Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Comerciala Carpatica

Carpatica

Banca Comerciala Carpatica a fost infiintata la Sibiu in iulie 1999, la initiativa unor oameni de afaceri si a unor reprezentanti ai mai multor societati private romanesti si straine.

Capitalul bancii este majoritar romanesc si actiunile sunt listate Ia BVB. Aproximativ 84% din actiunile Bancii Carpatica sunt detinute de persoane fizice.

Banca Comerciala Carpatica - sediul central
Str. Autogarii nr. 1
550135, Sibiu
Tel: 0269 233 985
Fax: 0269 233 371
Email: centrala@carpatica.ro
Web: www.carpatica.ro

Informatii utile

Call Center: 0 800 807 807

Urgente carduri: 021 222 33 36/ 021 222 33 37

  • Credite Carpatica
  • Depozite Carpatica

Vocea clientului

Opinii recente Card de credit

de Furdui Aurora

"Am avut creditul si nefiind la zi cu plata au pus oprire pe cont si trebuie s? pl?tim tot creditul plus cheltuielile de judecata este corect?"

6 opinii 1

Transparenta costurilor

1

Timpul de asteptare

4

Functionarii institutiei financiare

1

Procedura de lucru

1

Articole

Carpatica

Ce miscari mai fac bancile pe piata creditelor de consum?

Cateva banci au anuntat recent modificari ale ratelor de dobanda aplicate creditelor noi in lei. Tendinta de scadere sugerata in urma cu cateva zile de guvernatorul BNR nu este insa unanima, existand deopotriva cresteri cat si scaderi ale costurilor cu dobanda.

Carpatica lanseaza un cont special pentru avocati si notari

Reprezentantii birourilor de avocatura, notariale si ai societatilor fiduciare isi pot deschide la Carpatica, pe langa contul curent, mai multe conturi pentru depozitarea fondurilor fiduciare.

Serviciul internet banking de la Carpatica are o noua interfata pentru smartphone

Carpatica a dezvoltat o noua interfata de smartphone pentru clientii care utilizeaza serviciul de internet banking, special adaptata pentru acest tip de terminale.

Dobanzi mai mici la cardurile de credit in luna martie

Carpatica scade cu 3 puncte procentuale rata dobanzii la cardurile de credit detinute de doamne pentru o perioada de 3 luni. Oferta este valabila in luna martie pentru cardurile noi solicitate.

Bancile revin la promotiile anterioare de la credite

Bancile au inceput sa reia o parte dintre promotiile anterioare la credite, in conditiile in care creditarea se mentine anemica. Ofertele sunt pentru imprumuturi in lei.

Carpatica intrerupe sistemul informatic vineri noapte

Banca Carpatica va intrerupe sistemul informatic timp de 2 ore in noaptea de vineri spre sambata. In aceasta perioada, cardurile bancii vor fi nefunctionale.

Facebook