Articol sponsorizat

Pachetele ING FIX te ajuta sa ramai concentrat pe afacerea ta

Predictibilitatea este una dintre principalele nevoi ale antreprenorilor romani. Mai ales in contextul local de afaceri, care este unul dinamic si pe alocuri imprevizibil. 

Pentru a fi alaturi de antreprenori si pentru a le oferi predictibilitatea de care au nevoie in privinta costurilor operationale cu banca, ING a fost prima banca din Romania care a introdus pe piata pachetele ING FIX, in patru variante, cu gandul la antreprenorii care au nevoie de solutii adaptate afacerii lor, pentru a beneficia de serviciile de care fiecare companie are nevoie: Online, Lei, Valuta si Complet. 

Ce contin pachetele ING Fix?

Pachetele ING FIX pornesc de la pretul de 65 de lei lunar si includ: 
  • cont curent in lei 
  • card business (manager) 
  • internet banking
  • operatiuni intrabancare nelimitate 
  • operatiuni interbancare in lei (intre 20 de operatiuni si pana la nelimitat, in functie de pachetul ales)
  • un cont POS cu terminal POS gratuit si comision per tranzactie incasata la POS de 0,7% versus 1% 

Ce alte servicii sunt incluse in pachete?

In pachete sunt incluse si transferurile pentru plata salariilor din contul principal al firmei in conturile ING, incasarile in contul ING indiferent de banca din care vin banii si depunerile la ATM-urile ING. 

Iar pentru companiile care deruleza tranzactii in valuta, pachetul ING FIX in valuta ofera un cont in valuta si operatiuni nelimitate intra si inter bancare din acel cont.

Pe masura ce compania evolueaza si nevoile ei se schimba, ING le ofera antreprenorilor flexibilitatea de a-si modifica tipul de pachet ales, in functie de tipologia si frecventa tranzactiilor curente. 

Ei pot opta pentru unul dintre cele 4 tipuri de pachete: ING FIX Online, ING FIX in lei, ING FIX in valuta sau ING fix Complet, in functie de operatiunile curente derulate de companie.

Pentru orice afacere, indiferent de momentul in care se afla ea, la inceput sau in plina dezvoltare, exista pachetul ING FIX potrivit. Este doar la un click distanta si asteapta alegerea fiecarui antreprenor!
Advertisement


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - IMM


IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor
IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor

Dupa IMM Invest si IMM Leasing, IMM Factor este al treilea program guvernamental ce incearca sa sprijine micile afaceri in cautare de finantari.

1 Septembrie 2020 | IMM

Alternative de finantare pentru companiile mici
Alternative de finantare pentru companiile mici

Pentru micile afaceri care au nevoie de finantare, pe langa mai cunoscutul program guvernamental IMM Invest, a aparut recent si IMM Leasing, iar bancile au la randul lor scheme de finantare cu bani europeni.

29 Iulie 2020 | IMM

Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?
Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?

IMM Invest, programul prin care statul isi propune sa ajute firmele mici si mijlocii cu garantarea imprumuturilor si subventionarea dobanzilor pentru creditele pentru capital de lucru si investitii a demarat, zece zile mai tarziu, in viteza.

29 Aprilie 2020 | IMM

Termen final pentru deconturile Start-up Nation 2017! Nu va fi prelungit!

Firmele participante in Programul Start-up Nation 2017 mai au doar trei saptamani pentru depunerea decontului de cheltuieli. Termenul limita maxim este 29 septembrie si nu va fi prelungit, anunta Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

6 Septembrie 2018 | IMM

Mai multe articole

GHIDURI


Microcredite

Microcreditele sunt solutii de finantare concepute de banci pentru firmele de dimensiuni mici. Banii se primesc de multe ori in cel mult 24 de ore de la depunerea documentatiei. Solutiile de microfinantare sunt destinate in general intreprinderilor cu o cifra de afaceri mai mica de 1 milion de euro pe an. Totul despre microcredite in Ghidul complet

Garantii financiare

Garantiile Fondului National de Garantare a creditelor pentru IMM (FNGCIMM) se emit la solicitarea institutiilor finantatoare pentru credite aprobate. Pentru finantari de pana la 400.000 lei, garantia Fondului se poate obtine in maxim 48 ore. Cine poate solicita garantii financiare, cum se obtin si ce credite pot fi garantate, cat costa garantiile

Restructurare credite

Restructurarea unui credit la firmele care intampina probleme de rambursare este o alternativa demna de luat in seama pentru a evita executarea silita a garantiilor. In ce conditii se restructureaza creditul, ce este rescandentarea, ce este reesalonarea si refinantarea, ce se poate face daca statul intarzie plata si ce solutii de restructurare mai

Plan de afaceri

Planul de afaceri este foarte important atunci cand te decizi sa incepi o afacere. Cum faci un plan de afaceri, cum aleg domeniul de activitate, analiza break-even, cum poti imbunatti performantele si care este investitia necesara in Ghidul complet Plan de afaceri.

Inapoi sus