CEC ofera un credit special crescatorilor de animale, pe baza subventiilor APIA

CEC Bank a lansat un credit pentru finantarea capitalului de lucru destinat beneficiarilor de subventii APIA in sectorul zootehnic – specia ovine si caprine.

Creditul este acordat in baza unei conventii semnate intre banca si Agentia de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) iar categoriile de clienti care pot beneficia de finantare sunt reprezentate de producatori agricoli individuali, asociatii familiale, asociatii cu personalitate juridica sau de producatori agricoli, societati comerciale si cooperative.


Creditele pot fi garantate cu un bilet la ordin in alb, garantie pe conturile clientului deschise la banca si  cesiune de creanta pe care beneficiarii le au fata de APIA, constand in sumele cuvenite beneficiarilor, respectiv 40 lei/ cap de ovina sau caprina. .

Rambursarea creditelor se va face integral la data primirii respectivelor sume, dar nu mai tarziu de data stabilita in conventia incheiata de banca cu APIA.  


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - IMM


IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor
IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor

Dupa IMM Invest si IMM Leasing, IMM Factor este al treilea program guvernamental ce incearca sa sprijine micile afaceri in cautare de finantari.

1 Septembrie 2020 | IMM

Alternative de finantare pentru companiile mici
Alternative de finantare pentru companiile mici

Pentru micile afaceri care au nevoie de finantare, pe langa mai cunoscutul program guvernamental IMM Invest, a aparut recent si IMM Leasing, iar bancile au la randul lor scheme de finantare cu bani europeni.

29 Iulie 2020 | IMM

Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?
Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?

IMM Invest, programul prin care statul isi propune sa ajute firmele mici si mijlocii cu garantarea imprumuturilor si subventionarea dobanzilor pentru creditele pentru capital de lucru si investitii a demarat, zece zile mai tarziu, in viteza.

29 Aprilie 2020 | IMM

Termen final pentru deconturile Start-up Nation 2017! Nu va fi prelungit!

Firmele participante in Programul Start-up Nation 2017 mai au doar trei saptamani pentru depunerea decontului de cheltuieli. Termenul limita maxim este 29 septembrie si nu va fi prelungit, anunta Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

6 Septembrie 2018 | IMM

Mai multe articole

Inapoi sus