Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Transilvania

Banca Transilvania

Banca Transilvania a fost infiintata in Cluj-Napoca in 1994, din initiativa unor oameni de afaceri locali. In anul 1997, Banca Transilvania a devenit prima institutie bancara din Romania, care a fost cotata la Bursa de Valori Bucuresti.

Unul dintre actionarii semnificativi ai bancii este Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), care detine 15% din capitalul social.

Banca Transilvania - sediul central
Str. G Baritiu nr. 8
Cluj-Napoca, jud. Cluj
Tel: 0264-407 150/1/2
Fax: 0264 407 179
Email: bancatransilvania@bancatransilvania.ro
Web: www.bancatransilvania.ro

Informatii utile

Call Center: 0264 30 80 28 (BT)

Urgente carduri: 0264 594 337 / 0 800 80 2273 (CARD)

  • Credite Banca Transilvania
  • Depozite Banca Transilvania

Curs Banca Transilvania

Ultima actualizare: 23 Feb 2018 | 15:00

Cumparare

Curs euro-leu 4.6000

Curs dolar-leu 3.7250

Vanzare

Curs euro-leu 4.7100

Curs dolar-leu 3.8700

Vocea clientului

Opinii recente Card de debit

de Gavrila Daniel

"Nota este doar pentru angajatul George Nedelcu Agentia Buftea Banca Transilvania. A reusit intr-un timp scurt si eficient in informarea si lamurirea tuturor detaliilor cu privire la produsul ales. Pe aceasta cale recomand ca acest angajat sa fie dat exemplu atat colegilor lui din agentie cat si clientilor care urmaresc comentariile. Multumesc mult pentru felul in care am fost tratat."

127 opinii 5

Transparenta costurilor

5

Timpul de asteptare

2

Functionarii institutiei financiare

5

Procedura de lucru

5

Articole

Banca Transilvania

Banca Transilvania anunta noua oferta de ipotecare

Banca Transilvania face, din nou, nota discordanta pe piata bancara. Desi se aliniaza la trendul de inasprire a conditiilor de creditare ipotecara ca urmare a intrarii in vigoare a Legii privind darea in plata, noile conditii raman printre cele mai avantajoase din piata.

BERD isi reduce participatia la capitalul Bancii Transilvania

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) vinde, dupa 15 ani, un pachet semnificativ din actiunile detinute la Banca Transilvania. Institutia financiara isi reduce, astfel, participatia de la aproape 15% la 11,47% din capitalul bancii romanesti.

Calendar pentru migrarea clientilor Volksbank la BT

Clientii Volksbank trebuie sa isi ia adio, pana la finalul acestui an, de la contul, cardul si toate serviciile bancii si sa le schimbe cu altele, similare, puse la dispozitie de Banca Transilvania. Integrarea Volksbank in structura BT se va finaliza la 30 decembrie 2015, asa ca cele doua banci au stabilit un calendar de migrare pentru clienti.

Banca Transilvania va oferi solutii individuale clientilor cu credite in franci preluati de la Volksbank

Banca Transilvania va oferi clientilor preluati de la Volksbank care au credite in franci elvetieni solutii individuale, cu prioritate pe cazurile sociale unde exista riscul pierderii locuintei. Toate solutiile vor urmari diminuarea expunerii totale si a ratei lunare de plata, sustine directorul general al bancii, Omer Tetik.

Banca Transilvania isi eficientizeaza activitatea cu un nou sistem IT

Banca Transilvania a implementat un nou sistem IT si mai multe aplicatii furnizate de Oracle care permit elaborarea ofertelor pentru clienti intr-un interval de timp de 3 ori mai rapid. De asemenea, au fost instalate si solutii de combatere a fraudei si a spalarii de bani.

Profitul net al Bancii Transilvania a urcat cu peste 22% in primul trimestru

Banca Transilvania a raportat in primele 3 luni ale anului un profit net in crestere cu 22,6% fata de aceeasi perioada din 2013, pana la 103,4 milioane lei.

Facebook