Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

CEC Bank

CEC Bank

Cu o istorie de peste 150 de ani, CEC Bank se regaseste in grupul bancilor de elita din Romania, fiind o banca comerciala universala, competitiva, care ofera clientilor persoane fizice si juridice produse si servicii diverse si de calitate, prin intermediul unei retele de peste 1.000 de unitati teritoriale.

CEC Bank - sediul central
Calea Victoriei nr. 11-13
Sector 3, Bucuresti
Tel: 021 311 11 19
Fax: 021 312 54 25
Email: office@cec.ro
Web: www.cec.ro

Informatii utile

Call Center: 800 800 848

Urgente carduri: 021 315 93 32/ 021 315 71 00

  • Credite CEC Bank
  • Depozite CEC Bank

Curs CEC Bank

Ultima actualizare: 19 Ian 2018 | 15:00

Cumparare

Curs euro-leu 4.6200

Curs dolar-leu 3.7400

Vanzare

Curs euro-leu 4.7000

Curs dolar-leu 3.8400

Vocea clientului

Opinii recente Card de credit

de Tarhon eugenia

"Am trecut cu salariul la CEC Bank in urma promisiunii ca voi putea sa fac descoperire de card pana la suma de.., in limita a ...salarii, fara impunerea unui venit minim. De asemenea mi s-a spus ca se iau in calcul si alte venituri suplimentare. In momentul in care am dorit sa beneficiez de acest lucru la un ghiseu, dupa ce ma incadram pentru suma 10.000 lei de descoperire(oricum nu doream atat) du..."

241 opinii 1

Transparenta costurilor

1

Timpul de asteptare

2

Functionarii institutiei financiare

1

Procedura de lucru

1

Articole

CEC Bank

Si CEC Bank reduce avansul la creditele ipotecare

Randurile bancilor care reduc avansul la creditele ipotecare, dupa ce l-au crescut substantial in urma cu cateva luni, se ingroasa. Dupa BCR si Piraeus Bank, CEC Bank anunta ca ofera credite ipotecare cu avans redus, dar la o dobanda putin mai mare decat oferta standard si doar in orasele mari.

Oferta promotionala CEC Bank la creditele de refinantare

CEC Bank lanseaza o oferta promotionala pentru creditele de refinantare, in lei, fara ipoteca imobiliara. Creditele sunt scutite de comision de analiza dosar si de comision de administrare. Oferta promotionala se va incheia la data de 20.10.2015.

CEC Bank: Promotie la creditele de nevoi personale in lei cu dobanda fixa

CEC Bank deruleaza o campanie promotionala la creditele de nevoi personale in lei, prin care clientii bancii pot beneficia de finantare cu o rata fixa a dobanzii de 6,5% pe intreaga perioada de creditare, potrivit unui comunicat al bancii. In plus, banca suporta costurile cu asigurarea de viata si somaj.

Credite Prima Masina de la CEC Bank

Persoanele care doresc sa achizitioneze un autoturism prin programul guvernamental "Prima Masina" pot accesa credite de la CEC Bank pe o perioada de maxim cinci ani, garantate in proportie de 50% de stat.

CEC Bank are 735 de milioane de lei pentru Prima Casa in 2015

CEC Bank poate acorda credite in suma maxima de 735 de milioane de lei, in 2015, in cadrul programului Prima Casa de, ca urmare a suplimentarii plafonului de garantare aferent programului, se arata intr-un comunicat al bancii.

CEC, singura banca care finanteaza si in acest an IMM-urile prin programul Start

CEC Bank ramane si in acest an singura banca care accepta sa finanteze IMM-urile nou infiintate pentru achizitia de bunuri, in cadrul programului Start.

Facebook