 140.000 de clienti persoane juridice activi, dintre care 90% sunt IMM-uri.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - IMM


IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor
IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor

Dupa IMM Invest si IMM Leasing, IMM Factor este al treilea program guvernamental ce incearca sa sprijine micile afaceri in cautare de finantari.

1 Septembrie 2020 | IMM

Alternative de finantare pentru companiile mici
Alternative de finantare pentru companiile mici

Pentru micile afaceri care au nevoie de finantare, pe langa mai cunoscutul program guvernamental IMM Invest, a aparut recent si IMM Leasing, iar bancile au la randul lor scheme de finantare cu bani europeni.

29 Iulie 2020 | IMM

Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?
Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?

IMM Invest, programul prin care statul isi propune sa ajute firmele mici si mijlocii cu garantarea imprumuturilor si subventionarea dobanzilor pentru creditele pentru capital de lucru si investitii a demarat, zece zile mai tarziu, in viteza.

29 Aprilie 2020 | IMM

Termen final pentru deconturile Start-up Nation 2017! Nu va fi prelungit!

Firmele participante in Programul Start-up Nation 2017 mai au doar trei saptamani pentru depunerea decontului de cheltuieli. Termenul limita maxim este 29 septembrie si nu va fi prelungit, anunta Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

6 Septembrie 2018 | IMM

Mai multe articole

Inapoi sus